Kompakt och smidig klockradio

Andersson WEC 1.3

  Art.nr: 200100
  • FM-radio
  • Alarm och snooze
  • LCD-display
  • Backup-batteri
  • Ställ 2 larm

Kombinera med

Andersson WEC 1.3
Kompakt och smidig klockradio

199:-


  • Pris: 238:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Andersson WEC 1.3 är en kompakt klockradio utrustad med alarm och snooze-funktion för din bekvämlighet. Snooze-funktionen ger dig möjlighet att förlänga din sömn med 9 minuter åt gång, allt du behöver göra är att trycka på snooze-knappen.

Vakna till ett alarm eller radio, eller varför inte lyssna på radio innan du somnar? Du kan också ställa in ljusstyrkan på skärmen så det passar dig och ditt sovrum.

Med ett backup-batteri kan man vara säker på att vakna även om det har varit strömabrott under nattens gång. Istället för att klockan nollställs vid elavbrott, så går backup-batteriet igång och ser till att klockradion behåller sina inställningar och väcker dig som vanligt på morgonen. Den kompakta designen gör det även enkelt att placera klockradion. 

Backup-batteri medföljer ej!

200100 Andersson Andersson WEC 1.3 Andersson WEC 1.3 är en kompakt klockradio utrustad med alarm och snooze-funktion för din bekvämlighet. Snooze-funktionen ger dig möjlighet att förlänga din sömn med 9 minuter åt gång, allt du behöver göra är att trycka på snooze-knappen.Vakna till ett alarm eller radio, eller varför inte lyssna på radio innan du somnar? Du kan också ställa in ljusstyrkan på skärmen så det passar dig och ditt sovrum.Med ett backup-batteri kan man vara säker på att vakna även om det har varit strömabrott under nattens gång. Istället för att klockan nollställs vid elavbrott, så går backup-batteriet igång och ser till att klockradion behåller sina inställningar och väcker dig som vanligt på morgonen. Den kompakta designen gör det även enkelt att placera klockradion. Backup-batteri medföljer ej! Väckarklocka 3,2 20 199 SEK 199 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. Radio & Stereo
  3. Väckarklocka