LG 65NANO866NA - 65" 4K NanoCell-TV med levande färger
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

65" 4K NanoCell-TV med levande färger

LG 65NANO866NA

  Art.nr: 1012788
  • α7 Gen 3-processor
  • IPS 4K NanoCell-bildskärm
  • Dolby Vision IQ och Dolby Atmos
  • Justerbar uppdateringsfrekvens, ALLM och HGiG
  • webOS, ThinQ AI och Magic Remote
Skärmstorlek: 65 tum
55
65

Abonnemang

9 990:-

Delbetala från 872:-/mån Info

Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Kombinera med

65" 4K NanoCell-TV med levande färger
LG 65NANO866NA

9 990:-


  • Pris: 11 480:-
Lägg paket i kundvagn

Kombinera med

65" 4K NanoCell-TV med levande färger
LG 65NANO866NA

9 990:-

Andersson WMO 2.0

199:-


  • Pris: 10 189:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Rena linjer, minimalistisk Nano-ram och en naturlig bild med levande färger. Låter fantastiskt, eller hur? LG 65NANO866 är designad och tillverkad för att satsa allt på din upplevelse, med innehållet i centrum. NanoCell TV från LG ger dig en naturlig bild, med perfekta nyanser från alla vinklar och en förbättrad kontrast genom Full Array Local Dimming-teknik. Tack vare den intelligenta α7 Gen 3-processorn förbättras och skalas din bild upp och får allt du tittar på att bli spektakulärt.

NanoCell-teknik

Med en NANO866 från LG får du uppleva en detaljrik bild med perfekta färger. NanoCell TV:n är LG:s mest avancerade LED TV som ger en otrolig bildkvalitet med förbättrad RGB-färgrenhet. För att nå en realistisk bildkvalitet krävs rena RGB-färger. Med över 8,3 miljoner aktiva pixlar får du även en verklighetstrogen bild, med perfekta nyanser från alla vinklar och en förbättrad kontrast genom Local Dimming-tekniken. 

Intelligent processor

Den 3:a generationens a7-processor, med en lärande AI-algoritm, ger dig otroligt detaljrika bilder och ett anpassat ljud för att du ska kunna njuta av dina favoritfilmer och serier på din tv från LG. Processorn optimerar klarhet, skärpa, detaljer och ljusstyrka tack vare avancerade algoritmer som analyserar innehållet och omgivningsljuset vilket ger dig otroligt skarpa bilder på din tv. Du får en optimerad ljusstyrka i bilden som automatiskt ser till att du får en ljus och skarp bild oavsett belysningen som befinner sig i rummet.

Dolby Vision IQ och Dolby Atmos

Hör fåglarna kvittra och hur västanvinden susar. Med Dolby Vision IQ och Dolby Atmos får du uppleva filmer som i en riktigt biograf och Filmmaker-läget garanterar att din filmupplevelse är samma som regissörens vision. Med alla små viktiga detaljer.

Optimalt med 4K Cinema HDR

LG NANO866 har även tekniken 4K Cinema HDR som gör att din tv har stöd för Advanced HDR by Technicolor, HDR 10 Pro och HLG. Detaljer i både ljusa och mörka miljöer kommer till sin rätt tack vare stöd för för de olika formaten där film och serier får en optimal kvalité oavsett vilken plattform du använder. 

Nästa generations spelstandard

De senaste funktionerna från LG med snabb svarstid och låg ingångslag kan du ta ditt spelande till nästa nivå. Med Högre bildhastighet, 48 Gbps bandbredd, VRR, ALLM och eARC-stöd på HDMI 2.1 får du även den bästa grafiken med minimalt hackande på de snabbaste hastigheterna.

Styr din tv med rösten

Med den integrerade röstassistenten kan du ta kontroll med din röst över din tv. Du kan enkelt och smidigt starta din favoritserie genom ett snabbt röstkommando istället för att klicka dig fram igenom menyer. Med AI och den inbyggda röstassistenten kan du ställa frågor och lära din nya saker medan du tittar på din tv men även kontrollera dina smarta hem produkter genom din tv. Med ett enkelt tryck på mikrofonknappen på fjärrkontrollen startar du röstassistent. 

Röstigenkänning finns just nu på engelska, koreanska, tyska, tyska, franska, italienska, spanska, portugisiska, ryska, polska, turkiska, japanska, arabiska, vietnamesiska, thailändska, svenska, indonesiska, danska och thailändska. Holländska och norska kommer att finnas tillgängligt under andra halvåret 2020.