Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Rengöringskit för skärm, lins och tangentbord

Andersson Photo Cleaning Kit

  Art.nr: 167104
  • Rengör din kamera
  • Blåsborste & rengöringsgel
  • Tops och mikrofiberduk

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Håll din skärm, kameralins, tangentbord, fjärrkontroll med mera rent från damm och smulor. Detta rengöringskit innehåller rengöringsgel för skärmar och linser, samt en mikrofiberduk att torka av med.
Du får också en blåsborste som är perfekt för känslig elektronik som kameralinser och inuti elektriska apparater. Bomullspinnarna gör att du kan torka bort smuts i små utrymmen och mellanrum som annars är mycket svåråtkomliga.

167104 Andersson Andersson Photo Cleaning Kit SCK005 Håll din skärm, kameralins, tangentbord, fjärrkontroll med mera rent från damm och smulor. Detta rengöringskit innehåller rengöringsgel för skärmar och linser, samt en mikrofiberduk att torka av med. Du får också en blåsborste som är perfekt för känslig elektronik som kameralinser och inuti elektriska apparater. Bomullspinnarna gör att du kan torka bort smuts i små utrymmen och mellanrum som annars är mycket svåråtkomliga. Rengöra TV 3,8 17 9 SEK 9 NewCondition InStoreOnly
  1. Ljud & Bild
  2. TV-tillbehör
  3. Rengöra TV