Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Förhindra att din TV välter med en säkerhetsvajer

Andersson Anti-tip TV steel cable

  Art.nr: 1004306
  • Passar TV-apparater med VESA-standard upp till 65"
  • Förankra i vägg eller tv-möbel
  • Enkel att montera
  • Monterings-tillbehör ingår

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Andersson Anti-tip TV steel cable är ett stålvajer-kit som du monterar på baksidan av din TV och förankrar i vägg eller tv-möbel för att förhindra att TV'n välter. Vajern är kompatibel med alla TV-apparater med VESA-standard och passar de flesta TV-apparaterna upp till 65 tum.
Monteringstillbehör för att fästa vajer-kabeln i exempelvis väggen ingår.

Att säkra din TV är smart, inte bara för att den kan välta och gå sönder, utan även för att det ofta känns tryggare om du har små barn eller husdjur hemma. 

1004306 Andersson Andersson Anti-tip TV steel cable LSK-01 Andersson Anti-tip TV steel cable är ett stålvajer-kit som du monterar på baksidan av din TV och förankrar i vägg eller tv-möbel för att förhindra att TV'n välter. Vajern är kompatibel med alla TV-apparater med VESA-standard och passar de flesta TV-apparaterna upp till 65 tum. Monteringstillbehör för att fästa vajer-kabeln i exempelvis väggen ingår. Att säkra din TV är smart, inte bara för att den kan välta och gå sönder, utan även för att det ofta känns tryggare om du har små barn eller husdjur hemma.  TV-tillbehör 3,7 3 99 SEK 99 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. TV-tillbehör