Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

32" HD-TV med Android och Dolby Audio

Xiaomi Mi LED-TV 4A 32 EU

  Art.nr: 1012572
  • HD-upplösning (1366x768)
  • Inbyggd Chromecast
  • 1.5 GB RAM + 8 GB ROM
  • Stöd för röstassistent
  • Bluetooth 4.2 och Wifi

Kombinera med

Xiaomi Mi LED-TV 4A 32 EU
Produkt du tittar på: 32" HD-TV med Android och Dolby Audio

2 490:-


  • Pris: 5 078:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Upplev din favoritfilm i HD-upplösning i en tunn elegant design. Xiaomi Mi LED-TV 4A 32 EU är en HD-TV med en 64 bit Quad-core processor som ger dig en detaljrik bild med en fin färgåtergivning. Med operativsystemet Android kan du välja och vraka mellan populära appar som Netflix, Youtube och Google Play Musik. En inbyggd chromecast och ett stöd för röstassistent i Xiaomi Mi LED-TV 4A gör att du har hela kvällen fylld med underhållning.

HD-upplösning

Upplev dina filmer och serier i fin bildkvalitet. Med HD-upplösning i din TV får du en detaljrik och skarp bild. 

Se allt med HDR

Med stöd för HDR i Xiaomi Mi LED-TV lyfts detaljerna fram i både ljusa och mörka scener. Det gör att du inte går miste om viktiga händelser i de mörka scenerna i dina filmer. 

Upptäck Android TV

I Xiaomi Mi LED-TV får du tillgång till en värld av innehåll, appar och spel genom operativsystemet Android TV. Hitta nya favoritfilmer, se en direktsänd fotbollsmatch eller varför inte förgylla kvällen men roliga kattklipp på Youtube? Välj och vraka mellan populära appar som Netflix, Youtube och Google Play Musik. I Andriod TV finns det någonting kul för alla. 

Bättre ljud med Dolby Audio

Med stöd för DTS/ Dolby Audio får din underhållning ett rikt, klart och kraftfullt ljud i din Xiaomi TV. Dolby optimerar ljudet efter det du tittar på och hjälper dig även att höra dialogerna bättre. Du får ett nyanserat ljud med klarhet, detaljrikedom och djup på en och samma gång.

1012572 Xiaomi Xiaomi Mi LED-TV 4A 32 EU ELA4380GL Upplev din favoritfilm i HD-upplösning i en tunn elegant design. Xiaomi Mi LED-TV 4A 32 EU är en HD-TV med en 64 bit Quad-core processor som ger dig en detaljrik bild med en fin färgåtergivning. Med operativsystemet Android kan du välja och vraka mellan populära appar som Netflix, Youtube och Google Play Musik. En inbyggd chromecast och ett stöd för röstassistent i Xiaomi Mi LED-TV 4A gör att du har hela kvällen fylld med underhållning. HD-upplösning Upplev dina filmer och serier i fin bildkvalitet. Med HD-upplösning i din TV får du en detaljrik och skarp bild.  Se allt med HDR Med stöd för HDR i Xiaomi Mi LED-TV lyfts detaljerna fram i både ljusa och mörka scener. Det gör att du inte går miste om viktiga händelser i de mörka scenerna i dina filmer.  Upptäck Android TV I Xiaomi Mi LED-TV får du tillgång till en värld av innehåll, appar och spel genom operativsystemet Android TV. Hitta nya favoritfilmer, se en direktsänd fotbollsmatch eller varför inte förgylla kvällen men roliga kattklipp på Youtube? Välj och vraka mellan populära appar som Netflix, Youtube och Google Play Musik. I Andriod TV finns det någonting kul för alla.  Bättre ljud med Dolby Audio Med stöd för DTS/ Dolby Audio får din underhållning ett rikt, klart och kraftfullt ljud i din Xiaomi TV. Dolby optimerar ljudet efter det du tittar på och hjälper dig även att höra dialogerna bättre. Du får ett nyanserat ljud med klarhet, detaljrikedom och djup på en och samma gång. 28 - 37 tum 3,6 17 2490 SEK 2490 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. TV
  3. 28 - 37 tum