43" Smart TV med knivskarp bild

Andersson LED43512UHD PVR

  Art.nr: 231362
  • Ultra HD (3840 x 2160)
  • Titta på Netflix och YouTube
  • Trådlös anslutning med WiFi
  • Kan hängas på väggen

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Underhållning för hela familjen, bildkvalitet som alltid imponerar och finesser som gör det både enklare och roligare att titta på TV. Andersson LED43512UHD PVR har allt du behöver för att bänka dig framför din favoritserie.

Imponerande upplösning

Med UHD-upplösning får du fyra gånger så hög upplösning som vanlig Full HD. Det ger en grym skärpa, klara detaljer och verklighetstrogna bilder som gör att du kommer ännu närmare film och serier. Det finns flera olika tjänster som idag erbjuder 4K-material, till exempel Netflix.

LED43512UHD kan också skala upp material med lägre upplösning till UHD. Förbättra direkt alla sorters innehåll som till exempel vanliga marksända program, filmer och sportevenemang till levande, högupplösta uppvisningar.

Musik och film direkt från USB

Anslut ett USB-minne och förvandla din TV till en mediaspelare. Du kan visa bilder från semestern eller spela upp musik och film med bara några klick på fjärrkontrollen. Med stöd för till exempel .MKV kan du titta på högupplöst material utan krångel.

Underhållning för hela familjen

Med Smart TV får du enkel tillgång till underhållning som inte är tablåbelagd. Flera olika internettjänster, applikationer och annat material finns tillgängligt direkt i din TV. Håll dig uppdaterad med Twitter och Facebook, se på serier och film på Netflix eller kolla den senaste virala filmen på YouTube.

Full kontroll över TV-tablån

​Tack vare PVR-funktionen (digital-TV-inspelningsfunktionen) kan du både pausa live-TV, vilket gör att man kan gå och fylla på med snacks eller dricka medan TV:n fortsätter spela in TV-programmet, samt göra programmerade inspelningar av dina favoritprogram. Allt man behöver göra för att ta kontroll över ditt TV-tittande är att ansluta en kompatibel USB-enhet till en av portarna på sidan av TV:n.

Enkel anslutning till ditt nätverk

Välj mellan trådad eller trådlös anslutning. Med trådlös anslutning till ditt hemnätverk behöver du inte dra långa kablar eller tänka på vart du placerar din TV. Perfekt för dig som vill ha en stilren installation i vardagsrummet

231362 Andersson Andersson LED43512UHD PVR LED43512UHD PVR Underhållning för hela familjen, bildkvalitet som alltid imponerar och finesser som gör det både enklare och roligare att titta på TV. Andersson LED43512UHD PVR har allt du behöver för att bänka dig framför din favoritserie. Imponerande upplösning Med UHD-upplösning får du fyra gånger så hög upplösning som vanlig Full HD. Det ger en grym skärpa, klara detaljer och verklighetstrogna bilder som gör att du kommer ännu närmare film och serier. Det finns flera olika tjänster som idag erbjuder 4K-material, till exempel Netflix. LED43512UHD kan också skala upp material med lägre upplösning till UHD. Förbättra direkt alla sorters innehåll som till exempel vanliga marksända program, filmer och sportevenemang till levande, högupplösta uppvisningar. Musik och film direkt från USB Anslut ett USB-minne och förvandla din TV till en mediaspelare. Du kan visa bilder från semestern eller spela upp musik och film med bara några klick på fjärrkontrollen. Med stöd för till exempel .MKV kan du titta på högupplöst material utan krångel. Underhållning för hela familjen Med Smart TV får du enkel tillgång till underhållning som inte är tablåbelagd. Flera olika internettjänster, applikationer och annat material finns tillgängligt direkt i din TV. Håll dig uppdaterad med Twitter och Facebook, se på serier och film på Netflix eller kolla den senaste virala filmen på YouTube. Full kontroll över TV-tablån ​Tack vare PVR-funktionen (digital-TV-inspelningsfunktionen) kan du både pausa live-TV, vilket gör att man kan gå och fylla på med snacks eller dricka medan TV:n fortsätter spela in TV-programmet, samt göra programmerade inspelningar av dina favoritprogram. Allt man behöver göra för att ta kontroll över ditt TV-tittande är att ansluta en kompatibel USB-enhet till en av portarna på sidan av TV:n. Enkel anslutning till ditt nätverk Välj mellan trådad eller trådlös anslutning. Med trådlös anslutning till ditt hemnätverk behöver du inte dra långa kablar eller tänka på vart du placerar din TV. Perfekt för dig som vill ha en stilren installation i vardagsrummet 39 - 43 tum 4,7 22 4190 SEK 4190 NewCondition Discontinued
  1. Ljud & Bild
  2. TV
  3. 39 - 43 tum