Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

55" Curved 4K-TV med HDR och naturlig färgåtergivning

Samsung UE55RU7305KXXC

  Art.nr: 1007288
  • 4K UHD Dimming
  • PurColor, HDR & HLG
  • Stöd för Google Assistant
  • Smart-TV med lättöverskådligt gränssnitt
  • Minimalistisk design
  • Max 2 per kund

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Samsung UE55RU7305KXXC ger dig en 55 tum stor och mångsidig TV med bildegenskaper som ger dig utmärkt färg- och HDR-hantering samt optimerad kontrast. Du får en stor detaljnivå med naturlig färghantering samt smidig och lätthanterlig Smart-TV. Med stöd för både Google Assistant och Alexa kan du välja att styra din TV genom sammankopplade enheter med rösten.

Framstående bildegenskaper

Med 4K-panelen och UHD-processorn från Samsung får du fyra gånger skarpare bild än vad man tidigare fått med en Full HD-TV vilket tillför en ökad realism i det du tittar på.

Teknik som 4K UHD-dimming behandlar skärmens innehåll i mindre block med stor noggrannhet för att förstärka och optimera skärpa, färg och kontrast.

Bra hårdvara sammanflätat med PurColor-teknik framställs en dynamisk känsla med alla toner bevarade så att du får en bild med naturlig färgåtergivning.

Med stöd för HLG och HDR-material kan du få dessa filmer och serier med klara och framträdande detaljer sömlöst i ljusa och mörka områden samtidigt. Den utökade kontrasten ger en verklighetstrogen bild som tar underhållningen ett stort steg närmare dig.

Få ett utökat djup i bilden

Auto Depth Enhancer som är vanligt förekommande på just Samsungs curved-modeller är en unik egenskap för en unik känsla i dess bild.

Olika objekt i bilden får justerad kontrast beroende på objektets placering och djupet i bilden kan framhävas på ett naturligare sätt.

Smidiga menyer och lätt hantering med One Remote

Det lätthanterliga gränssnittet i din nya Samsung TV samlar allt det viktigaste så du på snabbt och enkelt sätt kan navigera precis dit du vill. Du hittar allt från inställningar till appar som YouTube och CMore inom ett par klick.

Du hittar fysiska knappar på fjärrkontrollen som låter dig ta snabba genvägar till populära streaming-tjänster som Netflix, Rakuten TV och Amazon Prime.

Snygg välvd utformning

Med dess design i välvt format och okomplicerat utseende får du en TV som passar bra vart du än väljer att placera den.

Mångsidig översikt med SmartThings

Samsung SmartThings kan ge direkt i din TV ge dig en lättöverskådlig vy där du får möjlighet att övervaka dina olika kompatibla och uppkopplade SmartThings-enheter. Få olika notifikationer direkt på din TV eller kontrollera belysning och lås i hemmet på ett enkelt sätt.

Stöd för Google Assistant

Skulle du ha en högtalare eller portabel enhet som en smartphone eller surfplatta med Google Assistant ansluten i samma nätverk kan du även använda dessa för att styra olika funktioner i din TV. Använd rösten för att exempelvis växla mellan kanaler, justera volymen eller styra uppspelningen. Praktiskt taget allt du kan tänkas göra med din fjärrkontroll.

Vilken storlek ska jag ha på min nya TV? Får den plats på TV-bänken? Hur ser den ut på väggen?

Testa själv med AR (augmented reality), klicka på bilden:

Vilken storlek ska jag ha på min nya TV? Får den plats på TV-bänken? Hur ser den ut på väggen?

Testa själv med AR (augmented reality), klicka på bilden:

1007288 1007288 Samsung Samsung UE55RU7305KXXC UE55RU7305KXXC Samsung UE55RU7305KXXC ger dig en 55 tum stor och mångsidig TV med bildegenskaper som ger dig utmärkt färg- och HDR-hantering samt optimerad kontrast. Du får en stor detaljnivå med naturlig färghantering samt smidig och lätthanterlig Smart-TV. Med stöd för både Google Assistant och Alexa kan du välja att styra din TV genom sammankopplade enheter med rösten. Framstående bildegenskaper Med 4K-panelen och UHD-processorn från Samsung får du fyra gånger skarpare bild än vad man tidigare fått med en Full HD-TV vilket tillför en ökad realism i det du tittar på. Teknik som 4K UHD-dimming behandlar skärmens innehåll i mindre block med stor noggrannhet för att förstärka och optimera skärpa, färg och kontrast. Bra hårdvara sammanflätat med PurColor-teknik framställs en dynamisk känsla med alla toner bevarade så att du får en bild med naturlig färgåtergivning. Med stöd för HLG och HDR-material kan du få dessa filmer och serier med klara och framträdande detaljer sömlöst i ljusa och mörka områden samtidigt. Den utökade kontrasten ger en verklighetstrogen bild som tar underhållningen ett stort steg närmare dig. Få ett utökat djup i bilden Auto Depth Enhancer som är vanligt förekommande på just Samsungs curved-modeller är en unik egenskap för en unik känsla i dess bild.Olika objekt i bilden får justerad kontrast beroende på objektets placering och djupet i bilden kan framhävas på ett naturligare sätt. Smidiga menyer och lätt hantering med One Remote Det lätthanterliga gränssnittet i din nya Samsung TV samlar allt det viktigaste så du på snabbt och enkelt sätt kan navigera precis dit du vill. Du hittar allt från inställningar till appar som YouTube och CMore inom ett par klick. Du hittar fysiska knappar på fjärrkontrollen som låter dig ta snabba genvägar till populära streaming-tjänster som Netflix, Rakuten TV och Amazon Prime. Snygg välvd utformning Med dess design i välvt format och okomplicerat utseende får du en TV som passar bra vart du än väljer att placera den. Mångsidig översikt med SmartThings Samsung SmartThings kan ge direkt i din TV ge dig en lättöverskådlig vy där du får möjlighet att övervaka dina olika kompatibla och uppkopplade SmartThings-enheter. Få olika notifikationer direkt på din TV eller kontrollera belysning och lås i hemmet på ett enkelt sätt. Stöd för Google Assistant Skulle du ha en högtalare eller portabel enhet som en smartphone eller surfplatta med Google Assistant ansluten i samma nätverk kan du även använda dessa för att styra olika funktioner i din TV. Använd rösten för att exempelvis växla mellan kanaler, justera volymen eller styra uppspelningen. Praktiskt taget allt du kan tänkas göra med din fjärrkontroll. 55 - 60 tum 4,5 157 4990 SEK 4990 NewCondition Discontinued
  1. Ljud & Bild
  2. TV
  3. 55 - 60 tum