Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Universalfjärrkontroll med grundläggande funktioner

Nedis Universalfjärrkontroll med stora knappar

  Art.nr: 1006609
 • Stora knappar för maximal läsbarhet
 • Styr både TV och TV-mottagare
 • Drivs av 2 x AAA-batterier
 • Förprogrammerad
 • IR-signal

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Förprogrammerad fjärrkontroll för TV och TV-mottagare framtagen som ersättare för trasig eller borttappad kontroll som med stora och tydliga knappar ger tillgång till grundläggande funktionalitet. Perfekt fjärrkontroll som kan vara lättare att hantera för exempelvis barn, äldre eller synskadade och bortser från en stor mängd av varierande små knappar till funktioner som annars kanske aldrig används.

Kontrollen ger dig möjlighet att styra över både kompatibel TV och TV-mottagare genom att du enkelt växlar mellan dessa genom en enkel knapptryckning. Det enda du behöver komplettera med är två AAA/LR03-batterier för att kunna använda dina prylar precis som vanligt - eller kanske till och med bättre.

Komplettera ditt köp

(0 st)
 • 10-pack AAA-batterier 1,5 V
 • Alkaliska batterier
 • Fria från kvicksilver och kadmium

19:-

1006609 Nedis Nedis Universalfjärrkontroll med stora knappar TVRC20SNBK Förprogrammerad fjärrkontroll för TV och TV-mottagare framtagen som ersättare för trasig eller borttappad kontroll som med stora och tydliga knappar ger tillgång till grundläggande funktionalitet. Perfekt fjärrkontroll som kan vara lättare att hantera för exempelvis barn, äldre eller synskadade och bortser från en stor mängd av varierande små knappar till funktioner som annars kanske aldrig används. Kontrollen ger dig möjlighet att styra över både kompatibel TV och TV-mottagare genom att du enkelt växlar mellan dessa genom en enkel knapptryckning. Det enda du behöver komplettera med är två AAA/LR03-batterier för att kunna använda dina prylar precis som vanligt - eller kanske till och med bättre. Fjärrkontroll 4,5 4 149 SEK 149 NewCondition Discontinued
 1. Ljud & Bild
 2. TV-tillbehör
 3. Fjärrkontroll