32" LED-TV med HD-upplösning och klart ljud

Philips 32PHS4203/12

  Art.nr: 1009279
 • Pixel Plus HD för bättre bildkvalitet
 • Spela upp film, musik och bilder genom USB
 • CI+ port för CA-modul och programkort
 • Integrerat kraftfullt ljud
 • Tunt stavstativ

Kombinera med

Philips 32PHS4203/12
Produkt du tittar på: 32" LED-TV med HD-upplösning och klart ljud

2 290:-


 • Pris: 3 278:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Philips 32PHS4203 är en smidig och elegant LED-TV med nytt stavstativ som ger bra bild i HD-upplösning och utmärkt kontrast. Du får en lätt och portabel TV som har en USB-anslutning för uppspelning av film, musik och bilder men även en plats för CI+ programkort så att du slipper en extra programbox. 

32

Pixel Plus HD-motor

32PHS4203 använder sig av en Pixel Plus HD-motor som i realtid optimerar bilden för att skapa utmärkt kvalitet i HD-upplösning. Du får renare bilder med vackra kontraster. Oavsett om du strömmar innehåll från webben eller om du tittar på film från en Blu-ray-spelare får du en bra bildkvalitet på din tv.

Klart ljud som imponerar

Utöver en bra bild får du även ljudförbättringstekniker som Clear Sound, Incredible Surround och Smart Sound som har optimerats för att ge ett klart och kraftfullt ljud direkt ur din TV. Du får automatisk volymutjämning men även separat baskontroll för dig som vill optimera ljudet lite extra för dina egna behov.

Optimering av kontrasten

Med Micro Dimming optimeras kontrasten på TV:n baserat på ljusstyrkan i rummet. Ljussensorer och en programvara analyserar bilden i olika zoner vilket gör att du får en bra kontrast och bildkvalitet, natt som dag. 

Ny design som symboliserar lätthet

Med det nya stavstativet får du ett ändrat utrymme under TV:n jämfört med ett traditionellt stativ.  Det är ett tunt och raffinerat stativ som ger dig en mer uppslukande tittarupplevelse.

Varierande anslutningsmöjligheter

Med Philips 32PHS4203 har du möjligheter att ansluta olika enheter då du har två stycken HDMI-ingångar med stöd för CEC (EasyLink). Med stöd för EasyLink behöver du endast en fjärrkontroll för att styra de flesta åtgärder på din TV, DVD, Blu-ray-spelare, digitalbox eller ditt hemmabiosystem. 

Du har även en USB-ingång för anslutning av USB-minne eller extern hårddisk för inspelning och uppspelning av film, musik och bilder eller varför inte strömförsörjning till din Chromecast. Du kan även enkelt sätta i din CA-modul med programkort och ta del av 8 dagars elektronisk programguide eller ansluta en antennkabel för att få in dina kanaler.

I förpackningen:

 • Fjärrkontroll
 • 2 x AAA-batterier
 • Nätkabel
 • Snabbstartguide
 • Broschyr med juridisk information och säkerhetsinformation
 • Bordsställning
1009279 Philips Philips 32PHS4203/12 32PHS4203/12 Philips 32PHS4203 är en smidig och elegant LED-TV med nytt stavstativ som ger bra bild i HD-upplösning och utmärkt kontrast. Du får en lätt och portabel TV som har en USB-anslutning för uppspelning av film, musik och bilder men även en plats för CI+ programkort så att du slipper en extra programbox.  Pixel Plus HD-motor 32PHS4203 använder sig av en Pixel Plus HD-motor som i realtid optimerar bilden för att skapa utmärkt kvalitet i HD-upplösning. Du får renare bilder med vackra kontraster. Oavsett om du strömmar innehåll från webben eller om du tittar på film från en Blu-ray-spelare får du en bra bildkvalitet på din tv. Klart ljud som imponerar Utöver en bra bild får du även ljudförbättringstekniker som Clear Sound, Incredible Surround och Smart Sound som har optimerats för att ge ett klart och kraftfullt ljud direkt ur din TV. Du får automatisk volymutjämning men även separat baskontroll för dig som vill optimera ljudet lite extra för dina egna behov. Optimering av kontrasten Med Micro Dimming optimeras kontrasten på TV:n baserat på ljusstyrkan i rummet. Ljussensorer och en programvara analyserar bilden i olika zoner vilket gör att du får en bra kontrast och bildkvalitet, natt som dag.  Ny design som symboliserar lätthet Med det nya stavstativet får du ett ändrat utrymme under TV:n jämfört med ett traditionellt stativ.  Det är ett tunt och raffinerat stativ som ger dig en mer uppslukande tittarupplevelse. Varierande anslutningsmöjligheter Med Philips 32PHS4203 har du möjligheter att ansluta olika enheter då du har två stycken HDMI-ingångar med stöd för CEC (EasyLink). Med stöd för EasyLink behöver du endast en fjärrkontroll för att styra de flesta åtgärder på din TV, DVD, Blu-ray-spelare, digitalbox eller ditt hemmabiosystem.  Du har även en USB-ingång för anslutning av USB-minne eller extern hårddisk för inspelning och uppspelning av film, musik och bilder eller varför inte strömförsörjning till din Chromecast. Du kan även enkelt sätta i din CA-modul med programkort och ta del av 8 dagars elektronisk programguide eller ansluta en antennkabel för att få in dina kanaler. I förpackningen: Fjärrkontroll2 x AAA-batterierNätkabelSnabbstartguideBroschyr med juridisk information och säkerhetsinformationBordsställning 28 - 37 tum 2,2 4 2290 SEK 2290 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. TV
 3. 28 - 37 tum