Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Vakna naturligt med gradvis ökande ljus

Beurer Wake Up Light with Radio WL32

  Art.nr: 225652
  • Färg efter humör
  • Vakna utvilad
  • FM-radio
  • Snoozefunktion
  • Aux-ingång

Kombinera med

Beurer WL32
Vakna naturligt med gradvis ökande ljus

299:-


  • Pris: 348:-
Lägg paket i kundvagn

Kombinera med

Beurer WL32
Vakna naturligt med gradvis ökande ljus

299:-


  • Pris: 358:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Vakna naturligt med gradvis ökande ljusstyrka vilket simulerar en soluppgång i 15-30 minuter. Slutligen kan du ställa in två olika typer av larm för att vakna upp ordentligt. Vill du inte gå upp med en gång så har Wake Up Light WL32 en snoozefunktion för mellan 5 - 60 minuter. 

Radio med uppvakning och insomningstimer

FM-radion har 10 platser för att spara dina favoritstationer och går att ställa in att vakna upp till eller att somna till med en timer. 

Färg efter humör

Beurer WL32 kan lysa i flera olika färger eller växla mellan dem. Välj färg efter humör eller vad du vill vakna till för intensitet och färg på ljuset.

Nattlampa

WL32 går även att använda som nattlampa ifall att du eller någon annan tycker att mörkret är obehagligt. Även här kan du välja att ha en annan färg än vanligt vitt ljus. 

AUX-ingång

Om du istället för radio vill lyssna på din favoritlåtar kan du via aux-ingången ansluta din smartphone eller mp3spelare för att spela upp musik.

225652 225652 Beurer Beurer Wake Up Light with Radio WL32 WL32 Vakna naturligt med gradvis ökande ljusstyrka vilket simulerar en soluppgång i 15-30 minuter. Slutligen kan du ställa in två olika typer av larm för att vakna upp ordentligt. Vill du inte gå upp med en gång så har Wake Up Light WL32 en snoozefunktion för mellan 5 - 60 minuter.  Radio med uppvakning och insomningstimer FM-radion har 10 platser för att spara dina favoritstationer och går att ställa in att vakna upp till eller att somna till med en timer.  Färg efter humör Beurer WL32 kan lysa i flera olika färger eller växla mellan dem. Välj färg efter humör eller vad du vill vakna till för intensitet och färg på ljuset. Nattlampa WL32 går även att använda som nattlampa ifall att du eller någon annan tycker att mörkret är obehagligt. Även här kan du välja att ha en annan färg än vanligt vitt ljus.  AUX-ingång Om du istället för radio vill lyssna på din favoritlåtar kan du via aux-ingången ansluta din smartphone eller mp3spelare för att spela upp musik. Väckarklocka 1 4 299 SEK 299 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. Radio & Stereo
  3. Väckarklocka