Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tiltbart väggfäste och 2-meters HDMI-kabel

Andersson WTT 3.0 & HDMI - HDMI Premium 4K 2M

  Art.nr: P454
 • Passar TV på 37-70 tum
 • Max VESA: 600x400 mm
 • Avstånd från vägg 53 mm
 • Certifierad 2 meter High Speed HDMI-kabel

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Visa produktbeskrivning för:

 • Tiltbart väggfäste och 2-meters HDMI-kabel
 • Andersson WTT 3.0
 • Andersson HDMI - HDMI 2.0 Premium 4K - 2M
Andersson Tiltbart väggfäste och 2-meters HDMI-kabel

698:-

Paketlösning med tiltbärt väggfäste för TV på 37-70 tum och en certifierad 2-meters High Speed-HDMI-kabel.

Andersson WTT 3.0 är ett pålitligt väggfäste till TV-apparater mellan 37 och 70 tum. Du kan enkelt justera din TV efter installationen med en tilt på -12° till 12°  för att du ska hitta den perfekta vinkeln. Väggfästet gör att du kan få din TV slimmad mot väggen och sticker endast ut 53 mm från väggen efter montering.

HDMI-kabeln på 2 meter har snabb dataöverföring på 18Gb/s och nätverksstöd. Med en HDMI-kabel kopplar du till exempel din dator, Blu-ray-spelare, digitalbox eller spelkonsol till TV'n och kan via den digitala HDMI-signalen spela upp din media på en större display. Du får utmärkt bild samt hög uppdateringsfrekvens i exempelvis din 4K OLED TV. Guldpläterade kontakter och en flätad bomullssleeve bidrar till att kabeln står emot störningar från andra apparater och enheter för att försäkra en perfekt bild.

Andersson Tiltbart väggfäste för TV 37-70 tum

399:-

Andersson WTT 3.0 är ett pålitligt väggfäste till TV-apparater mellan 37 och 70 tum. Du kan enkelt justera din TV efter installationen med en tilt på -12° till 12°  för att du ska hitta den perfekta vinkeln. Väggfästet gör att du kan få din TV slimmad mot väggen och sticker endast ut 53 mm från väggen efter montering.

Enkelt att montera

VESA-standard upp till 600x400 mm gör montering lämpligt för de flesta TV-modeller mellan 37 till 70 tum på marknaden. Fästet är utrustat med ett vattenpass så att du enkelt kan se till att det monteras rakt på väggen. 

Du finner även en riktningsindikator på mitten av fästet som visar dig vilket håll väggfästet ska monteras åt, allt för att du inte ska behöva lägga mer tid än nödvändigt på montering.

Enkelt att montera

Passar det till din TV?

Detta väggfäste fungerar med nedanstående VESA-standard upp till 600x400 mm. Information om vilken VESA-standard din TV har hittar du i manualen för din TV eller genom att mäta avstånden mellan hålen på baksidan.

 • 200x200
 • 300x200
 • 300x300
 • 400x200
 • 400x300
 • 400x400
 • 600x300
 • 600x400

Kompatibel med TV från 37 till 70 tum och en maxvikt på 40 kg.

M6X30, M8X30, M8X50-skruvar medföljer. Du kan behöva komplettera med extra skruvar om du vill använda väggfästet med en Samsung TV.

Andersson Certifierad 2 meter High Speed HDMI-kabel

299:-

Denna HDMI-kabel på 2 meter har snabb dataöverföring på 18Gb/s och nätverksstöd. Med en HDMI-kabel kopplar du till exempel din dator, Blu-ray-spelare, digitalbox eller spelkonsol till TV'n och kan via den digitala HDMI-signalen spela upp din media på en större display. Du får utmärkt bild samt hög uppdateringsfrekvens i exempelvis din 4K OLED TV. Guldpläterade kontakter och en flätad bomullssleeve bidrar till att kabeln står emot störningar från andra apparater och enheter för att försäkra en perfekt bild.

Certifierad premium-kabel

Denna kabel ger fullständiga garantier från tillverkaren i samarbete med HDMI-association som grundligt testat ut varje kabel för att säkerställa en perfekt prestanda som lever upp till dagens höga krav på stabil överföringshastighet på 18Gbps, 4K/UltraHD och HDR.

Genom att skanna den unika QR-koden på förpackningen som enbart certifierade premium-kablar är tillåtna att ha verifieras enkelt äktheten och du kan lita på att du får en kabel i högsta kvalitet.

Högkvalitativ HDMI 2.0 kabel med stöd för:

 • UltraHD / 4K (3840x2160p) i 50/60Hz
 • Full HD i 100/120Hz
 • Film och spel i upp till 60 fps
 • HDR
 • 3D-överföringar
 • Dolby Atmos
 • ARC (Audio Return Channel)
 • Ethernet (nätverksstöd)
 • CEC

Ethernet-stödet låter flera av dina kompatibla enheter vidarebefordra nätverks-signalen till nästa anslutna enhet så du slipper flertalet nätverkskablar till exempelvis både TV och receiver då du får samma signal genom HDMI-kabeln. ARC gör att ljud-data kan skickas åt båda hållen mellan din TV och enheten och du behöver alltså inga extra kablar när du kopplar exempelvis din receiver eller surround-system till din TV. CEC ger dig även möjlighet att styra flera enheter individuellt med en och samma fjärrkontroll.

Alla HDMI-kablar är även bakåtkompatibla men i din nya TV och källa till underhållning blir skillnaden omfattande mot äldre HDMI-kablar.

Anslutningskabel för

Anslutningskabel för TV, DVD/Blu-Ray, receiver, spelkonsol, dator, laptop och mediaspelare

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

P454 Andersson Andersson WTT 3.0 & HDMI - HDMI Premium 4K 2M Paketlösning med tiltbärt väggfäste för TV på 37-70 tum och en certifierad 2-meters High Speed-HDMI-kabel. Andersson WTT 3.0 är ett pålitligt väggfäste till TV-apparater mellan 37 och 70 tum. Du kan enkelt justera din TV efter installationen med en tilt på -12° till 12°  för att du ska hitta den perfekta vinkeln. Väggfästet gör att du kan få din TV slimmad mot väggen och sticker endast ut 53 mm från väggen efter montering. HDMI-kabeln på 2 meter har snabb dataöverföring på 18Gb/s och nätverksstöd. Med en HDMI-kabel kopplar du till exempel din dator, Blu-ray-spelare, digitalbox eller spelkonsol till TV'n och kan via den digitala HDMI-signalen spela upp din media på en större display. Du får utmärkt bild samt hög uppdateringsfrekvens i exempelvis din 4K OLED TV. Guldpläterade kontakter och en flätad bomullssleeve bidrar till att kabeln står emot störningar från andra apparater och enheter för att försäkra en perfekt bild. Väggfäste 698 SEK 698 NewCondition Discontinued
 1. Ljud & Bild
 2. TV-tillbehör
 3. Väggfäste