Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Väldoftande våtrengöringsdukar

Andersson Cleaning Wipes

  Art.nr: 167100
  • 100 st ark
  • För skärmar, mobiler, hörlurar, fjärrkontroller mm.
  • Praktisk förpackning - tag med en hand
  • Rulle med perforerade ark

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Andersson Cleaning Wipes är effektiva och smidiga rengöringsservetter på rulle som är lätta att använda till i princip vad som helst i hemmet. Gör rent tangentbord, mobiler, fjärrkontroller och mycket mer med dessa väldoftande våtrengöringsdukar.

Smart förpackning

Ofta när något blir kladdigt så behöver man undsättning fort. Dessa rengöringsservetter kommer i en smart förpackning med toppöppning som gör det lätt att ta en servett med bara en hand. Burken innehåller en rulle med 100 st perforerade ark/våtservetter.

167100 Andersson Andersson Cleaning Wipes SC-04 Andersson Cleaning Wipes är effektiva och smidiga rengöringsservetter på rulle som är lätta att använda till i princip vad som helst i hemmet. Gör rent tangentbord, mobiler, fjärrkontroller och mycket mer med dessa väldoftande våtrengöringsdukar. Smart förpackning Ofta när något blir kladdigt så behöver man undsättning fort. Dessa rengöringsservetter kommer i en smart förpackning med toppöppning som gör det lätt att ta en servett med bara en hand. Burken innehåller en rulle med 100 st perforerade ark/våtservetter. Rengöra TV 3,2 6 9 SEK 9 NewCondition InStoreOnly
  1. Ljud & Bild
  2. TV-tillbehör
  3. Rengöra TV