Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Smart 49-tums 4K Ultra HD LED-TV

LG 49UB820V

  Art.nr: 210609
  • 3840x2160 pixlar
  • Digital-TV (DVB-T2/C/S2)
  • Smart TV
  • Miracast, WiDi och WiFi
  • 3 x HDMI / 3 x USB

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

LG 49UB820V är en 49-tums 4K Ultra HD-upplöst LED-TV med det mesta man kan tänkas behöva av en modern TV. LG:s UB820V-serie är utrustad med digital-TV-mottagare (SD- och HD) för Boxer, Com Hem och satellitsänd digital-TV*, 900 Hz Motion Clarity Index-teknik för perfekt bild samt smarta funktioner så som Smart TV, Miracast, WiDi och inbyggt trådlöst nätverk.

För anslutning av moderna digitala enheter har man bl.a. tillgång till tre HDMI-ingångar. Dessutom är TV:n utrustad med tre USB-ingångar som gör det möjligt att både ansluta en USB-enhet och spela in digital-TV via denna samt ger möjlighet att spela upp foto, musik och film direkt på din nya TV.

Att din nya TV har stöd för HDMI 2.0/4K@60p innebär att du kan se 4K Ultra HD-material i 50/60 Hz från externa källor. Stöd för videostandarden HEVC/H.265 innebär att man t.ex. kan strömma UHD-material från exempelvis Netflix.

4K Ultra HD-upplösning

4K Ultra HD-upplösning innebär att din nya LED-TV har fyra gånger så hög upplösning som en vanlig Full HD 1080p-upplöst TV. Detta innebär att kan du njuta av knivskarpa bilder med en otrolig detaljrikedom som kommer att ge dig som betraktare en bildupplevelse utöver det vanliga.

Smart TV, Miracast och WiDi

Din nya 49-tums 4K Ultra HD-upplösta LED-TV har utrustats med Smart TV, vilket innebär att din vanliga TV enkelt blir betydligt smartare och ger dig tillgång till en mängd av material, appar och internettjänster, som YouTube, Picasa, Accuweather, Twitter och Facebook. För den som vill njuta av TV-program eller filmer finns möjlighet till att använda en mängd olika tjänster för detta så som Viaplay från Viasat, SF AnyTime, Headweb och Netflix. Vissa tjänster inom Smart TV kräver abonnemang.

Med inbyggd WiDi och Miracast (Wi-Fi Direct) i TV:n kan man på enklast möjliga sätt, helt utan kablar, dela med sig av material från enheter som är kompatibla med WiDi eller Miracast (Wi-Fi Direct). Nu kan man enkelt visa de senaste semesterbilderna, se på film från datorn eller visa presentationer direkt på skärmen.

* Operatörsberoende, vänligen konsultera leverantören av tjänsten för information om tillgänglighet/funktion.

210609 210609 LG LG 49UB820V LG 49UB820V är en 49-tums 4K Ultra HD-upplöst LED-TV med det mesta man kan tänkas behöva av en modern TV. LG:s UB820V-serie är utrustad med digital-TV-mottagare (SD- och HD) för Boxer, Com Hem och satellitsänd digital-TV*, 900 Hz Motion Clarity Index-teknik för perfekt bild samt smarta funktioner så som Smart TV, Miracast, WiDi och inbyggt trådlöst nätverk.För anslutning av moderna digitala enheter har man bl.a. tillgång till tre HDMI-ingångar. Dessutom är TV:n utrustad med tre USB-ingångar som gör det möjligt att både ansluta en USB-enhet och spela in digital-TV via denna samt ger möjlighet att spela upp foto, musik och film direkt på din nya TV.Att din nya TV har stöd för HDMI 2.0/4K@60p innebär att du kan se 4K Ultra HD-material i 50/60 Hz från externa källor. Stöd för videostandarden HEVC/H.265 innebär att man t.ex. kan strömma UHD-material från exempelvis Netflix.4K Ultra HD-upplösning4K Ultra HD-upplösning innebär att din nya LED-TV har fyra gånger så hög upplösning som en vanlig Full HD 1080p-upplöst TV. Detta innebär att kan du njuta av knivskarpa bilder med en otrolig detaljrikedom som kommer att ge dig som betraktare en bildupplevelse utöver det vanliga.Smart TV, Miracast och WiDiDin nya 49-tums 4K Ultra HD-upplösta LED-TV har utrustats med Smart TV, vilket innebär att din vanliga TV enkelt blir betydligt smartare och ger dig tillgång till en mängd av material, appar och internettjänster, som YouTube, Picasa, Accuweather, Twitter och Facebook. För den som vill njuta av TV-program eller filmer finns möjlighet till att använda en mängd olika tjänster för detta så som Viaplay från Viasat, SF AnyTime, Headweb och Netflix. Vissa tjänster inom Smart TV kräver abonnemang.Med inbyggd WiDi och Miracast (Wi-Fi Direct) i TV:n kan man på enklast möjliga sätt, helt utan kablar, dela med sig av material från enheter som är kompatibla med WiDi eller Miracast (Wi-Fi Direct). Nu kan man enkelt visa de senaste semesterbilderna, se på film från datorn eller visa presentationer direkt på skärmen.* Operatörsberoende, vänligen konsultera leverantören av tjänsten för information om tillgänglighet/funktion. 46 - 50 tum 4,5 11 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Ljud & Bild
  2. TV
  3. 46 - 50 tum