Kompakt klockradio med projektor

Andersson WEC 2.5

  Art.nr: 1012211
 • FM-radio
 • Alarm och snooze
 • 180 graders projektorfunktion
 • Stor och tydlig LED-display
 • Ställ 2 larm

Kombinera med

Andersson WEC 2.5
Kompakt klockradio med projektor

299:-


 • Pris: 498:-
Lägg paket i kundvagn

Kombinera med

Andersson WEC 2.5
Kompakt klockradio med projektor

299:-


 • Pris: 338:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Andersson WEC 2.5 är en kompakt klockradio utrustad med projektor, alarm och snooze-funktion för din bekvämlighet. Snooze-funktionen ger dig möjlighet att förlänga din sömn med 9 minuter åt gången, allt du behöver göra är att trycka på snooze-knappen. Med ett backup-batteri kan du vara säker på att vakna, även om det har varit strömavbrott under nattens gång.

Väckarklocka / Klockradio WEC 2.3 med projektor från Andersson

Smarta inställningar

Vakna till ett alarm eller radio, eller varför inte lyssna på radio innan du somnar?  Med den kompakta klockradio Andersson WEC 2.5 kan du anpassa inställningarna efter hur du vill somna och vakna. Om du vaknar mitt i natten och vill veta vad klockan är, utan att behöva vända på dig, kan du med 180 graders projektorn rikta en visning av klockan dit det passar dig. Du kan också ställa in ljusstyrkan på skärmen så det passar dig och ditt sovrum.

Sov lugnt med backup

Med ett backup-batteri kan du vara säker på att vakna, även om det har varit strömavbrott under nattens gång. Istället för att klockan nollställs vid elavbrott, så går backup-batteriet igång och ser till att klockradion behåller sina inställningar och väcker dig som vanligt på morgonen.

I förpackningen:

 • Andersson WEC 2.5 klockradio
 • Strömadapter
 • USB-kabel
 • Bruksanvisning

1012211 Andersson Andersson WEC 2.5 Andersson WEC 2.5 är en kompakt klockradio utrustad med projektor, alarm och snooze-funktion för din bekvämlighet. Snooze-funktionen ger dig möjlighet att förlänga din sömn med 9 minuter åt gången, allt du behöver göra är att trycka på snooze-knappen. Med ett backup-batteri kan du vara säker på att vakna, även om det har varit strömavbrott under nattens gång. Smarta inställningar Vakna till ett alarm eller radio, eller varför inte lyssna på radio innan du somnar?  Med den kompakta klockradio Andersson WEC 2.5 kan du anpassa inställningarna efter hur du vill somna och vakna. Om du vaknar mitt i natten och vill veta vad klockan är, utan att behöva vända på dig, kan du med 180 graders projektorn rikta en visning av klockan dit det passar dig. Du kan också ställa in ljusstyrkan på skärmen så det passar dig och ditt sovrum. Sov lugnt med backup Med ett backup-batteri kan du vara säker på att vakna, även om det har varit strömavbrott under nattens gång. Istället för att klockan nollställs vid elavbrott, så går backup-batteriet igång och ser till att klockradion behåller sina inställningar och väcker dig som vanligt på morgonen.I förpackningen:Andersson WEC 2.5 klockradioStrömadapterUSB-kabelBruksanvisning Väckarklocka 299 SEK 299 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Radio & Stereo
 3. Väckarklocka