LG 60UF695V - Elegant och smart 60-tums 4K Ultra HD LED-TV
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Elegant och smart 60-tums 4K Ultra HD LED-TV

LG 60UF695V

  Art.nr: 220053
  • 4K Ultra HD (3840x2160 pixlar)
  • Uppskalning till 4K
  • SmartTV med NetCast
  • Trådlöst anslutning med WiFi Direct
  • LG Magic Remote

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

4K Ultra HD-upplösning

Att din nya 60-tums LED-TV har 4K Ultra HD-upplösning innebär fyra gånger så hög upplösning som en vanlig Full HD 1080p-upplöst TV. Med LG 60UF695V kan du njuta av knivskarpa bilder med en spektakulär detaljrikedom som kommer att ge dig som betraktare en bildupplevelse utöver det vanliga.

LG 60UF695V kan också skala upp material med lägre upplösning till 4K. Förbättra direkt alla sorters innehåll som till exempel vanliga marksända program, filmer och sportevenemang till levande, högupplösta uppvisningar.

Oändlig underhållning via NetCast

Internetuppkopplning möjliggör oändligt tillgång till innehåll. Direktaccess till internetbaserade tjänster som YouTube, Picasa och AccuWeather med LG:s smarta NetCast.

Dela med dig av all din media

Få snabb och bekväm tillgång till allt innehåll med SmartShares kompletta underhållningscentral. Hitta massor av nya sätt att dela och spela upp innehåll från dina olika smarta enheter för vänner och familj att njuta av.

Stilren, supertunn design

4K-skärmen maximerar bildkvaliteten samtidigt som den minimerar skärmens tjocklek. Den mer kompakta och slimmade designen ger inte avkall på vare sig kvalitet eller komfort och du kan smidigt integrera TV:n i ditt hem utan risk för kollisioner eller att behöva göra om hela inredningen. Få ett bättre TV-tittande i din vanliga bomiljö med denna kompakta teknik

LG Magic Remote

Ta kontroll över underhållningen med en ännu mer bekväm fjärrkontroll. Att styra TV:n är nu lika lätt som att använda en datormus. Lägg mindre tid på att leta och mer tid på att roa dig.