Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Ersättningsfjärrkontroll till alla Samsung-TV*

Nedis Ersättningsfjärrkontroll för Samsung TV

  Art.nr: 1006614
  • Fungerar med alla Samsung-modeller*
  • Förprogrammerad
  • Drivs av 2x AAA-batterier
  • IR-signal

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Förprogrammerad fjärrkontroll med omfattande databas med koder som fungerar med samtliga Samsung-TV*. Perfekt om du tappat bort din tidigare fjärrkontroll eller om den gått sönder. Tack vare den stora koddatabasen ersätter fjärrkontrollen alla funktioner hos originalfjärrkontrollen.

Den praktiska ersättningskontrollen sitter bekvämt i handen och är enkel att använda eftersom den inte kräver någon programmering, det enda du behöver komplettera med är två AAA-batterier för att sedan kunna använda din Samsung-TV* som vanligt igen. 

* Observera att fjärrkontrollen saknar funktionalitet för Smart-TV-funktioner. Fjärrkontrollen är även avsedd att användas till Samsung-TV från 2012 och framåt.

Komplettera ditt köp

(0 st)
  • 10-pack AAA-batterier 1,5 V
  • Alkaliska batterier
  • Fria från kvicksilver och kadmium

19:-

1006614 Nedis Nedis Ersättningsfjärrkontroll för Samsung TV TVRC40SABK Förprogrammerad fjärrkontroll med omfattande databas med koder som fungerar med samtliga Samsung-TV*. Perfekt om du tappat bort din tidigare fjärrkontroll eller om den gått sönder. Tack vare den stora koddatabasen ersätter fjärrkontrollen alla funktioner hos originalfjärrkontrollen. Den praktiska ersättningskontrollen sitter bekvämt i handen och är enkel att använda eftersom den inte kräver någon programmering, det enda du behöver komplettera med är två AAA-batterier för att sedan kunna använda din Samsung-TV* som vanligt igen. * Observera att fjärrkontrollen saknar funktionalitet för Smart-TV-funktioner. Fjärrkontrollen är även avsedd att användas till Samsung-TV från 2012 och framåt. Fjärrkontroll 2,3 6 149 SEK 149 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. TV-tillbehör
  3. Fjärrkontroll