Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Mångsidig portabel DAB+ radio

Sangean WFR-28C

  Art.nr: 1008135
  • DAB+ och FM-radio
  • Kompatibel med Spotify
  • Använd din telefon som fjärrkontroll
  • Tydlig 2,4" LCD-display i färg
  • Alarm- och snoozefunktion

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Sangean WFR-28C är en portabel radio men många spännande funktioner för att passa dig och din vardag. Koppla upp din radio via Wi-Fi och få tillgång till över 15 000 radiostationer eller anslut till Spotify för att njuta till musiken från dina egna favoritlistor. Med alarm- och snoozefunktionen kan du använda radion som väckarklocka och välja mellan att vakna till en klassisk alarmsignal eller musiken från en radiosändning.

Sangean WFR-28C portabel radio på bänk

Anpassa ljudet efter din smak

Den portabla radion från Sangean har en bra ljudkvalitet med separat bas och kontroller för diskant. Du kan anpassa ljudet efter vilken typ av musik du lyssnar på genom radions equaliser i flera steg. Det finns anpassade ljudinställningar för bland jazz-, rock-, och popmusik. 

Spara dina favoritstationer

Om du kopplar upp din radio med Wi-fi når du över 15 000 radiostationer att välja på. Du har även 15 snabbvalsplatser tillgängliga för att kunna spara dina favoritstationer för att sedan kunna nå dem snabbt och enkelt. Snabbvalsplatserna är fördelade till 5 st FM-stationer, 5 st DAB+ och 5 st internetstationer.

Genom Favoritportalen kan du spara dina favoritstationer och podcasts på Internet på alla dina uppkopplade enheter. Om du skapar listor via portalen hittar du dem sedan i din internetradiomenyn under "Mina favoriter" som det översta objektet på alla dina enheter. 

Sangean WFR-28C portabel radio i vardagsrummet

Ta kontrollen med telefonen

Med appen "UNDOK™" kan du använda din telefon eller surfplatta som fjärrkontroll till din radio WFR-18C för att streama din favoritmusik eller radiostation. Du kan med andra ord sitta kvar i den bekväma soffan och styra samtliga funktioner på radio via telefonen. Via appen får du även tillgång till ditt utbud på Spotify. 

Vakna till din favoritstation

Sangean WFR-28C kan även användas som väckarklocka. Du kan ställa in två olika alarm tider och kan välja mellan att vakna upp till en klassisk alarmsignal eller starta dagen med de senaste radiosändningarna. Radion har även en snooze-funktion vilket passar dig som gärna ligger kvar och drar dig lite extra på morgonen.

Sangean WFR-28C portabel radio i sovrummet

Spela musik via dator eller USB-enhet

Sangean WFR-28C är kompatibel med DLNA 1.5 och stöder routers dubbelfrekvens på 2,4 GHz och 5 GHz. Tack vare den breda kompatibiliteten kan du spela musik som sparats på din dator eller via en USB-enhet. Radion har stöd för MP3-, ACC- och WMA-filer.

Drivs med batteri eller nätadapter

Den bärbara radion kan drivas med batteridrift genom vanliga eller uppladdningsbara batterier samt via den nätadapter som medföljer. Du kan med andra ord använda din Sangean WFR-28C både i hemmet, sommarstugan eller på uteplatsen.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

1008135 Sangean Sangean WFR-28C 000YC120C Sangean WFR-28C är en portabel radio men många spännande funktioner för att passa dig och din vardag. Koppla upp din radio via Wi-Fi och få tillgång till över 15 000 radiostationer eller anslut till Spotify för att njuta till musiken från dina egna favoritlistor. Med alarm- och snoozefunktionen kan du använda radion som väckarklocka och välja mellan att vakna till en klassisk alarmsignal eller musiken från en radiosändning. Anpassa ljudet efter din smak Den portabla radion från Sangean har en bra ljudkvalitet med separat bas och kontroller för diskant. Du kan anpassa ljudet efter vilken typ av musik du lyssnar på genom radions equaliser i flera steg. Det finns anpassade ljudinställningar för bland jazz-, rock-, och popmusik.  Spara dina favoritstationer Om du kopplar upp din radio med Wi-fi når du över 15 000 radiostationer att välja på. Du har även 15 snabbvalsplatser tillgängliga för att kunna spara dina favoritstationer för att sedan kunna nå dem snabbt och enkelt. Snabbvalsplatserna är fördelade till 5 st FM-stationer, 5 st DAB+ och 5 st internetstationer. Genom Favoritportalen kan du spara dina favoritstationer och podcasts på Internet på alla dina uppkopplade enheter. Om du skapar listor via portalen hittar du dem sedan i din internetradiomenyn under "Mina favoriter" som det översta objektet på alla dina enheter.  Ta kontrollen med telefonen Med appen "UNDOK™" kan du använda din telefon eller surfplatta som fjärrkontroll till din radio WFR-18C för att streama din favoritmusik eller radiostation. Du kan med andra ord sitta kvar i den bekväma soffan och styra samtliga funktioner på radio via telefonen. Via appen får du även tillgång till ditt utbud på Spotify.  Vakna till din favoritstation Sangean WFR-28C kan även användas som väckarklocka. Du kan ställa in två olika alarm tider och kan välja mellan att vakna upp till en klassisk alarmsignal eller starta dagen med de senaste radiosändningarna. Radion har även en snooze-funktion vilket passar dig som gärna ligger kvar och drar dig lite extra på morgonen. Spela musik via dator eller USB-enhet Sangean WFR-28C är kompatibel med DLNA 1.5 och stöder routers dubbelfrekvens på 2,4 GHz och 5 GHz. Tack vare den breda kompatibiliteten kan du spela musik som sparats på din dator eller via en USB-enhet. Radion har stöd för MP3-, ACC- och WMA-filer. Drivs med batteri eller nätadapter Den bärbara radion kan drivas med batteridrift genom vanliga eller uppladdningsbara batterier samt via den nätadapter som medföljer. Du kan med andra ord använda din Sangean WFR-28C både i hemmet, sommarstugan eller på uteplatsen. Radioapparater 4 1 1490 SEK 1490 NewCondition Discontinued
  1. Ljud & Bild
  2. Radio & Stereo
  3. Radioapparater