Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Trådlösa sändare för HDMI-signaler

Nedis Trådlös HDMI-Sändare/Mottagare 1080p

  Art.nr: 1006615
  • Stöd för upp till 1080p och 3D
  • 30 meters räckvidd
  • IR-förlängningsfunktion
  • HDCP-kompatibel

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Trådlösa sändare gör att du kan njuta av bild och ljud i HDTV-klass utan några kablar. Anslut din källa, exempelvis Blu-ray eller spelkonsol till överföringsboxen och mottagaren till en skärm eller projektor. Det gör att du kan njuta av krispig bild i upp till Full HD 1080p-upplösning med stöd för 3D med ett trådlöst avstånd på upp till 30 meter. 

IR-förlängningsfunktion

En stor fördel är ett sändarna är utrustade med en IR-förlängningsfunktion. Det innebär att du kan styra dina uppspelningskällor, exempelvis satellitmottagare och Blu-ray, med en fjärrkontroll för maximalt bekvämt styrning. 

1006615 Nedis Nedis Trådlös HDMI-Sändare/Mottagare 1080p VTRA3410BK Trådlösa sändare gör att du kan njuta av bild och ljud i HDTV-klass utan några kablar. Anslut din källa, exempelvis Blu-ray eller spelkonsol till överföringsboxen och mottagaren till en skärm eller projektor. Det gör att du kan njuta av krispig bild i upp till Full HD 1080p-upplösning med stöd för 3D med ett trådlöst avstånd på upp till 30 meter.  IR-förlängningsfunktion En stor fördel är ett sändarna är utrustade med en IR-förlängningsfunktion. Det innebär att du kan styra dina uppspelningskällor, exempelvis satellitmottagare och Blu-ray, med en fjärrkontroll för maximalt bekvämt styrning.  Trådlös överföring 2490 SEK 2490 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. TV-tillbehör
  3. Trådlös överföring