Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Vakna behagligt på morgonen med Wake-Up Light

Philips Wake-up Light HF3510/01

  Art.nr: 180925
 • Gradvist ökande ljus i 30 min. innan väckningstid
 • Soluppgångssimulering
 • Kliniskt bevisad effekt
 • Behagligt väckningsljud
 • 300 lux ljusstyrka

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Är du trött på att plötsligt vakna till ett högljutt alarm varje morgon? Philips HF3510 har lösningen. Med gradvist ökande ljus och ett behagligt väckningsljud kan man få en naturlig och behaglig väckning och minska risken för morgonstress. Det är kliniskt bevisad att man får en behagligare väckning med hjälp av ljus. Den har även FM-radio för möjligheten att vakna till din favoritkanal.

Prova i 60 dagar

Om du köpt en produkt som omfattas av Philips Nöjdhetsgaranti får du i lugn och ro prova den hemma i upp till 60 dagar. Skulle du inte vara nöjd skickar du tillbaka den till Philips och de betalar tillbaka samma belopp som du har betalat för produkten.
Läs mer här.

Naturlig, gradvis väckning

Med Philips HF3510 får du en varsam och naturlig väckning. Ljuset kommer gradvist att öka under 30 minuter innan den inställda väckningstiden. Ljuset påverkar kroppens energihormoner och förbereder den på att vakna. Detta gör att kroppen får en naturlig uppväckning och gör uppvaknandet till en behaglig process

Somna skönt till nedtonande ljus

Med Philips HF3510 kan man även somna lugnt med ett gradvist nedtonande ljus. Funktionen förbereder din kropp på att det är dags att somna genom att gradvis sänka ljuset under den tidsperiod du har valt.

Kliniskt bevisad effekt

Det är kliniskt bevisat att man får en mer behaglig uppväckning med hjälp av ljus och förbättrad kvalitet. Du kan vara säker på att du får en bra start på dagen.

Behagligt väckningsljud

Undvik ett plötsligt uppvaknande på grund av ett högljutt alarm. Med Philips HF3510 hörs det vid den inställda väckningstiden att höras ett lågt pipljud som gradvis ökar till den volymnivå den har blivit inställd på, för ett behagligt uppvaknande. Du kan välja mellan tre väckningsljud: fågelsång, fåglar i skogen och zen-trädgård.

300 lux ljusintensitet

Eftersom alla människor är olika skiljer sig även ljuskänsligheten mycket från person till person. Ljusintensiteten kan därför ställas in så att den passar just dig. Vanligtvis behöver man mindre tid på att bli helt vaken om ljusintensiteten är hög, och med Philips HF3510 kan man ställa in den på upp till 300 lux.

Titta även på

(32 st)
 • Vakna gradvis av soluppgångssimulering
 • Behagligt väckningsljud
 • Kliniskt bevisad effekt

1 590:-

Titta även på

(32 st)
 • Vakna gradvis av soluppgångssimulering
 • Behagligt väckningsljud
 • Kliniskt bevisad effekt

1 590:-

Komplettera ditt köp

(3 st)
 • Sömnanalys för bättre sömn
 • Mäter nattens hjärtfrekvens
 • Stöd för Alexa och IFTTT

999:-

180925 Philips Philips Wake-up Light HF3510/01 HF3510/01 Är du trött på att plötsligt vakna till ett högljutt alarm varje morgon? Philips HF3510 har lösningen. Med gradvist ökande ljus och ett behagligt väckningsljud kan man få en naturlig och behaglig väckning och minska risken för morgonstress. Det är kliniskt bevisad att man får en behagligare väckning med hjälp av ljus. Den har även FM-radio för möjligheten att vakna till din favoritkanal. Prova i 60 dagar Om du köpt en produkt som omfattas av Philips Nöjdhetsgaranti får du i lugn och ro prova den hemma i upp till 60 dagar. Skulle du inte vara nöjd skickar du tillbaka den till Philips och de betalar tillbaka samma belopp som du har betalat för produkten.Läs mer här. Naturlig, gradvis väckning Med Philips HF3510 får du en varsam och naturlig väckning. Ljuset kommer gradvist att öka under 30 minuter innan den inställda väckningstiden. Ljuset påverkar kroppens energihormoner och förbereder den på att vakna. Detta gör att kroppen får en naturlig uppväckning och gör uppvaknandet till en behaglig process Somna skönt till nedtonande ljus Med Philips HF3510 kan man även somna lugnt med ett gradvist nedtonande ljus. Funktionen förbereder din kropp på att det är dags att somna genom att gradvis sänka ljuset under den tidsperiod du har valt. Kliniskt bevisad effekt Det är kliniskt bevisat att man får en mer behaglig uppväckning med hjälp av ljus och förbättrad kvalitet. Du kan vara säker på att du får en bra start på dagen. Behagligt väckningsljud Undvik ett plötsligt uppvaknande på grund av ett högljutt alarm. Med Philips HF3510 hörs det vid den inställda väckningstiden att höras ett lågt pipljud som gradvis ökar till den volymnivå den har blivit inställd på, för ett behagligt uppvaknande. Du kan välja mellan tre väckningsljud: fågelsång, fåglar i skogen och zen-trädgård. 300 lux ljusintensitet Eftersom alla människor är olika skiljer sig även ljuskänsligheten mycket från person till person. Ljusintensiteten kan därför ställas in så att den passar just dig. Vanligtvis behöver man mindre tid på att bli helt vaken om ljusintensiteten är hög, och med Philips HF3510 kan man ställa in den på upp till 300 lux. Väckarklocka 4,4 16 1290 SEK 1290 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Radio & Stereo
 3. Väckarklocka