Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

55" 4K UHD Android-TV med integrerad soundbar

Philips 55PUS9435

  Art.nr: 1014275
  • Soundbar från Bowers & Wilkins
  • 3-sidig Ambilight
  • Android™ SmartTV
  • P5 Perfect Picture-processor
  • Röststyrning, HDR, DTS Play-Fi
Färg/Variant: 55 tum
55
65

Abonnemang

9 990:-

Delbetala från 872:-/mån Info

Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Kombinera med

Philips 55PUS9435
Produkt du tittar på: 55" 4K UHD Android-TV med integrerad soundbar
Philips 55PUS9435

9 990:-

Andersson WMO 2.0

199:-

Andersson HDMI - HDMI 2.0 Premium 4K - 2M - Black

299:-


  • Pris: 12 278:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Högupplöst TV-bild och uppslukande ljud. Med Philips PUS9435 får du både och. Denna 55" 4K smart-TV har en medföljande soundbar med ljud från Bowers & Wilkins. Ge liv åt dina serier, filmer och spel med ljusstark och högupplöst HDR-bild och det ljud som det förtjänar. Styr PUS9435 med din röst, anslut TV'n till högtalare i köket och njut av smart och smidigt användargränssnitt tack vare Android Smart-TV. Dessutom har denna TV tresidig Ambilight som ger färg åt ditt TV-innehåll och musik.

Uppslukande ljud med integrerad soundbar

En exklusiv högtalardesign av de legendariska ljudteknikerna på Bowers & Wilkins ger fantastiska och verklighetstrogna prestanda. Uppåtriktade högtalare gör att du får ut mesta möjliga av Dolby Atmos. En central diskanthögtalare gör dialogen kristallklar, oavsett hur intensiv dramatiken är.

Kvadrat-högtalartyg. Fjärrkontroll med undersida av Muirhead-läder

Förstklassiga material gör hela skillnaden på din Philips-TV. Kvadrats akustiskt transparenta högtalarmaterialet i ullblandning gör att ljudet kan flöda fritt ut i rummet. Det hållbart framtagna skotska Muirhead-lädret och de bakgrundsbelysta knapparna ger fjärrkontrollen en sofistikerad touch.

Dolby Vision och Dolby Atmos

Stöd för Dolbys förstklassiga ljud- och videoformat innebär att det HDR-innehåll du tittar på får ljud och bild som ger en otroligt äkta känsla. Oavsett om det är den senaste streamingserien eller en Blu-Ray-box får du en framställning med den kontrast, ljusstyrka och färg som det var tänkt när inspelningen gjordes. Hör nyanserat ljud med klarhet, detaljer och djup.

Philips P5-processorn. Perfekta resultat, oavsett källa

Med Philips P5-processorn får du en bild som är lika fantastisk som innehållet du gillar. Detaljerna har märkbart större djup. Färgerna är livfulla och hudtonerna ser naturliga ut. Kontrasten är så skarp att du känner varenda detalj. Rörelser är helt jämna.

Ljusstark 4K LED-TV. Livfull HDR-bild

Ljusstark 4K LED-TV. Livfull HDR-bild. Jämna rörelser. En Philips 4K UHD-TV ger liv åt innehållet med fylliga färger och skarp kontrast. Bilderna har mer djup, och rörelserna är jämna. Filmer, serier, spel och mycket annat ser bra ut oavsett källa.

Viktigaste HDR-formaten. Se mer av vad regissören avsåg.

Din Philips-TV är utformad för att få ut mesta möjliga av HDR10+-videoformatet. Kontrast, färg och ljusstyrka justeras från bildruta till bildruta. Oavsett om det är en serie du inte får missa eller den nya storfilmen blir skuggor djupare. Ljusa områden lyser. Färgerna är mer verklighetstrogna. Dolby Vision och Dolby Atmos. Ljud och bild som på film.

DTS Play-Fi. Ljud i flera rum.

Med DTS Play-Fi på din Philips-TV kan du ansluta till kompatibla högtalare i alla rum. Har du trådlösa högtalare i köket? Lyssna på filmen medan du gör tilltugg eller håll koll på sportsändningen medan du fixar dryck till alla.

Android-TV. Smart, helt enkelt.

Med Philips Android-TV får du det innehåll du vill ha – när du vill ha det. Du kan anpassa startskärmen så att dina favoritappar visas, vilket gör det enkelt att börja streama de filmer och serier du gillar. Eller fortsätt där du slutade.

Röststyrning

Styr din Philips Android TV med din röst. Vill du spela ett spel, titta på Netflix eller hitta innehåll och appar i Google Play Butik? Tala om det för TV:n. Du kan till och med styra alla Google Assistant-kompatibla smarta hemenheter – som att skruva ner ljuset och ställa in termostaten på filmkväll. Utan att lämna soffan. Tiden när du letade efter fjärrkontrollen är över. Nu kan du använda rösten för att styra din Philips Smart TV via Alexa-aktiverade enheter som Amazon Echo. Slå på TV:n, byt kanal, växla till spelkonsolen och mycket mer med Alexa.

Ambilight. Ta känslan bortom skärmens ramar

Med Philips Ambilight känns filmer och spel mer uppslukande. Musiken får en ljusshow och skärmen känns större än den egentligen är. Intelligent LED-belysning runt TV:ns kanter lyser upp färger på väggarna och ut i rummet, i realtid. Du får perfekt stämningsbelysning och ännu en anledning att älska din TV.