Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Nyhet

65" 4K UHD Smart-TV för alla underhållningsbehov

LG 65UN71006LB

  Art.nr: 1014149
  • Quad Core 4K-processor
  • HDR10 Pro och HLG Pro
  • LG webOS-plattform
  • Realistiska och naturtrogna färger
  • Ultra Surround-ljud

Kombinera med

LG 65UN71006LB
Produkt du tittar på: 65" 4K UHD Smart-TV för alla underhållningsbehov

6 990:-


  • Pris: 11 178:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

LG 65UN71006LB är en äkta 4K-TV som uppfyller alla dina underhållningsbehov. Ska du titta på din favorit-TVserie, film, sport eller spela spel så får du realistisk bild i fyra gånger högre upplösning än Full HD. Upplev realistiska färger och ultra surround-ljud tack vare virtuella ljudkanaler oavsett var du än sitter i soffan. Tack vare LGs plattform WebOS med enkelt användargränssnitt och förinstallerade appar samt tillgång till en uppsjö av fler appar får du en enkel, smart och bekväm TV-upplevelse.

LG UN71 65

Imponerande upplösning

Med UHD-upplösning får du fyra gånger så hög upplösning som vanlig Full HD. Det ger en fantastisk skärpa, klara detaljer och verklighetstrogna bilder som gör att du kommer ännu närmare film och serier. Quad core-processorn eliminerar brus och skapar mer dynamisk färg och kontrast. Lågupplösta bilder skalas upp och återges så nära 4K som möjligt med hjälp av uppskalning till 4K.

Bioupplevelse hemma

Njut av verklighetstrogna bilder i 4K HDR-kvalitet. LG UHD TV levererar HDR-bildkvalitet med stöd för de viktigaste HDR-formaten HDR 0 och HLG. TV:n omvandlar dessutom vanlig HDR till dynamisk HDR Pro.

Med FilmMaker Mode kan du se filmer på det sätt som skaparen avsåg att den skulle ses. Bildbehandling, rörelse hantering och andra inställningar kan påverka bilden men med Filmmaker Mode kan du lätt försäkra dig om att du bevarar filmupplevelsen och ser filmen som det var avsett.

LG UN71 65

Ultra Surround

Glöm inte bort ljudet. Flera virtuella ljudkanaler skapar en mer uppslukande ljudupplevelse. Njut av dialoger och ljud som kan fylla rummet samtidigt som subtila detaljer lyfts fram och blir tydliga.

Skapa en effekt av surroundljud genom att ansluta två Bluetooth-högtalare till din LG UHD-TV. Lev dig in mer i spelet och få känslan av en levande atmosfär.

Lev smartare med webOS

Njut av mer innehåll genom strömningstjänster inklusive Netflix, YouTube, och mer. Få åtkomst till Apple TV-appen och Netflix. Välj bland de senaste filmerna, TV-programmen, dokumentärer och livesänd sport och finn dem alla på ett ställe.

LG UN71 65

Lev dig in i spelet

Får en riktigt realistisk spelupplevelse. LG UHD-TV:n gör det möjligt för användare att ta fullständig och omedelbar kontroll över spel utan fördröjning. 

I HGiG-läget anpassas HDR-material från spel till specifikationerna på din TV. Din TV levererar en HDR-bild optimerad för just din skärm.

1014149 1014149 LG LG 65UN71006LB 65UN71006LB.AEU LG 65UN71006LB är en äkta 4K-TV som uppfyller alla dina underhållningsbehov. Ska du titta på din favorit-TVserie, film, sport eller spela spel så får du realistisk bild i fyra gånger högre upplösning än Full HD. Upplev realistiska färger och ultra surround-ljud tack vare virtuella ljudkanaler oavsett var du än sitter i soffan. Tack vare LGs plattform WebOS med enkelt användargränssnitt och förinstallerade appar samt tillgång till en uppsjö av fler appar får du en enkel, smart och bekväm TV-upplevelse. Imponerande upplösning Med UHD-upplösning får du fyra gånger så hög upplösning som vanlig Full HD. Det ger en fantastisk skärpa, klara detaljer och verklighetstrogna bilder som gör att du kommer ännu närmare film och serier. Quad core-processorn eliminerar brus och skapar mer dynamisk färg och kontrast. Lågupplösta bilder skalas upp och återges så nära 4K som möjligt med hjälp av uppskalning till 4K. Bioupplevelse hemma Njut av verklighetstrogna bilder i 4K HDR-kvalitet. LG UHD TV levererar HDR-bildkvalitet med stöd för de viktigaste HDR-formaten HDR 0 och HLG. TV:n omvandlar dessutom vanlig HDR till dynamisk HDR Pro.Med FilmMaker Mode kan du se filmer på det sätt som skaparen avsåg att den skulle ses. Bildbehandling, rörelse hantering och andra inställningar kan påverka bilden men med Filmmaker Mode kan du lätt försäkra dig om att du bevarar filmupplevelsen och ser filmen som det var avsett. Ultra SurroundGlöm inte bort ljudet. Flera virtuella ljudkanaler skapar en mer uppslukande ljudupplevelse. Njut av dialoger och ljud som kan fylla rummet samtidigt som subtila detaljer lyfts fram och blir tydliga.Skapa en effekt av surroundljud genom att ansluta två Bluetooth-högtalare till din LG UHD-TV. Lev dig in mer i spelet och få känslan av en levande atmosfär.Lev smartare med webOSNjut av mer innehåll genom strömningstjänster inklusive Netflix, YouTube, och mer. Få åtkomst till Apple TV-appen och Netflix. Välj bland de senaste filmerna, TV-programmen, dokumentärer och livesänd sport och finn dem alla på ett ställe.Lev dig in i speletFår en riktigt realistisk spelupplevelse. LG UHD-TV:n gör det möjligt för användare att ta fullständig och omedelbar kontroll över spel utan fördröjning. I HGiG-läget anpassas HDR-material från spel till specifikationerna på din TV. Din TV levererar en HDR-bild optimerad för just din skärm. 63 - 69 tum 6990 SEK 6990 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. TV
  3. 63 - 69 tum