Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

49" Smart-TV i 4K + Xbox One X 1TB med Forza Horizon 4

Andersson L4930UHDS och Xbox One X 1TB Forza Horizon 4 Lego Speed Champions

  Art.nr: P657
 • Smart-TV med Wi-Fi
 • Xbox One X 1 TB
 • Forza Horizon 4 + LEGO Speed Champions
 • Ultra HD-upplösning (3840x2160)
 • Dolby Vision för bättre bildupplevelse

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Visa produktbeskrivning för:

 • Andersson L4930UHDS
 • Microsoft Xbox One X 1TB Forza Horizon 4 Lego Speed Champions Bundle
Andersson 49" Smart-TV i 4K Ultra HD-upplösning

3 490:-

Andersson L4930UHDS är en 49-tums Ultra HD-TV med en otrolig detaljrikedom och ett smidigt gränssnitt som är enkelt nog för alla i familjen att använda. Med stöd för HDR, HLG och Dolby Vision får du en dramatisk bildupplevelse med verklighetstrogna färger. Via din TVs meny får du direkt tillgång till streaming-tjänster som Netflix och Viaplay vilket gör att du alltid är redo för en film- eller seriekväll.

Andersson tv

Otrolig detaljrikedom med 4K och HDR

4K UHD-upplösningen ger dig fyra gånger högre upplösning än vanlig Full HD. Du kan se på innehåll med en högre detaljnivå och se dina bästa filmer och serier i en otrolig skärpa. Du får även en följsam visning vid snabbare rörelser och kan utan problem följa ditt favoritlag till seger. Med hjälp av uppskalning till 4K förbättras bildmaterial som inte har samma upplösning från början tack vare en unik bildbehandlingsteknik. Tekniken får bildmaterial upp till Full HD-upplösning att bli och se ännu bättre ut. Ultra HD-innehåll stöds via HDMI, USB-ingångarna samt genom sändingar från DVB-T2 och DVB-S2.

Med stöd för HDR (High Dynamic Range) och HLG (Hybrid Log Gamma) får du ett bredare och mer dynamiskt omfång i färgerna. Genom att kombinera ljusa och mörka exponeringar får du en bättre bildkvalitet och detaljrikedom i din TV med utökad realism i både färg och ljus. 

Styr din TV med rösten

Om du har en smartphone eller platta med Android har du möjligheten att använda dig av röstigenkänning via mobilapplikationen "Smart Center". Trycker du på widgeten för Mikrofon kommer då åt att hantera din TV med röstkommandon som "Volym upp/ner" och "Program upp/ner". Du behöver med andra ord inte sträcka dig efter fjärrkontrollen för att byta program när reklamen  startar. 

Skillnad med eller utan Dolby Vision i din TV

Upplev skillnad med Dolby Vision

Med Dolby Vision i din TV från Andersson får du en dramatisk upplevelse tack vare Dolbys verklighetstrogna färgåtergivning, enastående ljusstyrka och kontrastrika bild. Genom att öka ljusstyrkan i den ursprungliga signalen och kombinera det med ett högre dynamiskt färg- och kontrastområde får du verkliga bilder i din TV med en otrolig detaljrikedom. Förtrollas av en vacker solnedgång direkt från din soffa, se den nyklippta gräsmattan på fotbollsplanen eller upplev din favoritfilm precis som producenten skapade den. Med Dolby Vision får du verkligt liv i din underhållning.  

Smart TV med streaming-tjänster

Med Andersson L4930UHDS får du stöd för streaming-tjänster som Netflix och Viaplay för att du lätt ska kunna ta del av ett brett utbud av underhållning direkt i din TV, utan att ansluta externa enheter. Du kan välja mellan att koppla din TV med kabel eller ansluta trådlöst med hjälp av Wi-Fi. Fördelen med en trådlös anslutning till ditt hemnätverk är att du inte behöver dra långa kablar eller fundera över vart du ska placerar din TV. 

Smart interface på Andersson TV

Har du ett trådlöst nätverk där du exempelvis har din smartphone ansluten kan du enkelt ta del av ytterligare funktioner. Kompatibla telefoner eller surfplattor kan spegla skärmen direkt mot din TV likt Miracast och med rätt appar kan du även komma åt filer och innehåll i din telefon. Du har även möjlighet att ladda ner appen "Smart Center" som låter dig använda dina smarta enheter som fjärrkontroll.

Förvandla din TV till en fotoram

Istället för att låta din TV från Andersson vara avstängd kan du förvandla den till en trevlig digitala fotoram, där du kan återuppleva dina minnen, genom funktionen "Stand-by bild". Välj ut dina bilder, placera dem på en USB-sticka och anslut den i din TV. Sedan kan du låta dina bilder delas med resten av familjen i ett rullande bildspel i fin bildkvalitet. Funktionen startar automatiskt i gång när du slår av din TV och för att spara på energiförbrukningen går din Andersson TV ner till halva ljusstyrkan. Skulle du önska att stänga av funktionen håller du inne power-knappen på din fjärrkontroll under några sekunder. 

