32" Full HD-TV i elegant vit design

Philips 32PFT5603/12

  Art.nr: 1003037
  • Pixel Plus HD för bättre bildkvalitet
  • Spela upp film, musik och bilder genom USB
  • CI+ port för CA-modul och programkort
  • Integrerat kraftfullt ljud

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Philips 32PFT5603 är en smidig och elegant LED-TV som ger bra bild i Full HD-upplösning och utmärkt kontrast. Du får en lätt och portabel TV som även har integrerad mediaspelare för ditt mediebibliotek men även plats för CI+ programkort så du slipper en extra programbox.

Unika Pixel Plus HD för bättre bild

32PFT5603 använder sig av en Pixel Plus HD-motor som i realtid optimerar bilden för att skapa utmärkt kvalitet i Full HD-upplösning. Oavsett bildkälla får du skarpare detaljer, ökad kontrast och ljusstyrka samt en utökad realism i färgerna.

Ljud som imponerar

Utöver en bra bild får du även ljudförbättringstekniker som Clear Sound, Incredible Surround och Smart Sound som har optimerats för att ge ett klart och kraftfullt ljud direkt ur din TV. Du får automatisk volymutjämning men även separat baskontroll för dig som vill optimera ljudet lite extra för dina egna behov.

Elegant utformning

Den stilfulla och högblanka vita designen gör sig bra i allra flesta rum och omständigheter. Ställ den snyggt på de medföljande och subtila benen för att lätt kunna flyttas mellan rum eller till sommarstugan alternativt montera den lätt på väggen med ett separat väggfäste.

Varierande anslutningsmöjligheter

Här har du möjligheter att ansluta olika enheter då du har två stycken HDMI-ingångar med stöd för CEC (varav en med ARC) samt scart-ingång. En USB-ingång för anslutning av USB-minne eller extern hårddisk för inspelning med film, musik och bilder eller varför inte strömförsörjning till din Chromecast. Du sätter enkelt i din CA-modul med programkort och kan ta del av 8 dagars elektronisk programguide eller ansluter en antennkabel för att ta in dina kanaler.

Det finns en linjeingång för ljud men även optisk ljudutgång samt 3,5 mm AUX-anslutning för dig som vill koppla in ett par hörlurar.

1003037 Philips Philips 32PFT5603/12 32PFT5603/12 Philips 32PFT5603 är en smidig och elegant LED-TV som ger bra bild i Full HD-upplösning och utmärkt kontrast. Du får en lätt och portabel TV som även har integrerad mediaspelare för ditt mediebibliotek men även plats för CI+ programkort så du slipper en extra programbox. Unika Pixel Plus HD för bättre bild 32PFT5603 använder sig av en Pixel Plus HD-motor som i realtid optimerar bilden för att skapa utmärkt kvalitet i Full HD-upplösning. Oavsett bildkälla får du skarpare detaljer, ökad kontrast och ljusstyrka samt en utökad realism i färgerna. Ljud som imponerar Utöver en bra bild får du även ljudförbättringstekniker som Clear Sound, Incredible Surround och Smart Sound som har optimerats för att ge ett klart och kraftfullt ljud direkt ur din TV. Du får automatisk volymutjämning men även separat baskontroll för dig som vill optimera ljudet lite extra för dina egna behov. Elegant utformning Den stilfulla och högblanka vita designen gör sig bra i allra flesta rum och omständigheter. Ställ den snyggt på de medföljande och subtila benen för att lätt kunna flyttas mellan rum eller till sommarstugan alternativt montera den lätt på väggen med ett separat väggfäste. Varierande anslutningsmöjligheter Här har du möjligheter att ansluta olika enheter då du har två stycken HDMI-ingångar med stöd för CEC (varav en med ARC) samt scart-ingång. En USB-ingång för anslutning av USB-minne eller extern hårddisk för inspelning med film, musik och bilder eller varför inte strömförsörjning till din Chromecast. Du sätter enkelt i din CA-modul med programkort och kan ta del av 8 dagars elektronisk programguide eller ansluter en antennkabel för att ta in dina kanaler. Det finns en linjeingång för ljud men även optisk ljudutgång samt 3,5 mm AUX-anslutning för dig som vill koppla in ett par hörlurar. 28 - 37 tum 4,3 10 2690 SEK 2690 NewCondition Discontinued
  1. Ljud & Bild
  2. TV
  3. 28 - 37 tum