Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

55" Ultra HD-TV med inbyggd mediaspelare

Skantic B5525UHD

  Art.nr: 1012841
 • Ultra HD-upplösning
 • USB-ingång för foto, musik och film
 • Utgång för hörlurar
 • CI+-port för CA-modul
 • Inspelning via USB
Paketpris

Kombinera med

Skantic B5525UHD
Produkt du tittar på: 55" Ultra HD-TV med inbyggd mediaspelare
Skantic B5525UHD

3 990:-

Andersson FDW 2.3 - Black

299:-

Andersson HDMI - HDMI 2.0 Premium 4K - 2M - Black

299:-


 • Andersson FDW 2.3, 37-70 tum+ HDMI 2.0 Premium 4K - 2M
  (-99:-)
 • Paketpris: 5 979:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Med B5525UHD får du en 55" LED-TV i  Ultra HD-upplösning med en avancerad mediaspelare som ger dig möjligheten att dela med dig av bilder, musik och filmer men även att spela in dina favoritprogram.  Du får en prisvärd TV med bra upplösning och en rik detaljnivå för både TV-sändningar och annat material.

Skantic B5525UHD LED-TV i ultra hd-upplösning

Digital TV-mottagare

Tack vare CI+-port på sidan av TV:n går det att ansluta en CA-modul (finns som tillbehör) och programkort från programleverantör (abonnemang tecknas separat) för mottagning av betalkanaler direkt i TV:n.

Avancerad mediaspelare

På sidan av din nya 55-tums LED-TV finns en USB-ingång där du enkelt kan ansluta externa hårddiskar och USB-minnen. Så fort du anslutit en USB-enhet till din TV visas en meny för Mediaspelaren på skärmen. Där kan du komma åt innehållet i den anslutna enheten och dela med dig av dina semesterbilder, din favoritmusik eller se på film direkt på skärmen.

Inspelning via USB

Genom USB-ingången har du även möjlighet att spela in dina favoritprogram. När du anslutit en USB-enhet och aktiverat inspelningsfunktionen i menyn kan du välja mellan omedelbar och fördröjd inspelning. Det rekommenderas att minst 2 GB som fritt minne på din lagringsmedia för bästa möjliga inspelning- Önskar du att spela in filmer eller längre program rekommenderas en extern hårddisk. 

1012841 1012841 Skantic Skantic B5525UHD Med B5525UHD får du en 55" LED-TV i  Ultra HD-upplösning med en avancerad mediaspelare som ger dig möjligheten att dela med dig av bilder, musik och filmer men även att spela in dina favoritprogram.  Du får en prisvärd TV med bra upplösning och en rik detaljnivå för både TV-sändningar och annat material. Digital TV-mottagare Tack vare CI+-port på sidan av TV:n går det att ansluta en CA-modul (finns som tillbehör) och programkort från programleverantör (abonnemang tecknas separat) för mottagning av betalkanaler direkt i TV:n. Avancerad mediaspelare På sidan av din nya 55-tums LED-TV finns en USB-ingång där du enkelt kan ansluta externa hårddiskar och USB-minnen. Så fort du anslutit en USB-enhet till din TV visas en meny för Mediaspelaren på skärmen. Där kan du komma åt innehållet i den anslutna enheten och dela med dig av dina semesterbilder, din favoritmusik eller se på film direkt på skärmen. Inspelning via USB Genom USB-ingången har du även möjlighet att spela in dina favoritprogram. När du anslutit en USB-enhet och aktiverat inspelningsfunktionen i menyn kan du välja mellan omedelbar och fördröjd inspelning. Det rekommenderas att minst 2 GB som fritt minne på din lagringsmedia för bästa möjliga inspelning- Önskar du att spela in filmer eller längre program rekommenderas en extern hårddisk.  55 - 60 tum 4,6 15 3990 SEK 3990 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. TV
 3. 55 - 60 tum