Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Bluetooth-mottagare med AUX-splitter

Kitsound Bluetooth to AUX receiver

  Art.nr: 1003176
 • Dubbla 3,5 mm AUX-utgångar
 • Upp till 9 timmar trådlös speltid
 • Låg vikt på 20 gram
 • Anslut och ladda med micro-USB
 • 10 meter räckvidd

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Ge dina enheter trådlös kompatibilitet

Kitsound KSBTSPBK är en mottagare av ljudöverföring som skickas trådlöst med Bluetooth. Skulle din ljudanläggning i dagsläget inte kunna ta emot Bluetooth kompletterar du enkelt med denna enhet som du kan ha konstant ansluten med ström till micro-USB-ingången och du enkelt kan streama din favoritunderhållning på enkelt sätt från exempelvis din smartphone. Med Bluetooth 4.1 får du upp till tio meters räckvidd kan du enkelt sitta i vardagsrumssoffan och casta videos till din kompatibla TV och förstärka ljudet genom Bluetooth i ljudanläggningen.

Dela underhållningen på två

Då enheten är laddningsbar och når sin fulla kapacitet på två timmars laddning kan du även använda den med upp till 9 timmars speltid. Har du hörlurar som inte är trådlösa kan du ansluta upp till två par i dess två separata 3,5 mm AUX-utgångar. Perfekt om du vill dela med dig av underhållningen på den längre resan eller bara bak i bilen.

Den kompakta designen låter dig enkelt ta med dig mottagaren i fickan och den låga vikten på 20 gram gör den nästintill omärkbar.

Titta även på

Kompakt design

(15 st)
 • Anslut i din 3,5 mm AUX-ingång
 • Upp till 10 timmar trådlös speltid
 • Låg vikt på 13 gram

299:-

Titta även på

Kompakt design

(15 st)
 • Anslut i din 3,5 mm AUX-ingång
 • Upp till 10 timmar trådlös speltid
 • Låg vikt på 13 gram

299:-

1003176 Kitsound Kitsound Bluetooth to AUX receiver KSBTSPBK Ge dina enheter trådlös kompatibilitet Kitsound KSBTSPBK är en mottagare av ljudöverföring som skickas trådlöst med Bluetooth. Skulle din ljudanläggning i dagsläget inte kunna ta emot Bluetooth kompletterar du enkelt med denna enhet som du kan ha konstant ansluten med ström till micro-USB-ingången och du enkelt kan streama din favoritunderhållning på enkelt sätt från exempelvis din smartphone. Med Bluetooth 4.1 får du upp till tio meters räckvidd kan du enkelt sitta i vardagsrumssoffan och casta videos till din kompatibla TV och förstärka ljudet genom Bluetooth i ljudanläggningen. Dela underhållningen på två Då enheten är laddningsbar och når sin fulla kapacitet på två timmars laddning kan du även använda den med upp till 9 timmars speltid. Har du hörlurar som inte är trådlösa kan du ansluta upp till två par i dess två separata 3,5 mm AUX-utgångar. Perfekt om du vill dela med dig av underhållningen på den längre resan eller bara bak i bilen. Den kompakta designen låter dig enkelt ta med dig mottagaren i fickan och den låga vikten på 20 gram gör den nästintill omärkbar. Trådlös överföring 4,3 16 249 SEK 249 NewCondition Discontinued
 1. Ljud & Bild
 2. TV-tillbehör
 3. Trådlös överföring