Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Kompakt klockradio med Qi-laddning

Denver CRQ-105

  Art.nr: 1007214
 • Ha upp till 10 förinställda FM-radiostationer
 • Dimbar 0,9" LED-display
 • Trådlös Qi-laddning
 • Dubbla larm med snoozefunktion

Kombinera med

Denver CRQ-105
Kompakt klockradio med Qi-laddning

399:-


 • Pris: 528:-
Lägg paket i kundvagn

Kombinera med

Denver CRQ-105
Kompakt klockradio med Qi-laddning

399:-


 • Pris: 498:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Denver CRQ-105 är en kompakt klockradio med tydliga knappar som är utrustad med dubbla alarm, snoozefunktion och möjligheten för upp till tio förinställda FM-radiostationer. Ställ in ett larm till dig själv och ett till din partner, tack vare klockradions batteriminne kommer alarmet väcka er även ifall strömavbrottet skulle vara framme under natten. 
(Batteriminnet drivs av två AAA-batterier. Medföljer inte)

Denver CRQ-105 har en tydlig 0,9" LED-display med justerbar ljusstyrka. Dessutom är klockradion utrustad med praktisk Qi-laddning för trådlös laddning av kompatibla smartphones - placera enheten på laddningsplattan och njut av en fulladdad mobiltelefon på morgonen.

Denver CRQ-105 - Kompakt klockradio med Qi-laddning

Snabb installation av larm och radiokanaler

Klockradion är utrustad med dubbla larm där du kan välja att vakna upp till antingen en alarmsignal eller med FM-radio, självklart har klockradion även en snoozefunktion med en intervall på nio minuter. Du har möjligheten att förprogrammera upp till 10 FM-radiostationer vilket du enkelt gör med hjälp av den medföljande snabbguiden. 

Ladda din mobiltelefon trådlöst under natten

Denver CRQ-105 är utrustad med en inbyggd laddningsplatta för trådlös laddning av kompatibla smartphones, smartklockor eller andra Qi-kompatibla enheter. 

Placera din mobiltelefon på laddningsplattan och vakna upp till en fulladdad mobil som är redo för dagens uppgifter. 

Denver CRQ-105 - Kompakt klockradio med Qi-laddning

Du kan ladda din mobiltelefon trådlöst även om du använder ett mobilskal. Mobilskalet ska vara gjort av plast, silikon eller andra gummiliknande material med en tjocklek upp till 3 mm.

Qi-laddning

Qi-laddning

Qi [tʃiː] betyder energiflöde på kinesiska och fått ge namn till den helt klart vanligaste standarden i Europa inom trådlös laddning av elektronikprodukter. Det är den standard som de allra flesta mobiltillverkare integrerar i sina enheter, bland annat Galaxy S6, S7, S8, S9 och S10, Note9, iPhone 8, 8 Plus och X, XR, XS och XS Max. 

Egenskaper Denver CRQ-105

 • 0.9" LED-display med justerbar ljusstyrka
 • Dubbla alarm med alarmsignal eller radio
 • Snoozefunktion - 9 min intervall
 • Inbyggd PLL FM-radio
 • Upp till tio förinställda FM-radiostationer
 • Qi-laddning
 • Batteriminne (Drivs av 2x AAA-batterier)
 • Drivs av medföljande Micro-USB-kabel
 • Ström: 230V 50Hz
 • Dimensioner: 15 x 6 x 11 cm
 • Vikt: 260 gram
1007214 Denver Denver CRQ-105 111131300020 Denver CRQ-105 är en kompakt klockradio med tydliga knappar som är utrustad med dubbla alarm, snoozefunktion och möjligheten för upp till tio förinställda FM-radiostationer. Ställ in ett larm till dig själv och ett till din partner, tack vare klockradions batteriminne kommer alarmet väcka er även ifall strömavbrottet skulle vara framme under natten. (Batteriminnet drivs av två AAA-batterier. Medföljer inte) Denver CRQ-105 har en tydlig 0,9" LED-display med justerbar ljusstyrka. Dessutom är klockradion utrustad med praktisk Qi-laddning för trådlös laddning av kompatibla smartphones - placera enheten på laddningsplattan och njut av en fulladdad mobiltelefon på morgonen. Snabb installation av larm och radiokanaler Klockradion är utrustad med dubbla larm där du kan välja att vakna upp till antingen en alarmsignal eller med FM-radio, självklart har klockradion även en snoozefunktion med en intervall på nio minuter. Du har möjligheten att förprogrammera upp till 10 FM-radiostationer vilket du enkelt gör med hjälp av den medföljande snabbguiden.  Ladda din mobiltelefon trådlöst under natten Denver CRQ-105 är utrustad med en inbyggd laddningsplatta för trådlös laddning av kompatibla smartphones, smartklockor eller andra Qi-kompatibla enheter.  Placera din mobiltelefon på laddningsplattan och vakna upp till en fulladdad mobil som är redo för dagens uppgifter.  Du kan ladda din mobiltelefon trådlöst även om du använder ett mobilskal. Mobilskalet ska vara gjort av plast, silikon eller andra gummiliknande material med en tjocklek upp till 3 mm. Qi-laddning Qi [tʃiː] betyder energiflöde på kinesiska och fått ge namn till den helt klart vanligaste standarden i Europa inom trådlös laddning av elektronikprodukter. Det är den standard som de allra flesta mobiltillverkare integrerar i sina enheter, bland annat Galaxy S6, S7, S8, S9 och S10, Note9, iPhone 8, 8 Plus och X, XR, XS och XS Max.  Egenskaper Denver CRQ-105 0.9" LED-display med justerbar ljusstyrkaDubbla alarm med alarmsignal eller radioSnoozefunktion - 9 min intervallInbyggd PLL FM-radioUpp till tio förinställda FM-radiostationerQi-laddningBatteriminne (Drivs av 2x AAA-batterier)Drivs av medföljande Micro-USB-kabelStröm: 230V 50HzDimensioner: 15 x 6 x 11 cmVikt: 260 gram Väckarklocka 2,6 5 399 SEK 399 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Radio & Stereo
 3. Väckarklocka