Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

55" OLED-TV med integrerad subwoofer

Hitachi 55HL9000G

  Art.nr: 1004380
  • Stöd för HDR10 och Dolby Vision
  • OLED-panel fri från rörelseoskärpa
  • Integrerat WiFi och Miracast
  • PVR-stöd för inspelning och paus av live-TV
  • Se på 4K-material från exempelvis Netflix och YouTube

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Hitachi 55HL9000G ger dig det absolut bästa i bildväg från Hitachi och med en stor men tunn 55" OLED panel levereras skarp bild med lika fantastisk svärta som kontrast med hjälp av HDR10 samt Dolby Vision med stöd för optimerad färgåtergivning. Navigera enkelt i menyerna och mellan appar för att hitta din favoritunderhållning och du får även även en utmärkt ljudåtergivning tack vare integrerad subwoofer direkt i din nya TV.

Perfekt skärpa och svärta med OLED-panel

Tack vare OLED-tekniken får du pixlar över tusen gånger snabbare än LED-pixlar vilket gör att du kan se på snabba rörelser fritt från rörelseoskärpa med naturlig återgivning. Självupplysta organiska pixlar som möjliggör en perfekt svärta och oändlig kontrast ger en otrolig realism och skapar en förbluffande föreställning i all underhållning som film och spel.

Få även optimerad tittarupplevelse med 4K, HDR och Dolby Vision

UHD-upplösning ger dig fyra gånger så hög upplösning som vanlig Full HD och du får förtrollande skärpa i minsta detalj med ett naturligt flöde i bilden. Saknar du videomaterial i filmsamlingen inspelat i UltraHD finns det flertalet streaming-tjänster med stöd för högupplöst material som Netflix 4K och YouTube som även finns integrerat i din nya TV. Du kan även spela upp Ultra HD-innehåll genom att använda USB-minnen eller externa hårddiskar med samma anslutning i USB 3.0 ingången som är lättillgänglig på vänster sida TV:n.

Bildmaterial i SD och Full HD kan även ta del av automatisk uppskalning som ger ett förbättrat resultat som kommer närmare dina förväntningar av en bra bild.

Med stöd för HDR (High Dynamic Range) och Wide Color Gamut får du ett bredare och mer dynamiskt omfång genom att kombinera olika exponeringar där du får bättre bildkvalitet med utökad realism i både färg och ljus och du kan ta del av mer detaljer i ljusa och mörkare områden samtidigt i bilden. Dolby Vision hjälper till med att ge dig ytterligare verklighetstrogen färgåtergivning med miljarder av färger samt utökad ljusstyrka från ursprungssignalen och i slutändan levererar en otrolig detaljnivå. 

Med stöd för det avancerade H.265/HEVC codec som kan visa 50% ytterligare information i jämförelse mot vad som tidigare var möjligt med H.264/AVC. Du får utökad realism och kan ta del av ännu mer detaljer i allt som spelas upp.

Få ljud i hög kvalitet direkt ur din TV

För att du skall få en bättre helhetslösning direkt ur din TV har denna även integrerad subwoofer för att ge dig fylligare ljud. Stöd för DTS-HD och DTS TruSurround spelar upp och skickar även ljudsignaler i hög kvalitet till exempelvis din anslutna hemmabio när du tittar på film och serier i din TV. 

Du kan få massivare underhållning med ännu klarare och kraftfullare ljud som tar ditt TV-användande till en ny nivå både med film och musik.

Snygg design på både insidan och utsidan

Inte nog med att ha producerats med en stilfull utsida med en tunn OLED-panel på 4,7 mm har Hitachi även ett nytt och snyggt gränssnitt med smarTVue inuti din nya TV. Du navigerar snabbt och lätt mellan dina appar och du har all din underhållning samlad inom ett par klick.

Du får även med dubbla fjärrkontroller där en har lite mer knappar för fler funktioner och en är lite enklare men smidigare och används bekvämt till basfunktionalitet.

