Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

32" TV med inbyggd mediaspelare

Skantic B3212HD

  Art.nr: 246183
 • HDMI, VGA & SCART
 • USB-ingång
 • VESA 200 x 100

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Med B3212HD får du en 32" LED-TV som tillåter dig ansluta flertalet bildvisningskällor med alla dess ingångar. Du får en bildskärm med 720p HD-upplösning och en bra detaljnivå från både TV-sändningar och annat material.

Digital-TV-mottagare

Tack vare CI+-port på sidan av TV:n går det att ansluta en CA-modul (finns som tillbehör) och programkort från programleverantör (abonnemang tecknas separat) för mottagning av betalkanaler direkt i TV:n.

Inbyggd mediaspelare

På sidan av din nya 32-tums LED-TV finns en USB-ingång där du enkelt kan ansluta kompatibelt lagringsmedia. Dela med dig av dina semesterbilder, din favoritmusik eller se på film direkt på skärmen.

Montera på vägg eller med stativ

Till din nya Skantic-TV medföljer ett stativ för dig som vill ha din TV stående och lite mer flexibel. Men du kan lika enkelt köpa till ett väggfäste och montera den högt som lågt.

Titta även på

(2 st)
 • Inspelningsfunktion
 • HDMI, VGA & SCART
 • CI+-port för CA-modul

1 790:-

Titta även på

(2 st)
 • Inspelningsfunktion
 • HDMI, VGA & SCART
 • CI+-port för CA-modul

1 790:-

246183 Skantic Skantic B3212HD Med B3212HD får du en 32" LED-TV som tillåter dig ansluta flertalet bildvisningskällor med alla dess ingångar. Du får en bildskärm med 720p HD-upplösning och en bra detaljnivå från både TV-sändningar och annat material. Digital-TV-mottagare Tack vare CI+-port på sidan av TV:n går det att ansluta en CA-modul (finns som tillbehör) och programkort från programleverantör (abonnemang tecknas separat) för mottagning av betalkanaler direkt i TV:n. Inbyggd mediaspelare På sidan av din nya 32-tums LED-TV finns en USB-ingång där du enkelt kan ansluta kompatibelt lagringsmedia. Dela med dig av dina semesterbilder, din favoritmusik eller se på film direkt på skärmen. Montera på vägg eller med stativ Till din nya Skantic-TV medföljer ett stativ för dig som vill ha din TV stående och lite mer flexibel. Men du kan lika enkelt köpa till ett väggfäste och montera den högt som lågt. 28 - 37 tum 4,4 5 1490 SEK 1490 NewCondition Discontinued
 1. Ljud & Bild
 2. TV
 3. 28 - 37 tum