Kompakt klockradio med projektor

Andersson WEC 2.3

  Art.nr: 1008774
 • FM-radio
 • Alarm och snooze
 • 180 graders projektorfunktion
 • Stor och tydlig LED-display
 • Ställ 2 larm

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Andersson WEC 2.3 är en kompakt klockradio utrustad med projektor, alarm och snooze-funktion för din bekvämlighet. Snooze-funktionen ger dig möjlighet att förlänga din sömn med 9 minuter åt gång, allt du behöver göra är att trycka på snooze-knappen.

Väckarklocka / Klockradio WEC 2.3 med projektor från Andersson

Smarta inställningar

Vakna till ett alarm eller radio, eller varför inte lyssna på radio innan du somnar?  Med den kompakta klockradio Andersson WEC 2.3 kan du anpassa inställningarna efter hur du vill somna och vakna. Om du vaknar mitt i natten och vill veta vad klockan är, utan att behöva vända på dig, kan du med 180 graders projektorn rikta en visning av klockan dit det passar dig. Du kan också ställa in ljusstyrkan på skärmen så det passar dig och ditt sovrum.

Sov lugnt med backup

Med ett backup-batteri kan man vara säker på att vakna även om det har varit strömabrott under nattens gång. Istället för att klockan nollställs vid elavbrott, så går backup-batteriet igång och ser till att klockradion behåller sina inställningar och väcker dig som vanligt på morgonen. 

Backup-batteri medföljer ej!

Titta även på

(0 st)
 • FM-radio
 • Alarm och snooze
 • 180 graders projektorfunktion

299:-

Titta även på

(0 st)
 • FM-radio
 • Alarm och snooze
 • 180 graders projektorfunktion

299:-

1008774 Andersson Andersson WEC 2.3 Andersson WEC 2.3 är en kompakt klockradio utrustad med projektor, alarm och snooze-funktion för din bekvämlighet. Snooze-funktionen ger dig möjlighet att förlänga din sömn med 9 minuter åt gång, allt du behöver göra är att trycka på snooze-knappen. Smarta inställningar Vakna till ett alarm eller radio, eller varför inte lyssna på radio innan du somnar?  Med den kompakta klockradio Andersson WEC 2.3 kan du anpassa inställningarna efter hur du vill somna och vakna. Om du vaknar mitt i natten och vill veta vad klockan är, utan att behöva vända på dig, kan du med 180 graders projektorn rikta en visning av klockan dit det passar dig. Du kan också ställa in ljusstyrkan på skärmen så det passar dig och ditt sovrum. Sov lugnt med backup Med ett backup-batteri kan man vara säker på att vakna även om det har varit strömabrott under nattens gång. Istället för att klockan nollställs vid elavbrott, så går backup-batteriet igång och ser till att klockradion behåller sina inställningar och väcker dig som vanligt på morgonen. Backup-batteri medföljer ej! Väckarklocka 1,5 2 299 SEK 299 NewCondition Discontinued
 1. Ljud & Bild
 2. Radio & Stereo
 3. Väckarklocka