Ta med dig TV-sändningen trådlöst dit du är

Funktionen FollowMe TV låter dig strömma tv-sändning som är på din smart-TV till kompatibla mobila enheter som smartphone eller surfplatta som är anslutna i samma nätverk. Ta med dig underhållningen från vardagsrummet till sängen eller frukostbordet och fortsätt titta obehindrat vart du vill. Denna funktion är kompatibel när du använder den inbyggda digital-TV-mottagaren eller om du tar emot kanaler via Boxer med DVBT- eller DVBC-mottagare. Däremot saknas stöd för HD-sändningar då behovet inte är lika stort för portabla enheter med mindre skärm och för att du skall kunna få bra och sömlöst strömmande.

Enkel anslutning till ditt nätverk och tillgång till webbläsare

När du vill koppla upp din TV mot nätet väljer du mellan trådad eller trådlös anslutning. Med trådlös anslutning till ditt hemnätverk behöver du inte dra långa kablar eller tänka på vart du placerar din TV. Den dedikerade internetknappen på din fjärrkontroll öppnar en portalsida där du når många internetbaserade program med bland annat en webbläsare.

Du kan även med rätt mjukvara spela upp media-filer som finns sparade på en dator ansluten i samma nätverk för att på ett enkelt sätt ta del av ditt sparade mediabibliotek. 

Spegla Android-enheter med Miracast och dela filer från datorn med DLNA

Ansluten du direkt till din handhållna enhet kan du spegla allt som händer på dina Android-enheter. Perfekt när du vill dela med dig av dina bilder eller filmer på en större skärm från exempelvis kompatibel mobil. Med Hitachi Media Brower kan du även via ditt befintliga WiFi dela ditt media-bibliotek lätt och smidigt och framförallt helt trådlöst.

Spela in dina program på extern källa och pausa Live-TV

Går programmet du vill se exempelvis på natten eller när du är arbetar eller är i skolan och du använder programkort i din TV kan du använda PVR-funktionen för att schemalägga och spela in material direkt på en extern hårddisk eller USB-minne för att kunna ta del av när det passar dig. Du navigerar enkelt till önskade programmet i den elektroniska programguiden eller använder sökfunktionen så du slipper leta och du bekräftar bara ditt val av önskad inspelning som du sedan enkelt hittar det digitala inspelningsbiblioteket. Skulle du bli avbruten i ditt TV-tittande eller själv vill ta ett avbrott kan du även pausa i direktsändning då innehållet tillfälligt lagras på det anslutna lagringsmediet.

Integrerad mediaspelare för film, musik och bilder genom USB

Anslut ett USB-minne eller extern hårddisk och dela enkelt ditt innehåll på den stora skärmen. Du kan visa bilder från semestern eller spela upp musik och film med bara några klick på fjärrkontrollen. Med stöd för exempelvis .MKV-format kan du titta på högupplöst material utan krångel.

Gott om varierande anslutningsmöjligheter

För att kunna täcka de flesta behov har denna TV det mesta möjligheter att vara kompatibel med mer än bara genom trådlöshet. Du får exempelvis 4x HDMI v2.0, VGA, YPBPR (komposit), komponent för bild men även ljud, SPDIF för optiskt ljud, subwoofer-anslutning för ännu kraftigare ljud, 3.5 mm AUX, 3x USB, Ethernet för internet och data, CI-anslutning för programkort och även Bluetooth för sammankoppling för trådlös ljudöverföring.

Snabbstartsguide och E-manual

Gällande din TV:s funktioner har du alltid även E-manual tillgänglig som du kan få fram genom huvudmenyn i din TV. Efter du fått upp din TV i hemmet kommer du snabbt igång med användningen och kan ta stöd av den bifogade snabbstartsguiden.

