Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Smidig 24" HD-TV med inbyggd DVD-spelare

Andersson LED24522HD DVD

  Art.nr: 246181
 • 3 års garanti och pixelgaranti
 • Inspelningsfunktion med PVR
 • Kan drivas via 12 V
 • Spela upp film, bilder och musik från skiva

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Med Andersson LED24522HDS får du en smidig 24-tums TV med integrerad DVD-spelare. Inuti ett hölje i högblankt svart ytskikt finns även en skarp bildpanel i HD-upplösning och många anslutningsmöjligheter. Andersson LED24522HD är ett perfekt sällskap i både hemmet, på semestern i husvagnen 

Utökad garanti och pixelgaranti i tre år

Utöver en bra TV med bra bild kan du känna dig extra trygg med utökade garantier. Du får tre års garanti på din TV, men även 100% pixelgaranti i tre år som ger dig ett extra mervärde som gäller från eventuella första defekta pixeln på din bildskärm.

Inbyggd mediaspelare för inspelning och uppspelning egna filer

Använder du programkort i din TV kan du ta del av PVR-funktionen för att schemalägga och spela in material direkt på en extern hårddisk eller USB-minne för att kunna ta del av när det passar dig. Anslut ett USB-minne och dela enkelt ditt innehåll från din dator på skärmen. 

Integrerad skivspelare i din TV

DVD-spelaren skall inte underskattas då den kan vara avgörande för underhållningen om det inte finns Wi-Fi på sommarstället, i husvagnen eller i hemmet för den delen. Du använder vanliga skivor med valfritt innehåll som DVD-skivor med film, CD- eller MP3-skivor med musik eller skivor med foton du själv vill se eller dela med dig av.

TV perfekt för exempelvis husvagnen

LED24522HDS har dessutom stöd för drift via 12 V (12V-kabel säljs som tillbehör, nätadapter 230V->12V medföljer) vilket gör att den kan går att använda lika bra i köket, sovrummet, barnens rum eller varför inte ta med den i husvagnen/husbilen.

I förpackningen:

 • Andersson LED24522HD DVD Tv
 • Fjärrkontroll
 • Ställ till tv
 • 2 x AAA batterier
246181 246181 Andersson Andersson LED24522HD DVD Med Andersson LED24522HDS får du en smidig 24-tums TV med integrerad DVD-spelare. Inuti ett hölje i högblankt svart ytskikt finns även en skarp bildpanel i HD-upplösning och många anslutningsmöjligheter. Andersson LED24522HD är ett perfekt sällskap i både hemmet, på semestern i husvagnen  Utökad garanti och pixelgaranti i tre år Utöver en bra TV med bra bild kan du känna dig extra trygg med utökade garantier. Du får tre års garanti på din TV, men även 100% pixelgaranti i tre år som ger dig ett extra mervärde som gäller från eventuella första defekta pixeln på din bildskärm. Inbyggd mediaspelare för inspelning och uppspelning egna filer Använder du programkort i din TV kan du ta del av PVR-funktionen för att schemalägga och spela in material direkt på en extern hårddisk eller USB-minne för att kunna ta del av när det passar dig. Anslut ett USB-minne och dela enkelt ditt innehåll från din dator på skärmen.  Integrerad skivspelare i din TV DVD-spelaren skall inte underskattas då den kan vara avgörande för underhållningen om det inte finns Wi-Fi på sommarstället, i husvagnen eller i hemmet för den delen. Du använder vanliga skivor med valfritt innehåll som DVD-skivor med film, CD- eller MP3-skivor med musik eller skivor med foton du själv vill se eller dela med dig av. TV perfekt för exempelvis husvagnen LED24522HDS har dessutom stöd för drift via 12 V (12V-kabel säljs som tillbehör, nätadapter 230V->12V medföljer) vilket gör att den kan går att använda lika bra i köket, sovrummet, barnens rum eller varför inte ta med den i husvagnen/husbilen. I förpackningen: Andersson LED24522HD DVD TvFjärrkontrollStäll till tv2 x AAA batterier 10 - 27 tum 4,2 12 1990 SEK 1990 NewCondition Discontinued
 1. Ljud & Bild
 2. TV
 3. 10 - 27 tum