Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

32" Full HD-TV med inbyggd DVD-spelare

Andersson L32522FHD DVD

  Art.nr: 246189
 • PVR-funktion för inspelning
 • Inbyggd mediaspelare
 • Full HD-upplösning i 1080p
 • Spela upp både CD- och DVD-skivor
 • CI-anslutning för programkort

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Med Andersson L32522FHD får du en 32-tums Full HD-TV med en skarp bildpanel som även har gott om anslutningsmöjligheter. Du får en inbyggd mediaspelare för inspelning och uppspelning av dina media-filer, men även integrerad DVD-spelare direkt i din TV.

Utökad garanti och pixelgaranti i tre år

Utöver en bra TV med bra bild kan du känna dig extra trygg med utökade garantier. Du får tre års garanti på din TV, men även 100% pixelgaranti i tre år som ger dig ett extra mervärde och gäller från eventuella första defekta pixeln på din bildskärm.

Inbyggd skivspelare för film och musik

En enhet du slipper ansluta i de olika HDMI-ingångarna är din DVD-spelare då denna finns integrerad på baksidan av din TV. Du startar snabb och lätt upp din underhållning och styr allt smidigt med samma fjärrkontroll, samtidigt som du slipper den extra enheten och kablarna som hör till. Du kan även spela upp CD-skivor fyllda med jpeg- eller mp3-filer för bilder och musik, eller vanlig audio-CD/CD-R.

Inbyggd mediaspelare för inspelning och uppspelning egna filer

Använder du programkort i din TV kan du ta del av PVR-funktionen för att schemalägga och spela in material direkt på en extern hårddisk eller USB-minne för att kunna ta del av när det passar dig. Anslut ett USB-minne och dela enkelt ditt innehåll från din dator till din TV och tittar smidigt på bilder från semestern eller spelar upp musik och film.

Titta även på

Smart TV

(5 st)
 • Micro Dimming Pro
 • HD Ready Edge LED
 • Tizen Smart Tv

3 390:-

Titta även på

Smart TV

(5 st)
 • Micro Dimming Pro
 • HD Ready Edge LED
 • Tizen Smart Tv

3 390:-

246189 Andersson Andersson L32522FHD DVD Med Andersson L32522FHD får du en 32-tums Full HD-TV med en skarp bildpanel som även har gott om anslutningsmöjligheter. Du får en inbyggd mediaspelare för inspelning och uppspelning av dina media-filer, men även integrerad DVD-spelare direkt i din TV. Utökad garanti och pixelgaranti i tre år Utöver en bra TV med bra bild kan du känna dig extra trygg med utökade garantier. Du får tre års garanti på din TV, men även 100% pixelgaranti i tre år som ger dig ett extra mervärde och gäller från eventuella första defekta pixeln på din bildskärm. Inbyggd skivspelare för film och musik En enhet du slipper ansluta i de olika HDMI-ingångarna är din DVD-spelare då denna finns integrerad på baksidan av din TV. Du startar snabb och lätt upp din underhållning och styr allt smidigt med samma fjärrkontroll, samtidigt som du slipper den extra enheten och kablarna som hör till. Du kan även spela upp CD-skivor fyllda med jpeg- eller mp3-filer för bilder och musik, eller vanlig audio-CD/CD-R. Inbyggd mediaspelare för inspelning och uppspelning egna filer Använder du programkort i din TV kan du ta del av PVR-funktionen för att schemalägga och spela in material direkt på en extern hårddisk eller USB-minne för att kunna ta del av när det passar dig. Anslut ett USB-minne och dela enkelt ditt innehåll från din dator till din TV och tittar smidigt på bilder från semestern eller spelar upp musik och film. 28 - 37 tum 4,3 3 2290 SEK 2290 NewCondition Discontinued
 1. Ljud & Bild
 2. TV
 3. 28 - 37 tum