Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Klockradio med tydlig display och Wake-Up Light

Andersson WEC 2.4

  Art.nr: 1008775
 • Alarm och snooze
 • Vakna gradvis med stämningsljus
 • Välj mellan 8 olika färglägen
 • Batteri-backup
 • LCD-display

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Andersson WEC 2.4 är en kompakt klockradio utrustad med  stämningsljus, alarm och snooze-funktion för din bekvämlighet. Stämningsljuset låter dig vakna gradvis och gör det enklare att komma upp ur sängen. Snooze-funktionen ger dig möjlighet att förlänga din sömn med 9 minuter åt gång, allt du behöver göra är att trycka på snooze-knappen.

Andersson WEC 2.4 klockradio i olika färger

Vakna på ett naturligt sätt

Vakna gradvis av ett naturligt ljus med alarm eller radio, eller varför inte lyssna på radio innan du somnar?  Med väckarklockans stämningsljus kan du starta dagen med att vakna upp utvilad till ett naturligt och stämningsfullt ljus. Du kan välja mellan 8 olika led-belysningar, justerbart bakgrundsljus och månljus. Andersson WEC 2.4 har även andra funktioner som exempelvis snooze och FM-radio för att göra din start på dagen så bra som möjligt. 

Sov gott om natten med Andersson WEC 2.4 klockradio

Sov lugnt med backup

Med ett backup-batteri kan man vara säker på att vakna även om det har varit strömabrott under nattens gång. Istället för att klockan nollställs vid elavbrott, så går backup-batteriet igång och ser till att klockradion behåller sina inställningar och väcker dig som vanligt på morgonen. 

Backup-batteri medföljer ej!

Titta även på

(34 st)
 • Vakna successivt med långsamt ökande ljus
 • Välj mellan 2 olika väckningsljud inspirerade av naturen
 • Sängbelysning med 10 ljusinställningar

829:-

Titta även på

(34 st)
 • Vakna successivt med långsamt ökande ljus
 • Välj mellan 2 olika väckningsljud inspirerade av naturen
 • Sängbelysning med 10 ljusinställningar

829:-

1008775 Andersson Andersson WEC 2.4 Andersson WEC 2.4 är en kompakt klockradio utrustad med  stämningsljus, alarm och snooze-funktion för din bekvämlighet. Stämningsljuset låter dig vakna gradvis och gör det enklare att komma upp ur sängen. Snooze-funktionen ger dig möjlighet att förlänga din sömn med 9 minuter åt gång, allt du behöver göra är att trycka på snooze-knappen. Vakna på ett naturligt sätt Vakna gradvis av ett naturligt ljus med alarm eller radio, eller varför inte lyssna på radio innan du somnar?  Med väckarklockans stämningsljus kan du starta dagen med att vakna upp utvilad till ett naturligt och stämningsfullt ljus. Du kan välja mellan 8 olika led-belysningar, justerbart bakgrundsljus och månljus. Andersson WEC 2.4 har även andra funktioner som exempelvis snooze och FM-radio för att göra din start på dagen så bra som möjligt.  Sov lugnt med backup Med ett backup-batteri kan man vara säker på att vakna även om det har varit strömabrott under nattens gång. Istället för att klockan nollställs vid elavbrott, så går backup-batteriet igång och ser till att klockradion behåller sina inställningar och väcker dig som vanligt på morgonen. Backup-batteri medföljer ej! Väckarklocka 5 3 499 SEK 499 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Radio & Stereo
 3. Väckarklocka