Vilken storlek ska jag ha på min nya TV? Får den plats på TV-bänken? Hur ser den ut på väggen?

Testa själv med AR (augmented reality), klicka på bilden:

1004380 Hitachi Hitachi 55HL9000G Hitachi 55HL9000G ger dig det absolut bästa i bildväg från Hitachi och med en stor men tunn 55" OLED panel levereras skarp bild med lika fantastisk svärta som kontrast med hjälp av HDR10 samt Dolby Vision med stöd för optimerad färgåtergivning. Navigera enkelt i menyerna och mellan appar för att hitta din favoritunderhållning och du får även även en utmärkt ljudåtergivning tack vare integrerad subwoofer direkt i din nya TV. Perfekt skärpa och svärta med OLED-panel Tack vare OLED-tekniken får du pixlar över tusen gånger snabbare än LED-pixlar vilket gör att du kan se på snabba rörelser fritt från rörelseoskärpa med naturlig återgivning. Självupplysta organiska pixlar som möjliggör en perfekt svärta och oändlig kontrast ger en otrolig realism och skapar en förbluffande föreställning i all underhållning som film och spel. Få även optimerad tittarupplevelse med 4K, HDR och Dolby Vision UHD-upplösning ger dig fyra gånger så hög upplösning som vanlig Full HD och du får förtrollande skärpa i minsta detalj med ett naturligt flöde i bilden. Saknar du videomaterial i filmsamlingen inspelat i UltraHD finns det flertalet streaming-tjänster med stöd för högupplöst material som Netflix 4K och YouTube som även finns integrerat i din nya TV. Du kan även spela upp Ultra HD-innehåll genom att använda USB-minnen eller externa hårddiskar med samma anslutning i USB 3.0 ingången som är lättillgänglig på vänster sida TV:n. Bildmaterial i SD och Full HD kan även ta del av automatisk uppskalning som ger ett förbättrat resultat som kommer närmare dina förväntningar av en bra bild. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Med stöd för HDR (High Dynamic Range) och Wide Color Gamut får du ett bredare och mer dynamiskt omfång genom att kombinera olika exponeringar där du får bättre bildkvalitet med utökad realism i både färg och ljus och du kan ta del av mer detaljer i ljusa och mörkare områden samtidigt i bilden. Dolby Vision hjälper till med att ge dig ytterligare verklighetstrogen färgåtergivning med miljarder av färger samt utökad ljusstyrka från ursprungssignalen och i slutändan levererar en otrolig detaljnivå.  Med stöd för det avancerade H.265/HEVC codec som kan visa 50% ytterligare information i jämförelse mot vad som tidigare var möjligt med H.264/AVC. Du får utökad realism och kan ta del av ännu mer detaljer i allt som spelas upp. Få ljud i hög kvalitet direkt ur din TV För att du skall få en bättre helhetslösning direkt ur din TV har denna även integrerad subwoofer för att ge dig fylligare ljud. Stöd för DTS-HD och DTS TruSurround spelar upp och skickar även ljudsignaler i hög kvalitet till exempelvis din anslutna hemmabio när du tittar på film och serier i din TV.  Du kan få massivare underhållning med ännu klarare och kraftfullare ljud som tar ditt TV-användande till en ny nivå både med film och musik. Snygg design på både insidan och utsidan Inte nog med att ha producerats med en stilfull utsida med en tunn OLED-panel på 4,7 mm har Hitachi även ett nytt och snyggt gränssnitt med smarTVue inuti din nya TV. Du navigerar snabbt och lätt mellan dina appar och du har all din underhållning samlad inom ett par klick. Du får även med dubbla fjärrkontroller där en har lite mer knappar för fler funktioner och en är lite enklare men smidigare och används bekvämt till basfunktionalitet. Ta med dig TV-sändningen trådlöst dit du är Funktionen FollowMe TV låter dig strömma tv-sändning som är på din smart-TV till