Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

55" 4K QLED-TV med Ambient Mode+

Samsung QE55Q70TATXXC

  Art.nr: 1013905
  • Quantum Processor 4K
  • Optimal färgvolym på 100%
  • Adaptive Picture anpassar bilden
  • Optimerad bild med HDR-teknik
  • Ambient Mode+
Skärmstorlek: 55 tum
65
75
55
85
65+S

Abonnemang

7 990:-

Delbetala från 705:-/mån Info

Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Kombinera med

Samsung QE55Q70TATXXC
Produkt du tittar på: 55" 4K QLED-TV med Ambient Mode+
Samsung QE55Q70TATXXC

7 990:-

Andersson HDMI - HDMI 2.0 Premium 4K - 2M - Black

299:-


  • Pris: 8 488:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Upplev nästa nivå av bildkvalitet i klassisk svart design. Samsung QE55Q70T är en 4K QLED-TV med en kraftfull processor som ger dig en detaljrik bild. Njut av otrolig kontrast och fantastiska detaljer när HDR-tekniken optimerar varje bild. Med Real Game Enhancer+ i din Samsung Q70T får du en TV med omärkbar fördröjning som passar lika bra till gaming som till mysiga filmkvällar.

Samsung Q70T QLED TV

Upptäck världen i 4K

Den nya snabba och kraftfulla Quantum 4K-processorn med artificiell intelligens förbättrar bildkvaliteten på allt ditt innehåll för en otrolig bildupplevelse. Tack vare Samsungs uppskalningsteknik analyseras samtliga scener från alla vinklar för att säkerställa att alla dina filmer och serier förvandlas till 4K UHD. Ta del av världen i 4K-upplösning med en detaljrik bild och ett slående realistisk intryck. 

Samsung Q74T adaptive picture

Anpassningsbar bild

Samsungs funktion Adaptive Picture justerar TV-inställningarna automatiskt efter ljust från sol, fönster och lampor. Njut av en perfekt bild i din Q74T oavsett vilket ljus du har i rummet. 

Samsung Q74T Quantum HDR

Quantum HDR-teknik

Med Quantum HDR-teknik optimeras varje bild och gör alla detaljer synliga oavsett ljusnivån i bilden. Spel, filmer och serier med klara och framträdande detaljer kan visas sömlöst i ljusa och mörka områden.

Samsung Q60TAUXXC quantum dots

100% färg

QLED-teknik, baserad på Quantum Dots, ger dig livliga och färgrika bilder i din tv. Du får stöd för att visa optimal färgvolym i formatet DCI-P3 - framtaget för de flesta bioskärmar och HDR-filmer framtagna för TV. Ta del av ljusa scener och exceptionellt klara, intensiva färger. Oavsett vilken ljusstyrka det är i filmen får du alltid 100% färgrymd med klanderfri färgåtergivning.

Active Voice Amplifier

Active Voice Amplifier

Titta ostört  på TV även om dammsugaren är i gång i rummet bredvid. Med hjälp av en buller-sensor kan Active Voice Amplifier (AVA) lyfta fram och förstärka talet och dialogen i filmen så att du inte missar någonting viktigt. Låt inte störande ljud förstöra din filmstund.

Ambient Mode+

Dekorera ditt vardagsrum med dina bästa semesterbilder. Med Ambient Mode i din TV, kan du visa upp kollage med flera bilder eller välj att visa dem som ett bildspel. Eller varför inte låta din TV smälta samman med din inredning? Med Ambient Mode får du alltid glädje av din TV, även när du inte tittar på den. 

Samsung Q74T Real Game Enhancer +

Real Game Enhancer +

Med Real Game Enhancer+ i din TV från Samsung får du en automatisk omkoppling till ett spelläge som ger omärkbar fördröjning (10ms). Ljudet och bilden anpassas för att ge dig den bästa möjliga spelupplevelsen vilket gör att du får ett ljud med tydlig riktningsbestämning och en bild med mjuka skarpa rörelser. I Samsung Q70T finns också stöd för Freesync (VRR) som ger dig en  snabb och störningsfri anslutning med de bästa kompatibla spelkonsollerna.