Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Favorit

58" Ultra-HD TV med Android TV och inbyggd Chromecast

Hitachi 58HAL7250

  Art.nr: 1012855
  • 4K UHD-upplösning
  • Android™ SmartTV
  • HDR & Dolby Vision
  • 3x HDMI, 2x USB
Färg/Variant: 58 tum
65
58
50
43

Abonnemang

4 990:-

Delbetala från 455:-/mån Info

Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Kombinera med

Hitachi 58HAL7250
Produkt du tittar på: 58" Ultra-HD TV med Android TV och inbyggd Chromecast
Hitachi 58HAL7250

4 990:-

Andersson SRS 2.3 - Black

799:-

Andersson HDMI - HDMI 1,5m 18Gbps - Black

199:-

Boxer TV modul HD CI+ v1.3

399:-


  • Pris: 6 387:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Hitachi HAL7250 är en serie TV-apparater som erbjuder allt du är ute efter. Den är utrustad med 4K, HDR och Dolby Vision för att ge dig en fantastisk upplevelse när du kollar på en film. Den har även Android TV med ett stort utbud av appar förutom de förinstallerade Youtube och Netflix som har snabbknappar på fjärrkontrollen. Utöver detta har den en inbyggd Chromecast så att du enkelt kan dela med dig av bilder eller filmer direkt från din telefon utan att koppla in en extern chromecast.

Få en optimerad tittarupplevelse med 4K, HDR och Dolby Vision

UHD-upplösning ger dig fyra gånger så hög upplösning som vanlig Full HD och du får förtrollande skärpa i minsta detalj med ett naturligt flöde i bilden. Saknar du videomaterial i filmsamlingen inspelat i UltraHD finns det flertalet streaming-tjänster med stöd för högupplöst material som Netflix 4K och YouTube som även finns integrerat i din nya TV. Du kan även spela upp Ultra HD-innehåll genom att använda USB-minnen eller externa hårddiskar med samma anslutning i USB 3.0 ingången som är lättillgänglig på vänster sida TV:n.

Med stöd för HDR (High Dynamic Range) och HLG (Hybrid Log Gamma) får du ett bredare och mer dynamiskt omfång genom att kombinera olika exponeringar där du får bättre bildkvalitet med utökad realism i både färg och ljus och du kan ta del av mer detaljer i ljusa och mörkare områden samtidigt i bilden. Dolby Vision hjälper till med att ge dig ytterligare verklighetstrogen färgåtergivning med miljarder av färger samt utökad ljusstyrka från ursprungssignalen och i slutändan levererar en otrolig detaljnivå. 

Subwoofer och DTS för kraftfullare och bättre ljudåtergivning

För att du skall få en bättre helhetslösning direkt ur din TV har denna även integrerad subwoofer och DTS-HD för att kunna ge dig klart och kraftfullt ljud utan extra enheter anslutna. Du får även stöd för DTS TruSurround som kan ge dig virtuellt surroundljud för en bättre dynamik och omslutande känsla. Du får massivare underhållning med ännu kraftfullare ljud som tar ditt TV-användande till en ny nivå både med film och musik.

Android™ SmartTV

Upplev SmartTV på en helt ny nivå med Android TV. Förutom förinstallerade appar som YouTube och Netflix som dessutom har snabbknappar direkt på fjärrkontrollen, har du med Android TV åtkomst till Google Play där du kan ladda ner nästan vilken app du vill till Hitachi 4K-TV.

Google Cast

Med den inbyggda Google Cast-teknologin kan du casta innehållet från din mobila enhet direkt till din TV. Om din mobila enhet har Google Cast-funktionen, kan du spegla enhetens skärm till din TV trådlöst. Kolla dina favoritserier, visa semesterbilderna för hela tv-soffan eller kanske kolla sociala medier på storskärm?

Anslutningsmöjligheter, trådade och trådlöst

Hitachi 43HAL7250  täcker de flesta behov för anslutningsalternativ. TV'n har 3 st HDMI-portar och 2 st USB-ingångar. Du kan visa dina foton, textdokument eller spela upp dina musik- och videofiler installerade på en ansluten USB-lagringsenhet. Dessutom kan du även använda dessa för att spela in på USB-mediaenheter, exempelvis en USB-hårddisk.

 TV:n har en 3,5 mm AUX-anslutning för hörlurar, SPDIF för optiskt ljud, en CI-anslutning för programkort/Cmodul samt en ethernet-port för internet. För att njuta av fördelarna med Android TV, måste din TV vara ansluten till Internet. Du kan ansluta din TV trådbundet till ditt modem/router eller trådlöst tack vare att TV:n har trådlösa anslutning som stöder modem av typen 802.11 a, b, g, n &ac.