Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Smidig 22" LED-TV i Full HD med HDMI, VGA & SCART

Skantic B2212FHD

  Art.nr: 246173
 • USB-ingång för foto, musik och film
 • Anslut Chromecast eller Apple TV
 • Stöd för 12 V-drift
 • CI+-port för CA-modul
 • VESA 75 x 75 för väggmontering

Kombinera med

Skantic B2212FHD
Produkt du tittar på: Smidig 22" LED-TV i Full HD med HDMI, VGA & SCART

1 590:-


 • Pris: 2 478:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Med B2212FHD får du en smidig 22" LED-TV som tillåter dig ansluta flertalet bildvisningskällor med alla dess ingångar. Anslut enkelt din Chromecast för att streama din underhållning eller koppla in TV-box, spelkonsol eller dator och du får en flexibel TV du lätt kan installera i olika rum som hos barnen eller varför inte i köket. Du får en bildskärm med Full HD-upplösning och en trivsam detaljåtergivning både från TV sändningar och eget material.

Inbyggd digital-TV-mottagare

Tack vare CI+-port på sidan av TV:n går det att ansluta en CA-modul (finns som tillbehör) och programkort från programleverantör (abonnemang tecknas separat) för mottagning av betalkanaler direkt i TV:n.

Utrustad med stöd för MPEG2 och MPEG4-sändningar över DVB-T2/C för både marksänd digital-TV och digital-TV via kabel-TV kan du ta emot de vanligaste typer av TV-sändningar utan en extra box emellan, men kan vara operatörsberoende så konsultera er tjänsteleverantör gällande funktionalitet.

Montera på vägg eller med stativ

Till din nya Skantic TV medföljer ett stativ för dig som vill ha din TV stående och lite mer flexibel. Men du kan lika enkelt köpa till ett väggfäste och montera den högt som lågt för att spara plats eller bara få en snygg installation även utan stativet. Du kan få din TV tätt intill väggen men fortfarande lättsamt kunna komma åt väsentliga anslutningar.

Anslutningsmöjligheter för externa källor

Dubbla HDMI-ingångar varav en med ARC och CEC, VGA-ingång för dig som vill ha möjlighet att koppla in dator som saknar HDMI-utgång, klassisk scart-ingång och 3,5 mm AUX för dig som vill koppla in dina hörlurar för att inte störa omgivningen. Du förstärker lätt ditt ljud genom en koaxial digital ljudutgång eller tar in ljud genom de två RCA-ingångarna.

På sidan av din nya 22-tums LED-TV återfinns även en USB-ingång. Anslut bara en passande USB-enhet så kan du njuta av dina semesterbilder, din favoritmusik eller se på film direkt på skärmen. Använder du programkort i din TV kan du ta del av PVR-funktionen för att schemalägga och spela in material direkt på en extern hårddisk eller USB-minne för att kunna ta del av när det passar dig. Du kan även med kabel som köps separat ansluta din TV med 12V för användning i husvagn eller husbil. 

Titta även på

TV med DVD-spelare

(10 st)
 • 3 års garanti och pixelgaranti
 • Inspelningsfunktion med PVR
 • Kan drivas via 12 V

1 990:-

Titta även på

TV med DVD-spelare

(10 st)
 • 3 års garanti och pixelgaranti
 • Inspelningsfunktion med PVR
 • Kan drivas via 12 V

1 990:-

246173 Skantic Skantic B2212FHD Med B2212FHD får du en smidig 22" LED-TV som tillåter dig ansluta flertalet bildvisningskällor med alla dess ingångar. Anslut enkelt din Chromecast för att streama din underhållning eller koppla in TV-box, spelkonsol eller dator och du får en flexibel TV du lätt kan installera i olika rum som hos barnen eller varför inte i köket. Du får en bildskärm med Full HD-upplösning och en trivsam detaljåtergivning både från TV sändningar och eget material. Inbyggd digital-TV-mottagare Tack vare CI+-port på sidan av TV:n går det att ansluta en CA-modul (finns som tillbehör) och programkort från programleverantör (abonnemang tecknas separat) för mottagning av betalkanaler direkt i TV:n.Utrustad med stöd för MPEG2 och MPEG4-sändningar över DVB-T2/C för både marksänd digital-TV och digital-TV via kabel-TV kan du ta emot de vanligaste typer av TV-sändningar utan en extra box emellan, men kan vara operatörsberoende så konsultera er tjänsteleverantör gällande funktionalitet. Montera på vägg eller med stativ Till din nya Skantic TV medföljer ett stativ för dig som vill ha din TV stående och lite mer flexibel. Men du kan lika enkelt köpa till ett väggfäste och montera den högt som lågt för att spara plats eller bara få en snygg installation även utan stativet. Du kan få din TV tätt intill väggen men fortfarande lättsamt kunna komma åt väsentliga anslutningar. Anslutningsmöjligheter för externa källor Dubbla HDMI-ingångar varav en med ARC och CEC, VGA-ingång för dig som vill ha möjlighet att koppla in dator som saknar HDMI-utgång, klassisk scart-ingång och 3,5 mm AUX för dig som vill koppla in dina hörlurar för att inte störa omgivningen. Du förstärker lätt ditt ljud genom en koaxial digital ljudutgång eller tar in ljud genom de två RCA-ingångarna. På sidan av din nya 22-tums LED-TV återfinns även en USB-ingång. Anslut bara en passande USB-enhet så kan du njuta av dina semesterbilder, din favoritmusik eller se på film direkt på skärmen. Använder du programkort i din TV kan du ta del av PVR-funktionen för att schemalägga och spela in material direkt på en extern hårddisk eller USB-minne för att kunna ta del av när det passar dig. Du kan även med kabel som köps separat ansluta din TV med 12V för användning i husvagn eller husbil.  10 - 27 tum 4,4 7 1590 SEK 1590 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. TV
 3. 10 - 27 tum