kompatibla mobila enheter som smartphone eller surfplatta som är anslutna i samma nätverk. Ta med dig underhållningen från vardagsrummet till sängen eller frukostbordet och fortsätt titta obehindrat vart du vill. Denna funktion är kompatibel när du använder den inbyggda digital-TV-mottagaren eller om du tar emot kanaler via Boxer med DVBT- eller DVBC-mottagare. Däremot saknas stöd för HD-sändningar då behovet inte är lika stort för portabla enheter med mindre skärm och för att du skall kunna få bra och sömlöst strömmande. Enkel anslutning till ditt nätverk och tillgång till webbläsare När du vill koppla upp din TV mot nätet väljer du mellan trådad eller trådlös anslutning. Med trådlös anslutning till ditt hemnätverk behöver du inte dra långa kablar eller tänka på vart du placerar din TV. Den dedikerade internetknappen på din fjärrkontroll öppnar en portalsida där du når många internetbaserade program med bland annat en webbläsare. Du kan även med rätt mjukvara spela upp media-filer som finns sparade på en dator ansluten i samma nätverk för att på ett enkelt sätt ta del av ditt sparade mediabibliotek.  Spegla Android-enheter med Miracast och dela filer från datorn med DLNA Ansluten du direkt till din handhållna enhet kan du spegla allt som händer på dina Android-enheter. Perfekt när du vill dela med dig av dina bilder eller filmer på en större skärm från exempelvis kompatibel mobil. Med Hitachi Media Brower kan du även via ditt befintliga WiFi dela ditt media-bibliotek lätt och smidigt och framförallt helt trådlöst. Spela in dina program på extern källa och pausa Live-TV Går programmet du vill se exempelvis på natten eller när du är arbetar eller är i skolan och du använder programkort i din TV kan du använda PVR-funktionen för att schemalägga och spela in material direkt på en extern hårddisk eller USB-minne för att kunna ta del av när det passar dig. Du navigerar enkelt till önskade programmet i den elektroniska programguiden eller använder sökfunktionen så du slipper leta och du bekräftar bara ditt val av önskad inspelning som du sedan enkelt hittar det digitala inspelningsbiblioteket. Skulle du bli avbruten i ditt TV-tittande eller själv vill ta ett avbrott kan du även pausa i direktsändning då innehållet tillfälligt lagras på det anslutna lagringsmediet. Integrerad mediaspelare för film, musik och bilder genom USB Anslut ett USB-minne eller extern hårddisk och dela enkelt ditt innehåll på den stora skärmen. Du kan visa bilder från semestern eller spela upp musik och film med bara några klick på fjärrkontrollen. Med stöd för exempelvis .MKV-format kan du titta på högupplöst material utan krångel. Gott om varierande anslutningsmöjligheter För att kunna täcka de flesta behov har denna TV det mesta möjligheter att vara kompatibel med mer än bara genom trådlöshet. Du får exempelvis 4x HDMI v2.0, VGA, YPBPR (komposit), komponent för bild men även ljud, SPDIF för optiskt ljud, subwoofer-anslutning för ännu kraftigare ljud, 3.5 mm AUX, 3x USB, Ethernet för internet och data, CI-anslutning för programkort och även Bluetooth för sammankoppling för trådlös ljudöverföring. Snabbstartsguide och E-manual Gällande din TV:s funktioner har du alltid även E-manual tillgänglig som du kan få fram genom huvudmenyn i din TV. Efter du fått upp din TV i hemmet kommer du snabbt igång med användningen och kan ta stöd av den bifogade snabbstartsguiden. Vilken storlek ska jag ha på min nya TV? Får den plats på TV-bänken? Hur ser den ut på väggen? Testa själv med AR (augmented reality), klicka på bilden: 55 - 60 tum 4,2 9 8990 SEK 8990 NewCondition Discontinued
  1. Ljud & Bild
  2. TV
  3. 55 - 60 tum