Praktisk vevradio med DAB+ och solcellspanel

Sangean Survivor MMR-88 DAB

  Art.nr: 1008136
  • Bärbar DAB+ och FM-radio
  • Inbyggd LED-ficklampa
  • Nödfalls-signalton
  • Många laddningsmöjligheter
  • 20 kanalminnen

Kombinera med

Sangean Survivor MMR-88 DAB
Praktisk vevradio med DAB+ och solcellspanel

990:-


  • Pris: 1 189:-
Lägg paket i kundvagn

Kombinera med

Sangean Survivor MMR-88 DAB
Praktisk vevradio med DAB+ och solcellspanel

990:-


  • Pris: 1 119:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Sangean Survivor 8 (MMR-88) DAB+ är en praktisk DAB+ radio som gör dig redo för alla tillfällen. Radion är full av smarta funktioner och kommer med ett rejält inbyggd batteri. Du kan ladda den via solpanel eller vev, men även driva andra enheter med den, vilket gör den till en viktig nyckelspelare om hemmet skulle bli strömlöst. Survivor 8 DAB+ passar lika bra för krisberedskap och prepping som den gör i sommarstugan, på stranden eller på resan.

Sangean Survivor 8 MMR-88 DAB+ radio på stenar

Robust design

Radion har en kompakt och smidig storlek som gör att den passar lika bra i ryggsäcken som i handen. Med sin robusta design tål Survivor 8 DAB+ lite tuffare behandling. Du kan utan att känna oro ha med dig den när du renoverar hemma eller ska ut och backpacka. 

Survivor 8 har 20 kanalminnen (10 DAB+/10 FM) och en LCD-display med backgrundsbelysning för att du tydligt ska se dina val och inställningar. 

Många laddningsmöjligheter

Med Sangean Survivor 8 DAB+ kan du lyssna på radio även om det är strömavbrott. Den praktiska vevradion kan drivas på tre olika sätt. Den kan laddas upp via solpanelen på ovansidan, via det uppladdningsbara batteriet (mikro-USB) eller genom att du vevar i gång den. Det inbyggda batteriet har en styrka på 850 mAh och har en speltid på upp till 10 timmar.  Det tar cirka 2 timmar att uppnå en full laddning via strömadaptern. Om du glömmer din radio på slår den automatiskt av sig efter 90 minuter för att spara på batteriet.

Sangean Survivor 8 MMR-88 DAB+ radio på en byggarbetsplats

Smarta funktioner

Vevradion från Sangean har många praktiska funktioner om elen skulle slås ut eller om du befinner dig på en plats utan ström. Förutom att lyssna på radio finns det en justerbar led-ficklampa med olika lägen och en lampa som kan användas vid behov. Det finns även en inbyggd klocka, en laddningsindikator som varnar när laddning behövs och möjlighet att ladda enheter via USB-uttaget. Perfekt för dig som är ute i skogen eller på resa och inte har möjlighet att ladda via ett strömuttag. USB-uttaget kan ge upp till 500 mAh av laddningsström.

Sangean Survivor 8 MMR-88 DAB+ radio på camping

Vill du lyssna på radio utan att störa någon? Koppla enkelt och snabbt in ett par hörlurar i hörlursuttaget.

Varna andra

Vid fara kan du använda den inbyggda nödsignalen för att varna människor med ljud eller använda ficklampan med SOS-läget som kommunicerar genom morsekod. Signalen startar du genom att hålla in nödsignalsknappen under en sekund.

1008136 Sangean Sangean Survivor MMR-88 DAB 000aQ130C Sangean Survivor 8 (MMR-88) DAB+ är en praktisk DAB+ radio som gör dig redo för alla tillfällen. Radion är full av smarta funktioner och kommer med ett rejält inbyggd batteri. Du kan ladda den via solpanel eller vev, men även driva andra enheter med den, vilket gör den till en viktig nyckelspelare om hemmet skulle bli strömlöst. Survivor 8 DAB+ passar lika bra för krisberedskap och prepping som den gör i sommarstugan, på stranden eller på resan. Robust design Radion har en kompakt och smidig storlek som gör att den passar lika bra i ryggsäcken som i handen. Med sin robusta design tål Survivor 8 DAB+ lite tuffare behandling. Du kan utan att känna oro ha med dig den när du renoverar hemma eller ska ut och backpacka.  Survivor 8 har 20 kanalminnen (10 DAB+/10 FM) och en LCD-display med backgrundsbelysning för att du tydligt ska se dina val och inställningar.  Många laddningsmöjligheter Med Sangean Survivor 8 DAB+ kan du lyssna på radio även om det är strömavbrott. Den praktiska vevradion kan drivas på tre olika sätt. Den kan laddas upp via solpanelen på ovansidan, via det uppladdningsbara batteriet (mikro-USB) eller genom att du vevar i gång den. Det inbyggda batteriet har en styrka på 850 mAh och har en speltid på upp till 10 timmar.  Det tar cirka 2 timmar att uppnå en full laddning via strömadaptern. Om du glömmer din radio på slår den automatiskt av sig efter 90 minuter för att spara på batteriet. Smarta funktioner Vevradion från Sangean har många praktiska funktioner om elen skulle slås ut eller om du befinner dig på en plats utan ström. Förutom att lyssna på radio finns det en justerbar led-ficklampa med olika lägen och en lampa som kan användas vid behov. Det finns även en inbyggd klocka, en laddningsindikator som varnar när laddning behövs och möjlighet att ladda enheter via USB-uttaget. Perfekt för dig som är ute i skogen eller på resa och inte har möjlighet att ladda via ett strömuttag. USB-uttaget kan ge upp till 500 mAh av laddningsström. Vill du lyssna på radio utan att störa någon? Koppla enkelt och snabbt in ett par hörlurar i hörlursuttaget. Varna andra Vid fara kan du använda den inbyggda nödsignalen för att varna människor med ljud eller använda ficklampan med SOS-läget som kommunicerar genom morsekod. Signalen startar du genom att hålla in nödsignalsknappen under en sekund. Radioapparater 4,8 12 990 SEK 990 NewCondition PreOrder
  1. Ljud & Bild
  2. Radio & Stereo
  3. Radioapparater