Hitachi 32HAK4250 - 32" Smart-TV med Android TV
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Favorit

32" Smart-TV med Android TV

Hitachi 32HAK4250

  Art.nr: 1012852
  • Full HD-upplösning
  • Android™ SmartTV
  • Inbyggd ChromeCast + stöd för Google Assistant
  • Google Play med tillgång till appar
  • HDMI
2 990:-

Delbetala från 288:-/mån Info

Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Kombinera med

Hitachi 32HAK4250
Produkt du tittar på: 32" Smart-TV med Android TV
Hitachi 32HAK4250

2 990:-

Andersson SRS 2.3 - Black

799:-

Andersson Optical Toslink - Toslink 1.5m

99:-

Andersson HDMI - HDMI 1,5m 18Gbps - Black

199:-


  • Pris: 4 087:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Detta är en 32" Full HD Smart-TV från Hitachi serie HAK4250 som ger dig det mesta du behöver i en TV. Du får högupplöst skärm med HDR för att ge dig en skarp och livlig bild när du kollar på TV eller film. Men Android Smart-TV får du tillgång till ett stort utbud av appar, inbyggd ChromeCast och stöd för Google Assistant. 

Android™ SmartTV

Upplev SmartTV på en helt ny nivå med Android TV. Förutom förinstallerade appar som YouTube och Netflix som dessutom har snabbknappar direkt på fjärrkontrollen, har du med Android TV åtkomst till Google Play där du kan ladda ner nästan vilken app du vill till Hitachi Full HD-TV, till exempel Disney+, Viaplay, Spotify eller någon annan av alla tusentals appar för film, live TV, musik och spel anpassade för TV.

Hitachi 32

HDR

Med stöd för HDR (High Dynamic Range) och HLG (Hybrid Log Gamma) kan TV:n reproducera större dynamiskt omfång av ljusstyrka genom att fånga och sedan kombinera flera olika exponeringar. HDR/HLG lovar bättre bildkvalitet tack vare ljusare, mer realistiska ljuspunkter, mer realistisk färg och andra förbättringar. Det ger den look som filmskapare syftade till att uppnå, och visar de dolda områdena av mörka skuggor och solljus med full klarhet, färg och detaljrikedom. HDR/ HLG-innehåll stöds via vanliga och butiksapplikationer, HDMI, USB-ingångar och över DVB-S-sändningar.

Google Cast

Med den inbyggda Google Cast-teknologin kan du casta innehållet från din mobila enhet direkt till din TV. Om din mobila enhet har Google Cast-funktionen, kan du spegla enhetens skärm till din TV trådlöst. Kolla dina favoritserier, visa semesterbilderna för hela tv-soffan eller kanske kolla sociala medier på storskärm?

Anslutningsmöjligheter, trådade och trådlöst

Hitachi HAK4250 täcker de flesta behov för anslutningsalternativ. TV'n har 3 st HDMI-portar och 2 st USB-ingångar. Du kan visa dina foton, textdokument eller spela upp dina musik- och videofiler installerade på en ansluten USB-lagringsenhet. Dessutom kan du även använda dessa för att spela in på USB-mediaenheter, exempelvis en USB-hårddisk.

TV:n har en 3,5 mm AUX-anslutning för hörlurar, SPDIF för optiskt ljud, en CI-anslutning för programkort/Cmodul samt en ethernet-port för internet. För att njuta av fördelarna med Android TV, måste din TV vara ansluten till Internet. Du kan ansluta din TV trådbundet till ditt modem/router eller trådlöst tack vare att TV:n har trådlösa anslutning som stöder modem av typen 802.11 a, b, g, n &ac.