Nyhet

22" Full HD-TV med inbyggd mediaspelare

Skantic B2225FHD

  Art.nr: 1012837
 • Perfekt för det lilla utrymmet
 • Full HD-upplösning (1920x1080)
 • Inspelningsfunktion
 • USB-ingång för foto, musik och film
 • HDMI, VGA & SCART

Kombinera med

Skantic B2225FHD
Produkt du tittar på: 22" Full HD-TV med inbyggd mediaspelare

1 590:-


 • Pris: 2 287:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Vill du också kunna titta på TV i köket, stugan eller husvagnen? Med Skantic B2225FHD får du en 22" LED-TV i Full HD-upplösning i kompakt och smidig storlek som passar perfekt i det mindre rummet eller utrymmet. Den avancerade mediaspelaren ger dig möjligheten att dela med dig av bilder, musik och filmer men även inspelning av dina favoritprogram. Med Skantic B2225FHD får du en liten, smidig TV med bra upplösning och en rik detaljnivå för både TV-sändningar och annat material.

Scantic TV i vardagsrummet

Digital TV-mottagare

Tack vare CI+-port på sidan av TV:n går det att ansluta en CA-modul (finns som tillbehör) och programkort från programleverantör (abonnemang tecknas separat) för mottagning av betalkanaler direkt i TV:n.

Kompakt TV till det lilla utrymmet

Denna smidiga 22" TV i kompakt format går att använda lika bra i sommarstugan som i husvagnen eller inne på barnens sovrum. Med stöd för drift via 12 V gör även att du enkelt kan ta med dig din TV på resan i exempelvis husvagnen eller husbilen.

12 V-kabel säljs som tillbehör, nätadapter 230 V->12 V medföljer.

Avancerad mediaspelare

På sidan av din nya 22-tums LED-TV finns en USB-ingång där du enkelt kan ansluta externa hårddiskar och USB-minnen. Så fort du anslutit en USB-enhet till din TV visas en meny för Mediaspelaren på skärmen. Där kan du komma åt innehållet i den anslutna enheten och dela med dig av dina semesterbilder, din favoritmusik eller se på film direkt på skärmen.

Inspelning via USB

Genom USB-ingången har du även möjlighet att spela in dina favoritprogram från de inbyggda mottagarna. När du anslutit en USB-enhet och aktiverat inspelningsfunktionen i menyn kan du välja mellan omedelbar och fördröjd inspelning. Det rekommenderas att minst 2 GB som fritt minne på din lagringsmedia för bästa möjliga inspelning- Önskar du att spela in filmer eller längre program rekommenderas en extern hårddisk. 

Titta även på

(18 st)
 • Stöd för drift på 12 V
 • Se på Netflix och Viaplay trådlöst
 • Ta med dig TV-sändningen med FollowMe TV

1 990:-

Titta även på

(18 st)
 • Stöd för drift på 12 V
 • Se på Netflix och Viaplay trådlöst
 • Ta med dig TV-sändningen med FollowMe TV

1 990:-

1012837 Skantic Skantic B2225FHD Vill du också kunna titta på TV i köket, stugan eller husvagnen? Med Skantic B2225FHD får du en 22" LED-TV i Full HD-upplösning i kompakt och smidig storlek som passar perfekt i det mindre rummet eller utrymmet. Den avancerade mediaspelaren ger dig möjligheten att dela med dig av bilder, musik och filmer men även inspelning av dina favoritprogram. Med Skantic B2225FHD får du en liten, smidig TV med bra upplösning och en rik detaljnivå för både TV-sändningar och annat material. Digital TV-mottagare Tack vare CI+-port på sidan av TV:n går det att ansluta en CA-modul (finns som tillbehör) och programkort från programleverantör (abonnemang tecknas separat) för mottagning av betalkanaler direkt i TV:n. Kompakt TV till det lilla utrymmetDenna smidiga 22" TV i kompakt format går att använda lika bra i sommarstugan som i husvagnen eller inne på barnens sovrum. Med stöd för drift via 12 V gör även att du enkelt kan ta med dig din TV på resan i exempelvis husvagnen eller husbilen.12 V-kabel säljs som tillbehör, nätadapter 230 V->12 V medföljer. Avancerad mediaspelare På sidan av din nya 22-tums LED-TV finns en USB-ingång där du enkelt kan ansluta externa hårddiskar och USB-minnen. Så fort du anslutit en USB-enhet till din TV visas en meny för Mediaspelaren på skärmen. Där kan du komma åt innehållet i den anslutna enheten och dela med dig av dina semesterbilder, din favoritmusik eller se på film direkt på skärmen. Inspelning via USB Genom USB-ingången har du även möjlighet att spela in dina favoritprogram från de inbyggda mottagarna. När du anslutit en USB-enhet och aktiverat inspelningsfunktionen i menyn kan du välja mellan omedelbar och fördröjd inspelning. Det rekommenderas att minst 2 GB som fritt minne på din lagringsmedia för bästa möjliga inspelning- Önskar du att spela in filmer eller längre program rekommenderas en extern hårddisk.  10 - 27 tum 1590 SEK 1590 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. TV
 3. 10 - 27 tum