Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

32" Smart Full HD-TV med AndroidTV

Andersson LED3245FHDA White

  Art.nr: 1015228
 • 32" Full HD (1920x1080)
 • Android™ SmartTV
 • Anslut trådlöst via Wi-Fi
 • Inspelning och uppspelning via USB
 • Perfekt TV till sovrummet
Färg/Variant: Vit
Svart
Vit

Abonnemang

2 590:-

Delbetala från 255:-/mån Info

Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Kombinera med

Andersson LED3245FHDA White
Produkt du tittar på: 32" Smart Full HD-TV med AndroidTV
Andersson LED3245FHDA White

2 590:-

Andersson SRS 2.3 - White

799:-

Andersson HDMI - HDMI 2.0 - 1,5M White

199:-

Andersson ELS 2.4 - Power strip flat 4 way 1.7m

149:-


 • Pris: 3 737:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Är du ute efter en vit TV? Andersson LED3245FHDA är en smidig vit 32-tums Smart-TV med Full HD-upplösning i kompakt format som passar perfekt i mindre rum och utrymmen. Tack vare Android TV så får du en SmartTV med tillgång av en uppsjö av appar på Google Play samt ett enkelt användargränssnitt. LED3245FHD har en skarp bildpanel och smidigt gränssnitt enkelt nog för alla i familjen att använda. Utöver flertalet anslutningsmöjligheter kopplar du enkelt upp din TV till internet via kabel eller trådlöst. Du får direkt tillgång till streamingtjänster som Netflix och Youtube samt appar som Twitter och Facebook i din TV.

Android™ SmartTV

Upplev SmartTV på en helt ny nivå med Android TV. Förutom förinstallerade appar som YouTube och Netflix som dessutom har snabbknappar direkt på fjärrkontrollen, har du med Android TV åtkomst till Google Play där du kan ladda ner nästan vilken app du vill till Andersson-TV. Perfekt för dig som vill koppla av med en film eller några serieavsnitt efter en lång dag ute i solen. Du kan välja mellan att koppla din TV med kabel eller ansluta trådlöst med hjälp av Wi-Fi.

YouTube och Netlix är exempel på appar i TV med Android TV

Inbyggd mediaspelare för inspelning och uppspelning

Om du använder programkort i din TV kan du ta del av PVR-funktionen för att schemalägga och spela in material direkt på en extern hårddisk eller ett USB-minne för att kunna ta del av matchen eller favoritserien när det passar dig. Du kan även ansluta ett USB-minne och enkelt dela dina bilder från semestern eller bästa sparade filmer från din dator till din TV.

Ta med dig TV-sändningen trådlöst

Funktionen FollowMe TV låter dig strömma TV-sändningen som är på din smart-TV till kompatibla mobila enheter som smartphone eller surfplatta som är anslutna i samma nätverk. Du kan ta med dig din underhållning från vardagsrummet till sängen och fortsätt titta obehindrat vart du vill. Denna funktion är kompatibel när du använder den inbyggda digital-TV-mottagaren eller om du tar emot kanaler via Boxer med DVBT- eller DVBC-mottagare.

Snabbstartsguide och E-manual

Om du får funderingar gällande din TV:s funktioner kan du enkelt nå en E-manual genom huvudmenyn i din TV. Efter du fått upp din TV i hemmet kommer du snabbt igång med användningen och kan ta stöd av den bifogade snabbstartsguiden.

I förpackningen:

 • Andersson LED3245FHDA White
 • Fjärrkontroll 
 • 2 x AAA batterier 
 • Fot till TV 
 • Strömadapter
 • Bruksanvisning