Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Bärbar radio i retro design med stor LCD-display

Philips AE2430

  Art.nr: 168442
 • Retro design
 • FM-radio med 20 förval
 • Nät- eller batteridriven
 • Inbyggd klockfunktion
 • Hörlursuttag

Kombinera med

Philips AE2430
Bärbar radio i retro design med stor LCD-display

649:-


 • Pris: 688:-
Lägg paket i kundvagn

Kombinera med

Philips AE2430
Bärbar radio i retro design med stor LCD-display

649:-


 • Pris: 748:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

AE2430 är en bärbar FM-radio som du enkelt kan ta med överallt. Genom hörlursutgången kan du välja att ansluta ett par hörlurar när du inte vill störa sin omgivning. Radions tydliga LCD-skärm gör det enkelt att navigera och du kan ställa in upp till 20 förinställda kanaler. Philips AE2430 kan drivas via nätström eller med batterier.

Flexibel strömförsörjning

Med radion från Philips kan du välja mellan att strömförsörja din enhet med batteriet eller nätström. Du kan med andra ord använda din radio oavsett var du befinner dig. Med Philips AE2430 blir du flexibel och kan ta med din radio på en härlig campingsemester utan ström eller som lite sällskap en sen sommarkväll ute på altanen. 

Stor LCD på Philips AE2430

Bakgrundsbelyst LCD-display

Philips AE2430 har en stor bakgrundsbelyst LCD-display som ger dig en tydlig visning och enkel användning även i mörkare ljusförhållanden. 

Indikator för batteri i Philips AE2430 radio

Indikator för batteri

Om du använder batteri som strömförsörjning finns det en indikator som tänds när batteriet börjar bli svagt och det är dags för byte.

Lyssna med hörlurar

Genom hörlursuttaget kan du koppla in ett par hörlurar och få en anpassad lyssnarupplevelse när det passar dig som bäst. Njut av din favoritmusik eller radiokanal utan att oroa dig för att störa andra.

Titta även på

(7 st)
 • 5 förinställda equalizerlägen
 • Tydlig LCD-skärm med bakgrundsbelysning
 • DAB/DAB+ & FM-radio

990:-

Titta även på

(7 st)
 • 5 förinställda equalizerlägen
 • Tydlig LCD-skärm med bakgrundsbelysning
 • DAB/DAB+ & FM-radio

990:-

168442 Philips Philips AE2430 AE2430/12 AE2430 är en bärbar FM-radio som du enkelt kan ta med överallt. Genom hörlursutgången kan du välja att ansluta ett par hörlurar när du inte vill störa sin omgivning. Radions tydliga LCD-skärm gör det enkelt att navigera och du kan ställa in upp till 20 förinställda kanaler. Philips AE2430 kan drivas via nätström eller med batterier. Flexibel strömförsörjning Med radion från Philips kan du välja mellan att strömförsörja din enhet med batteriet eller nätström. Du kan med andra ord använda din radio oavsett var du befinner dig. Med Philips AE2430 blir du flexibel och kan ta med din radio på en härlig campingsemester utan ström eller som lite sällskap en sen sommarkväll ute på altanen.  Bakgrundsbelyst LCD-display Philips AE2430 har en stor bakgrundsbelyst LCD-display som ger dig en tydlig visning och enkel användning även i mörkare ljusförhållanden.  Indikator för batteri Om du använder batteri som strömförsörjning finns det en indikator som tänds när batteriet börjar bli svagt och det är dags för byte. Lyssna med hörlurar Genom hörlursuttaget kan du koppla in ett par hörlurar och få en anpassad lyssnarupplevelse när det passar dig som bäst. Njut av din favoritmusik eller radiokanal utan att oroa dig för att störa andra. Radioapparater 3,3 26 649 SEK 649 NewCondition PreOrder
 1. Ljud & Bild
 2. Radio & Stereo
 3. Radioapparater