Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Snygg klockradio med avancerade larmfunktioner

Sony ICF-C1T

  Art.nr: 227543
  • Display med spegelfinish
  • Stegvis ökande larmvolym
  • Justerbar ljusstyrka i 3 steg

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Sony ICF-C1T har inte bara en fantastisk design med sin spegelfinish, en har smarta funktioner med. Njut av dubbla larm, till dig och din partner. Tack vare batteriminne så både väcker den dig och kommer ihåg inställningarna ifall strömavbrottet skulle vara framme. Du kan justera ljusstyrkan på displayen i tre steg, lyssna på AM/FM-radio och tack vare avancerade larmfunktioner kan du vakna mjukt med stegrande larmsignal eller radio och stegrande snooze-funktioner.

227543 Sony Sony ICF-C1T ICFC1TW.CED Sony ICF-C1T har inte bara en fantastisk design med sin spegelfinish, en har smarta funktioner med. Njut av dubbla larm, till dig och din partner. Tack vare batteriminne så både väcker den dig och kommer ihåg inställningarna ifall strömavbrottet skulle vara framme. Du kan justera ljusstyrkan på displayen i tre steg, lyssna på AM/FM-radio och tack vare avancerade larmfunktioner kan du vakna mjukt med stegrande larmsignal eller radio och stegrande snooze-funktioner. Väckarklocka 4,7 7 429 SEK 429 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. Radio & Stereo
  3. Väckarklocka