Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Bärbar radio med lång batteritid

Sangean PR-D4 - Black

  Art.nr: 1008133
 • AM/FM-radio
 • Klocka, alarm och snooze
 • Upp till 170 timmars batteritid

Kombinera med

Sangean PR-D4 - Black
Bärbar radio med lång batteritid

690:-


 • Pris: 729:-
Lägg paket i kundvagn

Kombinera med

Sangean PR-D4 - Black
Bärbar radio med lång batteritid

690:-


 • Pris: 789:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Sangean PR-D4 är en bärbar radio med smarta funktioner och en otroligt lång batteritid på upp till 170 timmar. Den har även klocka, alarm och snooze-funktion vilket gör att du kan använda den som exempelvis väckarklocka, klockradio eller köksradio. Med det smidiga hörlursuttaget kan du även lyssna på radion med hörlurar. Perfekt om du vill lyssna på musik eller nyheter utan att störa din omgivning.

Sangean PR-D4 radio på skrivbordet

Mångsidig radio

Den bärbara radion har 10 förinställda stationer som du enkelt kan byta mellan. Du kan välja mellan att använda den automatiska stationssökningen eller manuellt söka upp de kanaler du föredrar att lyssna på. På framsidan av radion sitter en lättläst och tydlig LCD-display med bakgrundsbelysning som bland annat visar aktuellt klockslag och frekvensen på radiostationen du valt. 

Radion har även en automatisk avstängningsfunktion som gör att du själv kan bestämma när den ska stängas av. Perfekt för dig som vill somna till ljudet av radion i bakgrunden eller för dig som glömmer att stänga av radion när du åker hemifrån. 

Sangean PR-D4 radio på sängbordet

Vakna till din favorit radiostation

Sangean PR-D4 kan även användas som väckarklocka. Du kan ställa in två olika alarm tider och kan välja mellan att vakna upp till en klassisk alarmsignal eller starta dagen med de senaste radiosändningarna. Radion har även en snooze-funktion vilket passar dig som gärna ligger kvar och drar dig lite extra på morgonen.

Lång batteritid

Den bärbara radion kan drivas på batterier (4 x D) eller på ström direkt från vägguttaget. Radion har vid användning av batteridrift med alkaliska batterier en batteritid på upp till 170 timmar.  Till radion medföljer en nätadapter för 230V, batterier säljes separat. 

Titta även på

(7 st)
 • 5 förinställda equalizerlägen
 • Tydlig LCD-skärm med bakgrundsbelysning
 • DAB/DAB+ & FM-radio

990:-

Titta även på

(7 st)
 • 5 förinställda equalizerlägen
 • Tydlig LCD-skärm med bakgrundsbelysning
 • DAB/DAB+ & FM-radio

990:-

1008133 Sangean Sangean PR-D4 - Black 000WQ200C Sangean PR-D4 är en bärbar radio med smarta funktioner och en otroligt lång batteritid på upp till 170 timmar. Den har även klocka, alarm och snooze-funktion vilket gör att du kan använda den som exempelvis väckarklocka, klockradio eller köksradio. Med det smidiga hörlursuttaget kan du även lyssna på radion med hörlurar. Perfekt om du vill lyssna på musik eller nyheter utan att störa din omgivning. Mångsidig radio Den bärbara radion har 10 förinställda stationer som du enkelt kan byta mellan. Du kan välja mellan att använda den automatiska stationssökningen eller manuellt söka upp de kanaler du föredrar att lyssna på. På framsidan av radion sitter en lättläst och tydlig LCD-display med bakgrundsbelysning som bland annat visar aktuellt klockslag och frekvensen på radiostationen du valt.  Radion har även en automatisk avstängningsfunktion som gör att du själv kan bestämma när den ska stängas av. Perfekt för dig som vill somna till ljudet av radion i bakgrunden eller för dig som glömmer att stänga av radion när du åker hemifrån.  Vakna till din favorit radiostation Sangean PR-D4 kan även användas som väckarklocka. Du kan ställa in två olika alarm tider och kan välja mellan att vakna upp till en klassisk alarmsignal eller starta dagen med de senaste radiosändningarna. Radion har även en snooze-funktion vilket passar dig som gärna ligger kvar och drar dig lite extra på morgonen. Lång batteritid Den bärbara radion kan drivas på batterier (4 x D) eller på ström direkt från vägguttaget. Radion har vid användning av batteridrift med alkaliska batterier en batteritid på upp till 170 timmar.  Till radion medföljer en nätadapter för 230V, batterier säljes separat.  Radioapparater 3 1 690 SEK 690 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Radio & Stereo
 3. Radioapparater