Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Fäst din soundbar under eller över din TV

Andersson SRM 2.1

  Art.nr: 1003224
  • Kompatibel med justerbara TV-fästen
  • Inga extra hål i väggen
  • OBS - Endast fäste till soundbar

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Andersson SRM 2.1 är ett justerbart fäste som hjälper dig hänga din soundbar över eller under din TV utan att behöva borra extra hål i väggen. Detta fäste stödjer soundbars på upp till max 15 kg och som har skruvhål på baksidan för montering av fästet. Det  passar de flesta moderna 32-tums och större TV på marknaden, samt de flesta befintliga väggfästen.

Få en bra placering på din soundbar

Det är ofta svårt att få till en bra placering för både TV och soundbar. Det finns många skäl att montera din soundbar direkt ovanför eller under din TV som platsbesparing och om det är brist på utrymme för din soundbar så kan även akustiken bli lidande. För att montera soundbar-fästet på din tv så skruvas det fast i samma hål som väggfästet skruvas fast i. 

Andersson SRM 2.1 monteras före väggfästet men är inte några problem att efter montering av soundbar-fästet att sedan montera väggfästet.

Produktspecifikation - Andersson SRM 2.1

  • Maxvikt: 15 kg
  • Placera din soundbar över eller under din TV
  • Inga extra hål i väggen
  • Kompatibel med justerbara TV-fästen
1003224 Andersson Andersson SRM 2.1 SB-41 Andersson SRM 2.1 är ett justerbart fäste som hjälper dig hänga din soundbar över eller under din TV utan att behöva borra extra hål i väggen. Detta fäste stödjer soundbars på upp till max 15 kg och som har skruvhål på baksidan för montering av fästet. Det  passar de flesta moderna 32-tums och större TV på marknaden, samt de flesta befintliga väggfästen. Få en bra placering på din soundbar Det är ofta svårt att få till en bra placering för både TV och soundbar. Det finns många skäl att montera din soundbar direkt ovanför eller under din TV som platsbesparing och om det är brist på utrymme för din soundbar så kan även akustiken bli lidande. För att montera soundbar-fästet på din tv så skruvas det fast i samma hål som väggfästet skruvas fast i.  Andersson SRM 2.1 monteras före väggfästet men är inte några problem att efter montering av soundbar-fästet att sedan montera väggfästet. Produktspecifikation - Andersson SRM 2.1 Maxvikt: 15 kgPlacera din soundbar över eller under din TVInga extra hål i väggenKompatibel med justerbara TV-fästen Väggfäste 4,4 11 149 SEK 149 NewCondition PreOrder
  1. Ljud & Bild
  2. TV-tillbehör
  3. Väggfäste