Smidig Bluetooth-sändare för hörlurar

Nedis Bluetooth Transmitter

  Art.nr: 1006650
  • Parkoppla trådlösa hörlurar till TV, dator m.m.
  • Bra ljudkvalitet med aptX
  • 10 meter räckvidd
  • Drivs via USB
  • 3,5 mm AUX-kabel medföljer

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Denna Bluetooth-sändare gör det möjligt för dig att använda dina trådlösa Bluetooth-hörlurar med din dator, stereo, TV eller bilstereo. Ljudsändaren är utrustad med Bluetooth 3.0 och aptX vilket ger bästa möjliga trådlösa ljudkvalitet med tio meters räckvidd. Sändaren har minne för två enheter och är utrustad med LED-indikator för ström och anslutning.

Utöver sändaren medföljer en 1,8 meter lång 3,5 mm - 3,5 mm kabel för ljudöverföring. Enheten är kompatibel med andra källor som kan tänkas ha exempelvis RCA-utgång men behöver då kompletteras med annan kabel.

Parkoppla din Bluetooth-hörlurar

Allt du behöver göra gällande installation är att ansluta Bluetooth-sändaren till valfri USB-ingång för att enheten skall förses med ström, koppla in ljudkällan i 3,5 mm AUX-ingången på sändaren för att slutligen parkoppla dina hörlurar enligt hörlurens manual eller guide. Har du fortsättningsvis enheten ansluten till strömkällan kan den minnas två olika tidigare anslutna hörlurar. Om din ljudkälla saknar egen USB-anslutning så går det bra att driva Bluetooth-sändaren med en vanlig väggladdare.

Nedis Bluetooth Transmitter - Smidig Bluetooth-sändare för hörlurar
1006650 Nedis Nedis Bluetooth Transmitter BTTR100BK Denna Bluetooth-sändare gör det möjligt för dig att använda dina trådlösa Bluetooth-hörlurar med din dator, stereo, TV eller bilstereo. Ljudsändaren är utrustad med Bluetooth 3.0 och aptX vilket ger bästa möjliga trådlösa ljudkvalitet med tio meters räckvidd. Sändaren har minne för två enheter och är utrustad med LED-indikator för ström och anslutning. Utöver sändaren medföljer en 1,8 meter lång 3,5 mm - 3,5 mm kabel för ljudöverföring. Enheten är kompatibel med andra källor som kan tänkas ha exempelvis RCA-utgång men behöver då kompletteras med annan kabel. Parkoppla din Bluetooth-hörlurar Allt du behöver göra gällande installation är att ansluta Bluetooth-sändaren till valfri USB-ingång för att enheten skall förses med ström, koppla in ljudkällan i 3,5 mm AUX-ingången på sändaren för att slutligen parkoppla dina hörlurar enligt hörlurens manual eller guide. Har du fortsättningsvis enheten ansluten till strömkällan kan den minnas två olika tidigare anslutna hörlurar. Om din ljudkälla saknar egen USB-anslutning så går det bra att driva Bluetooth-sändaren med en vanlig väggladdare. Trådlös överföring 4,2 5 449 SEK 449 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. TV-tillbehör
  3. Trådlös överföring