Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

43" Full HD-TV med inbyggd mediaspelare

Skantic B4325FHD

  Art.nr: 1012839
  • Inspelningsfunktion
  • Full HD-upplösning (1920x1080)
  • Digital TV-mottagare
  • USB-ingång för foto, musik och film
  • HDMI, VGA & SCART

Abonnemang

2 990:-

Delbetala från 288:-/mån Info

Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Kombinera med

Skantic B4325FHD
Produkt du tittar på: 43" Full HD-TV med inbyggd mediaspelare
Skantic B4325FHD

2 990:-

Google Chromecast (3rd generation)

429:-

Andersson HDMI - HDMI 1,5m 18Gbps - Black

199:-


  • Pris: 4 217:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Söker du en enkel TV med bra bildkvalitet, utan krusiduller? Skantic B4325FHD är en 43" LED-TV i Full HD-upplösning i klassisk design som passar perfekt i det mindre vardagsrummet. Den avancerade mediaspelaren ger dig möjligheten att dela med dig av bilder, musik och filmer men även inspelning av dina favoritprogram. Med Skantic B4325FHD får du en snygg TV med bra upplösning och en rik detaljnivå för både TV-sändningar och annat material.

Scantic TV i vardagsrummet

Digital TV-mottagare

Tack vare CI+-port på sidan av TV:n går det att ansluta en CA-modul (finns som tillbehör) och programkort från programleverantör (abonnemang tecknas separat) för mottagning av betalkanaler direkt i TV:n.

Avancerad mediaspelare

På sidan av din nya 43-tums LED-TV finns en USB-ingång där du enkelt kan ansluta externa hårddiskar och USB-minnen. Så fort du anslutit en USB-enhet till din TV visas en meny för Mediaspelaren på skärmen. Där kan du komma åt innehållet i den anslutna enheten och dela med dig av dina semesterbilder, din favoritmusik eller se på film direkt på skärmen.

Inspelning via USB

Genom USB-ingången har du även möjlighet att spela in dina favoritprogram från de inbyggda mottagarna. När du anslutit en USB-enhet och aktiverat inspelningsfunktionen i menyn kan du välja mellan omedelbar och fördröjd inspelning. Det rekommenderas att minst 2 GB som fritt minne på din lagringsmedia för bästa möjliga inspelning- Önskar du att spela in filmer eller längre program rekommenderas en extern hårddisk.