Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

24" HD-TV i kompakt storlek med Wi-Fi

Andersson LED2445HDS WHITE

  Art.nr: 1012843
 • Stöd för drift på 12 V
 • Perfekt i stugan eller husvagnen
 • Smart-TV med streamingtjänster
 • Inspelning och uppspelning via USB
 • Ta med dig TV-sändningen med FollowMe TV

Kombinera med

Andersson LED2445HDS WHITE
Produkt du tittar på: 24" HD-TV i kompakt storlek med Wi-Fi

2 190:-


 • Pris: 2 687:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Söker du efter ett sällskap i form av en mindre TV till sommarstugan, husvagnssemestern eller barnrummet? Andersson LED2445HDS är en vit smidig 24-tums HD-TV i kompakt format som passar perfekt i mindre rum och utrymmen. Den har en skarp bildpanel och smidigt gränssnitt enkelt nog för alla i familjen att använda. Utöver flertalet anslutningsmöjligheter kopplar du enkelt upp din TV till internet via kabel eller trådlöst. Du får direkt tillgång till streamingtjänster som Netflix och Youtube samt appar för olika sociala medier i din TV.

Smart TV med streaming-tjänster

Med Andersson LED2445HDS får du stöd för streaming-tjänster som Netflix och Youtube för att du lätt ska kunna ta del av ett brett utbud av underhållning direkt i din TV, utan att ansluta externa enheter. Perfekt för dig som vill koppla av med en film eller några serieavsnitt efter en lång dag ute i solen. Du kan välja mellan att koppla din TV med kabel eller ansluta trådlöst med hjälp av Wi-Fi.

Inbyggd mediaspelare för inspelning och uppspelning

Om du använder programkort i din TV kan du ta del av PVR-funktionen för att schemalägga och spela in material direkt på en extern hårddisk eller ett USB-minne för att kunna ta del av matchen eller favoritserien när det passar dig. Du kan även ansluta ett USB-minne och enkelt dela dina bilder från semestern eller bästa sparade filmer från din dator till din TV.

Kompakt TV som passar överallt

Denna smidiga 24" TV i kompakt format går att använda lika bra i sommarstugan som i husvagnen eller inne på barnens sovrum. Med stöd för drift via 12 V gör även att du enkelt kan ta med dig din TV på resan i exempelvis husvagnen eller husbilen.

12 V-kabel säljs som tillbehör, nätadapter 230 V->12 V medföljer.

Ta med dig TV-sändningen trådlöst

Funktionen FollowMe TV låter dig strömma TV-sändningen som är på din smart-TV till kompatibla mobila enheter som smartphone eller surfplatta som är anslutna i samma nätverk. Du kan ta med dig din underhållning från vardagsrummet till sängen och fortsätt titta obehindrat vart du vill. Denna funktion är kompatibel när du använder den inbyggda digital-TV-mottagaren eller om du tar emot kanaler via Boxer med DVBT- eller DVBC-mottagare.

Snabbstartsguide och E-manual

Om du får funderingar gällande din TV:s funktioner kan du enkelt nå en E-manual genom huvudmenyn i din TV. Efter du fått upp din TV i hemmet kommer du snabbt igång med användningen och kan ta stöd av den bifogade snabbstartsguiden.

I förpackningen:

 •  Andersson LED2445HDS  
 •  Fjärrkontroll 
 • 2 x AAA batterier 
 • Fot till TV 
 • Ingångsströmadapter 12V DC 
 •  Bruksanvisning

1012843 Andersson Andersson LED2445HDS WHITE Söker du efter ett sällskap i form av en mindre TV till sommarstugan, husvagnssemestern eller barnrummet? Andersson LED2445HDS är en vit smidig 24-tums HD-TV i kompakt format som passar perfekt i mindre rum och utrymmen. Den har en skarp bildpanel och smidigt gränssnitt enkelt nog för alla i familjen att använda. Utöver flertalet anslutningsmöjligheter kopplar du enkelt upp din TV till internet via kabel eller trådlöst. Du får direkt tillgång till streamingtjänster som Netflix och Youtube samt appar för olika sociala medier i din TV. Smart TV med streaming-tjänsterMed Andersson LED2445HDS får du stöd för streaming-tjänster som Netflix och Youtube för att du lätt ska kunna ta del av ett brett utbud av underhållning direkt i din TV, utan att ansluta externa enheter. Perfekt för dig som vill koppla av med en film eller några serieavsnitt efter en lång dag ute i solen. Du kan välja mellan att koppla din TV med kabel eller ansluta trådlöst med hjälp av Wi-Fi.Inbyggd mediaspelare för inspelning och uppspelningOm du använder programkort i din TV kan du ta del av PVR-funktionen för att schemalägga och spela in material direkt på en extern hårddisk eller ett USB-minne för att kunna ta del av matchen eller favoritserien när det passar dig. Du kan även ansluta ett USB-minne och enkelt dela dina bilder från semestern eller bästa sparade filmer från din dator till din TV.Kompakt TV som passar överalltDenna smidiga 24" TV i kompakt format går att använda lika bra i sommarstugan som i husvagnen eller inne på barnens sovrum. Med stöd för drift via 12 V gör även att du enkelt kan ta med dig din TV på resan i exempelvis husvagnen eller husbilen.12 V-kabel säljs som tillbehör, nätadapter 230 V->12 V medföljer.Ta med dig TV-sändningen trådlöstFunktionen FollowMe TV låter dig strömma TV-sändningen som är på din smart-TV till kompatibla mobila enheter som smartphone eller surfplatta som är anslutna i samma nätverk. Du kan ta med dig din underhållning från vardagsrummet till sängen och fortsätt titta obehindrat vart du vill. Denna funktion är kompatibel när du använder den inbyggda digital-TV-mottagaren eller om du tar emot kanaler via Boxer med DVBT- eller DVBC-mottagare.Snabbstartsguide och E-manualOm du får funderingar gällande din TV:s funktioner kan du enkelt nå en E-manual genom huvudmenyn i din TV. Efter du fått upp din TV i hemmet kommer du snabbt igång med användningen och kan ta stöd av den bifogade snabbstartsguiden.I förpackningen: Andersson LED2445HDS   Fjärrkontroll 2 x AAA batterier Fot till TV Ingångsströmadapter 12V DC  Bruksanvisning 10 - 27 tum 4,7 3 2190 SEK 2190 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. TV
 3. 10 - 27 tum