Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

32" LED-TV med elegant och tunn ramdesign

Samsung UE32T4305AKXXC

  Art.nr: 1012232
  • HD Ready Edge LED
  • Ultra Clean View
  • Verklighetstrogna färger med PurColor
  • Tizen Smart Tv
  • Smart Hub & One Remote function

Abonnemang

2 490:-

Delbetala från 246:-/mån Info

Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Kombinera med

Samsung UE32T4305AKXXC
Produkt du tittar på: 32" LED-TV med elegant och tunn ramdesign
Samsung UE32T4305AKXXC

2 490:-

Andersson SRS 2.3 - Black

799:-

Andersson HDMI - HDMI 2m Ethernet

149:-


  • Pris: 3 637:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Söker du efter en kompakt och prisvänlig LED-TV till ett mindre rum? Samsung UE32T4305 är en kompakt LED-TV med allt som behövs för en bra TV-upplevelse, både via antenn och kabel-TV. Med Ultra clean view filtreras både digitalt och analogt brus bort för att du ska kunna njuta av en tydlig och klar bild. Genom Tizen Smart Tv kan du både fjärrstyra din TV och njuta av underhållningen från appar som Spotify och Netflix. Samsung  UE32T4305 ger dig en bra TV-upplevelse och passar även som en stor skärm i ditt hemmakontor. 

Förbättrad optimering för finare bildkvalitet

Tack vare Samsungs Micro Dimming Pro får du förbättrad kontrast i bilden och du kan njuta av levande färger. Tekniken gör en bildanalys och kontrastförbättring i upp till dubbelt så många bildblock kontra vanlig Micro Dimming, utan Pro. 

Detaljrik bild med HDR

HDR (High Dynamic Range) lyfter fram detaljerna i det ljusa och mörka, så att du kan uppleva ett enormt spektrum av färger och visuella detaljer, även i mörka scener.

Verklighetstrogna färger

PurColor gör din bild fantastiskt verklighetstrogen. Tekniken låter TV:n återge många färger som ger dig en bra bildkvalitet och en mer engagerande bildupplevelse.

Förbättrad detaljåtergivning

Ultra Clean View ger högklassig bildkvalitet med mindre förvrängning. Med hjälp av en avancerad algoritm analyseras originalinnehållet och ger dig en förbättrad detaljåtergivning.

Ditt nya hemmakontor

Nya tider, nya arbetssätt. Med Samsung T4305 kan du jobba hemifrån med hjälp av din TV. Fjärråtkomsten låter dig trådlöst spegla din datorskärm på TV:n. Du kan till och med komma åt din arbetsdator för att få tillgång till alla dina filer och dokument med Microsoft Office 365, utan att resa dig från soffan. Smidigt, eller hur?

Smart Hub & One Remote funktion

Allt du behöver är en fjärrkontroll som låter dig upptäcka massor av innehåll. Kontrollera kompatibel digitalbox, spelkonsol, appar och t.o.m. live TV.

Smart och användarvänlig

Med Samsungs användarvänliga Tizen Smart TV* hittar du underhållningen direkt i din TV. Ta del av appar som Spotify, YouTube eller Netflix för att lyssna på musik eller se på serier och film. En del av dessa appar kräver abonnemang för att få tillgång till obegränsade mängder musik och video. 

*Smarta tjänster och grafiska gränssnitt kan variera beroende på din modell och region. Utbudet och tillgång till appar varierar över tid.