Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

32" LED-TV med HD-upplösning i kompakt storlek

Philips 32PHS5505/12

  Art.nr: 1013940
 • Pixel Plus HD optimerar bilden
 • Dubbla HDMI-ingångar
 • Spela upp film, musik och bilder genom USB
 • CI+ port för CA-modul och programkort
 • Passar perfekt i mindre utrymmen

Kombinera med

Philips 32PHS5505/12
Produkt du tittar på: 32" LED-TV med HD-upplösning i kompakt storlek

2 490:-


 • Pris: 3 517:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Vill du ha en kompakt och prisvärd TV? Philips 32PHS5505 är en 32" TV i smidig storlek med HD-upplösning och förbättrat ljud. Med Pixel Plus HD-motorn optimeras bilden i realtid för att du ska få bästa möjliga bild i HD-upplösning. Philips 32PHS5505 är en lätt och portabel TV som har dubbla HDMI-ingångar och en USB-anslutning för uppspelning av film, musik och bilder. TV:n passar perfekt i mindre utrymmen som köket, sovrummet eller gästrummet.

Philips 32PHS5505 tv

Optimerad bild med Pixel Plus HD

32PHS5505 använder sig av en Pixel Plus HD-motor som i realtid optimerar bilden för att skapa utmärkt kvalitet i HD-upplösning. Du får renare bilder med vackra kontraster. Oavsett om du streamar innehåll från webben eller om du tittar på film från en Blu-ray-spelare får du en bra bildkvalitet på din tv.

Klart ljud

Utöver en bra bild får du även ljudförbättringstekniker som Clear Sound, Incredible Surround, Smart Sound och Bass Control. Teknikerna har optimerats för att ge ett klart och kraftfullt ljud direkt ur din TV. Du får automatisk volymutjämning men även separat baskontroll för dig som vill optimera ljudet lite extra för dina egna behov.

I förpackningen:

 • Fjärrkontroll 
 • 2 x AAA-batterier 
 • Nätkabel 
 • Snabbstartsguide 
 • Broschyr med juridisk information och säkerhetsinformation 
 • Bordsställning
1013940 1013940 Philips Philips 32PHS5505/12 32PHS5505/12 Vill du ha en kompakt och prisvärd TV? Philips 32PHS5505 är en 32" TV i smidig storlek med HD-upplösning och förbättrat ljud. Med Pixel Plus HD-motorn optimeras bilden i realtid för att du ska få bästa möjliga bild i HD-upplösning. Philips 32PHS5505 är en lätt och portabel TV som har dubbla HDMI-ingångar och en USB-anslutning för uppspelning av film, musik och bilder. TV:n passar perfekt i mindre utrymmen som köket, sovrummet eller gästrummet.Optimerad bild med Pixel Plus HD32PHS5505 använder sig av en Pixel Plus HD-motor som i realtid optimerar bilden för att skapa utmärkt kvalitet i HD-upplösning. Du får renare bilder med vackra kontraster. Oavsett om du streamar innehåll från webben eller om du tittar på film från en Blu-ray-spelare får du en bra bildkvalitet på din tv.Klart ljudUtöver en bra bild får du även ljudförbättringstekniker som Clear Sound, Incredible Surround, Smart Sound och Bass Control. Teknikerna har optimerats för att ge ett klart och kraftfullt ljud direkt ur din TV. Du får automatisk volymutjämning men även separat baskontroll för dig som vill optimera ljudet lite extra för dina egna behov.I förpackningen:Fjärrkontroll 2 x AAA-batterier Nätkabel Snabbstartsguide Broschyr med juridisk information och säkerhetsinformation Bordsställning 28 - 37 tum 2,5 2 2490 SEK 2490 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. TV
 3. 28 - 37 tum