Inbyggd mediaspelare för inspelning och uppspelning

Om du använder programkort i din TV kan du ta del av PVR-funktionen för att schemalägga och spela in material direkt på en extern hårddisk eller ett USB-minne för att kunna ta del av matchen eller favoritserien när det passar dig. Du kan även ansluta ett USB-minne och enkelt dela dina bilder från semestern eller bästa sparade filmer från din dator till din TV.

Vilken storlek ska jag ha på min nya TV? Får den plats på TV-bänken? Hur ser den ut på väggen?

Testa själv med AR (augmented reality), klicka på bilden:

Microsoft Xbox One X 1 TB med Forza Horizon 4 + LEGO Speed Champions

5 390:-

Med en 8-kärning processor på 2,3 GHz och polarisbaserad AMD-grafik på 6.0 teraflops i kombination med 12 GB GDDR5-minne får du oöverträffad prestanda för att spela dina favoritspel. Med hårddisken på 1TB kan du ladda ner och spara många spel.

Xbox One X har 40% mer kraft än någon annan spelkonsol och ger en spelupplevelse utöver det vanliga i äkta 4K. Spelen ser fantastiska ut och laddar snabbt även på 1080p skärmar.

Alla dina Xbox One spel, kontroller och tillbehör fungerar direkt med One X och givetvis har du full tillgång till Xbox Live. Bakåtkompabiliteten gör att du inte behöver köpa dina favoritspel igen utan kan fortsätta spela dem som vanligt.

 • Världens mest kraftfulla konsol
 • Upplev 4K Ultra Blu-ray och videostreaming i 4K
 • Spela fler än 100 konsolexklusiva spel, och fler än 300 Xbox 360-spel
 • Snabba, stabila och dedikerade Xbox Live-servrar
 • Upplev förstklassigt Dolby Atmos- och DTS:X-ljud
 • Fungerar med alla dina Xbox One-spel och tillbehör
 • Spelen får bättre prestanda med 6 teraflops
 • Streama och spela in klipp med 4K-upplösning och 60 fps
 • Se varje bildruta med 326 GB/s minnesbandbredd
 • 40 % mer kraft än med någon annan konsol

Oöverträffad prestanda

Xbox One X släpper lös 6 teraflops grafikprocessorkraft som gör spelkapaciteten högre än någonsin. Maximera spelprestandan med 12 GB GDDR5-grafikminne och se varje bildruta med 326 GB/s minnesbandbredd.

Forza Horizon 4 LEGO® Speed Champions (expansion)

Horizon Festival och LEGO presenterar en ny LEGO-värld att upptäcka och tävla i. Du kan samla ihop dina egna samlingar av legobitar och bygga ett "Master Builder's House" med ett garage du fyller med grymma LEGO Speed Champions-bilar som McLaren Senna, Ferrari F40 Competizione och 1967 Mini Cooper S Rally. Bemästra de nya roliga LEGO Brick-utmaningarna, hitta de gömda bonuskuberna.

Forza Horizon 4

Upplev farten, spänningen och tjusningen i intensiva tävlingar. Upptäck en öppenvärld med dina vänner eller ensam och ta del utav alla utmaningar som vädret kan ställa till med. Njut av grym grafik vid 60 fps och äkta 4K-upplösning i HDR. Välj mellan över 450 olika bilar ifrån över 100 olika tillverkare och bli en Horizon Superstar. 

Ta del av fler bilar än tidigare

Med över 450 bilar från mer än 100 licensierade tillverkade har Forza Horizon 4 den största och mest mångsidiga och mångfaldiga uppställningen av bilar någonsin. Med detta kommer även möjligheten att ändra varje bils utseende så som bodykits, fälgar, dekaler och mycket annat.

Med årstider ändras allt

Forza Horizon 4 har dynamiska årstider vilket resulterar i att man låser upp nya händelser och rutter beroende på väder, påverkar körförhållandena och omvandlar spelet till en öppen värld att upptäcka nya vägar och eventuella hinder.

Frihet i en öppen värld

Forza Horizon 4 tillåter spelaren att välja sin egna väg till att bli en Horizon Superstar. Som spelare kan man välja att spela ensam eller samarbeta med andra både i rankat lag eller orankat. Med nya funktioner så som Route Creator låter spelet dig att designa och skapa egna vägar som du kan dela med dig av och låta andra tävla på.

P657 Andersson L4930UHDS och Xbox One X 1TB Forza Horizon 4 Lego Speed Champions 46 - 50 tum 8880 SEK 8880 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. TV
 3. 46 - 50 tum