Andersson LED5545UHDA - 55" 4K Smart-TV med inbyggd ChromeCast
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

55" 4K Smart-TV med inbyggd ChromeCast

Andersson LED5545UHDA

  Art.nr: 1012850
  • 4K UHD-upplösning
  • Android™ SmartTV
  • HDR & Dolby Vision
  • 3x HDMI, 2x USB
Skärmstorlek: 55 tum
43
50
55
65

Abonnemang

4 990:-

Delbetala från 455:-/mån Info

Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Paketpris

Kombinera med

Andersson LED5545UHDA
Produkt du tittar på: 55" 4K Smart-TV med inbyggd ChromeCast
Andersson LED5545UHDA

4 990:-

Andersson SRS 2.3 - Black

799:-

Andersson HDMI - HDMI 1,5m 18Gbps - Black

199:-


  • Väggfäste +HDMI-kabel
    (-99:-)
  • Paketpris: 6 088:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Andersson LED5545UHDAär ett bra val av TV för dig som vill ha en 4K Ultra HD SmartTV till ett lågt pris. Njut av högupplöst och knivskarp bild, ihop med smarta funktioner såsom trådlöst nätverk, inbyggd Google Cast och en mängd förinstallerade appar. Tack vare Android TV så får du en SmartTV på ny nivå med tillgång av en uppsjö av appar på Google Play samt ett enkelt användargränssnitt.

Android™ SmartTV

Upplev SmartTV på en helt ny nivå med Android TV. Förutom förinstallerade appar som YouTube och Netflix som dessutom har snabbknappar direkt på fjärrkontrollen, har du med Android TV åtkomst till Google Play där du kan ladda ner nästan vilken app du vill till Andersson 4K-TV.

Netflix YouTube

Google Cast

Med den inbyggda Google Cast-teknologin kan du casta innehållet från din mobila enhet direkt till din TV. Om din mobila enhet har Google Cast-funktionen, kan du spegla enhetens skärm till din TV trådlöst. Kolla dina favoritserier, visa semesterbilderna för hela tv-soffan eller kanske kolla sociala medier på storskärm?

Anslutningsmöjligheter, trådade och trådlöst

Andersson LED5545UHDA täcker de flesta behov för anslutningsalternativ. TV'n har 3 st HDMI-portar och 2 st USB-ingångar. Du kan visa dina foton, textdokument eller spela upp dina musik- och videofiler installerade på en ansluten USB-lagringsenhet. Dessutom kan du även använda dessa för att spela in på USB-mediaenheter, exempelvis en USB-hårddisk.

TV:n har en 3,5 mm AUX-anslutning för hörlurar, SPDIF för optiskt ljud, en CI-anslutning för programkort/Cmodul samt en ethernet-port för internet. För att njuta av fördelarna med Android TV, måste din TV vara ansluten till Internet. Du kan ansluta din TV trådbundet till ditt modem/router eller trådlöst tack vare att TV:n har trådlösa anslutning som stöder modem av typen 802.11 a, b, g, n &ac.

55

Ultra HD (UHD)

Andersson LED5545UHDA stöder Ultra HD som står för Ultra High Definition - även känt som 4K, vilket ger upplösning 3840x2160. Det är samma som 4 gånger upplösningen av Full HD-TV, eftersom pixelantalet dubbleras både horisontellt och vertikalt. Ultra HD-innehåll stöds ifrån HDMI, några av OTT-tjänsterna, USB-ingångar och över DVB-T2 och DVB-S2-sändningar.

Dynamiskt omfång med HDR

Med den här funktionen kan TV:n reproducera större dynamiskt omfång av ljusstyrka genom att fånga och sedan kombinera flera olika exponeringar. HDR/ HLG (Hybrid Log-Gamma) lovar bättre bildkvalitet tack vare ljusare, mer realistiska ljuspunkter, mer realistisk färg och andra förbättringar. Det ger den look som filmskapare syftade till att uppnå, och visar de dolda områdena av mörka skuggor och solljus med full klarhet, färg och detaljrikedom. HDR/HLG-innehåll stöds via inbyggda och butiksapplikationer, HDMI, USB-ingångar och över DVB-S-sändningar.

Dolby Vision

Dolby Vision™ levererar en dramatisk visuell upplevelse, enastående ljusstyrka, exceptionell kontrast och intensiv färg, vilket ger liv i underhållningen. Den uppnår den här fantastiska bildkvaliteten genom att kombinera HDR och bred färgskala. Genom att öka ljusstyrkan hos den ursprungliga signalen och använda ett högre dynamiskt färg- och kontrastområde presenterar Dolby Vision fantastiska, verkliga bilder med häpnadsväckande detaljer som andra efterbehandlingsteknologier i TV:n inte kan producera. Dolby Vision stöds via inbyggda och butiksapplikationer, HDMI och USB-ingångar.

Orvar Säfström testar - behöver en TV kosta mycket?
Orvar Säfström testar - behöver en TV kosta mycket?