Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

50" 4K UHD Smart-TV med Filmmaker Mode

LG 50UN73006LA

  Art.nr: 1012793
  • Quad Core Processor 4K
  • HDR10 Pro och HLG Pro
  • Realistiska och naturtrogna färger
  • Hollywoodkänsla med Filmmaker Mode
  • webOS, ThinQ AI med Magic Remote
Skärmstorlek: 50 tum
55
43
65
50

Abonnemang

4 990:-

Delbetala från 455:-/mån Info

Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Paketpris

Kombinera med

LG 50UN73006LA
Produkt du tittar på: 50" 4K UHD Smart-TV med Filmmaker Mode
LG 50UN73006LA

4 990:-

Andersson FDW 2.3 - Black

299:-

Andersson HDMI - HDMI 2.0 Premium 4K - 2M - Black

299:-


  • Andersson FDW 2.3, 37-70 tum+ HDMI 2.0 Premium 4K - 2M
    (-99:-)
  • Paketpris: 6 979:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

LG 50UN73006 är gjord för underhållning. Oavsett om det är film, sport eller spel så får du realistisk bild i fyra gånger högre upplösning än Full HD. Upplev alla stora HDR-format, inklusive HDR 10 Pro och HLG Pro. Upplev realistiska färger oavsett var du än sitter i soffan. Få rena bilder med intensivare färger och mer omfångsrik kontrast, mjuka och naturtrogna rörelser och skala upp lågupplösta bilder till nära 4K-kvalitet. Eller varför inte använd Filmmaker Mode™ för att återskapa biografupplevelsen med en äkta Hollywoodkänsla?

Imponerande upplösning

Med UHD-upplösning får du fyra gånger så hög upplösning som vanlig Full HD. Det ger en fantastisk skärpa, klara detaljer och verklighetstrogna bilder som gör att du kommer ännu närmare film och serier. Det finns flera olika tjänster som idag erbjuder 4K-material, till exempel Netflix. Med hjälp av uppskalning till 4K förbättras bildmaterial som inte har samma upplösning från början tack vare unik bildbehandlingsteknik för att mer motsvara dina förväntningar.

Enastående detaljrikedom

LG UN73006 optimerar varje enskild scen vilket resulterar i en detaljrik bild med klarare färger. Detaljer i både ljusa och mörka miljöer kommer till sin rätt tack vare stöd för för de olika formaten där film och serier får en optimal kvalité oavsett vilken plattform du använder.  HDR10 Pro och HLG Pro tillsammans med LG:s dynamiska scenjustering låter dig uppleva alla sorters video i en fantastisk HDR-kvalitet.

Upplev Hollywood

LG UHD TV är gjord för underhållning. Njut av rena bilder med intensivare färger och mer omfångsrik kontrast. Eller skapa den rätta biokänslan genom att aktivera FILMMAKER MODE™ där bildeffekter och processer kopplas ur för att säkerställa att filmen ser ut precis som regissören tänkt sig.

Styr din TV med rösten

Med den integrerade röstassistenten kan du ta kontroll med din röst över din tv. Du kan enkelt och smidigt starta din favoritserie genom ett snabbt röstkommando istället för att klicka dig fram igenom menyer. Med AI och den inbyggda röstassistenten kan du ställa frågor och lära din nya saker medan du tittar på din tv men även kontrollera dina smarta hem produkter genom din tv. Med ett enkelt tryck på mikrofonknappen på fjärrkontrollen startar du röstassistent. 

Röstigenkänning finns just nu på engelska, koreanska, tyska, tyska, franska, italienska, spanska, portugisiska, ryska, polska, turkiska, japanska, arabiska, vietnamesiska, thailändska, svenska, indonesiska, danska och thailändska. Holländska och norska kommer att finnas tillgängligt under andra halvåret 2020.